reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tez nie mam... ;/
pw jej wysle, nie wiem po co, moze cos da...

edit:
ja tak patrze na tytul tego watku i nie wiem czy sie ze wzruzenia poplakac czy smiac, ze ostatecznie udalo mi sie wystarac w 2011, mimo ze sie dowiedzialam w 2012 :)

Ostatnia edycja:
reklama
A mi nie udało się:(
Wiecie co,byłam w łazience siusiu i jak przez trzy miesiące nie miałam śluzu płodnego (chyba przez CLO) to teraz wstaję z toalety a mi takie ''gluty'' po nodze lecą w ilości hurtowej...jaja.

A mi nie udało się:(
Wiecie co,byłam w łazience siusiu i jak przez trzy miesiące nie miałam śluzu płodnego (chyba przez CLO) to teraz wstaję z toalety a mi takie ''gluty'' po nodze lecą w ilości hurtowej...jaja.

to pracowity wieczor i dni kilka i nocy cie czeka kolezanko :)

No, jestem.
Strasznie mnie głowa rozbolała od tego bolącego karku i normalnie jak migrena teraz! :baffled::baffled:

MARY nie do końca. Po 11.09 począwszy od Twittera, gdzie wówczas posługiwano się nickami, rząd UK i USA naciskał na właścicieli/ twórców aby konta były rzeczywiste. Właśnie ze względów bezpieczeństwa niekoniecznie narodowego. Od tego czasu większość portali wymaga w mniejszej lub większej mierze danych osobowych. Dane te są od tej chwili przechowywane, zdjęcia też. Dla organów ścigania przede wszystkim. Pomijam nielegalne ich sprzedawanie lub zwykłe hakerstwo albo też jak to w przypadku mamy05 tu i w moim na nk było- kradzież tożsamości lub włam.
Oczywiście można nakłamać rejestrując się i użyć adresu specjalnie stworzonego tylko do aktywacji takiego konta.
Nie zgadzam się na to, nie zgadzam się na śledzenie mnie przez jakieś służby czy ludzi. Niedługo będziemy musieli chipy dzieciom i sobie wszywać pod skórę...

Pomijając to co napisałam, uważam że takie portale to pochłaniacze czasu. Hipokryzja? Nie sądzę. Od bb potrafię odejsć. Na nk siedziałam godzinami oglądając tylko foty.
Każdy ma wybór oczywiście.
Nawymądrzałam się. Możecie mnie teraz zbluzgać. Czekam.

Libby - bluzgać nie będę, bo sama trace masę czasu na FB, a wcześniej na nk. No i generalnie napisałam dokładnie to, co Ty - jasne, ze wszystko zostaje w sieci, ale konto usunąć można i wówczas nie jesteś już użytkownikiem portalu. ;-) A ja myślę, że jak ktoś chce nas znaleźć, to i tak znajdzie. My nawet pojęcia nie mamy, ile info o nas w sieci krąży i jak komuś zależy, to znajdzie to, co mu potrzebne. Ale ja w ostateczności żadnym ministrem czy osobą publiczną nie jestem i kto by tam chciał mnie wyśledzić... To rzecz jasna moje zdanie i zebym sobie kiedyś za nie w brodę nie pluła czasem... :laugh2::laugh2: Ale tak po prostu uważam.

Wiola - własnie, gdzie jesteś?

Pok - mam zdanie podobne do Twojego, nie da się za bardzo uciec przed netem i nie za bardzo też mamy wpływ na to, co o nas w necie jest zawarte...

Carolineee - to super z tym śluzem! A czemu nie będzie działanka? W ogóle ja się zdziwiłam, bo biorę tabletki, a u mnie jakby to był normalny cykl, to byłyby teraz dni płodne, i właśnie też masa śluzu płodnego u mnie! Kurczę, no tak jeszcze nie miałam przy tabletkach!
:szok:

ja dzisiaj dzien lenia :) spalam uwaga tylko do 14 z malym :szok:
normalnie masakra hehe
przynajmniej sie wyspalam :)
skonczylam wlasnie prasowanie , kurka ile maly tego ma :szok: cala komoda 3 szuflady i z nowych dwie kopiaste michy ( czy jak to sie zwie no jak wanienka tylko na pranie ? ) ubran oczywiscie juz poskladanych i wyprasowanych :) chyba bedzie sie skubaniec kilka razy na dzien przebieral hehe

r
asionek na początku się schylałam, ale teraz siadam na takim siedzonku wannowym, nogi trzymam w wodzie :) A niedługo razem się będziemy plumkać :))))

a no widzisz , ja siedzonka nie mam hehe , no nic narazie wanienka , a za jakis czas cos wykombinuje :)

gdzie jest reszta cytatow ?? :angry:

no to z tego co pamietam :)

Pok len sie ja ci mowie poki czas :) ja teraz z rozewnieniem wspominam czasy ciazy i blogie lenistwo , ktore juz nigdy w zyciu sie nie powtorzy ... no moze nie nigdy w zyciu , ale napewno niepredko hehe
oby bole juz nie wrocily !!

Sol kurka to sie niezle nalatalas :/

co do FB czy NK , to ja mam poblokowane co sie da i tyle .. w koncu tak czy siak juz nie jestesmy anonimowi i pewnie bedzie coraz gorzej ...

no i nie wiem co jeszcze hehe jednak skleroza ciazowa pozostala jeszcze :)))

reklama
POK weekend albo fb hahaha

Napisałam wcześniej, że nie będę już tematu nk/fb poruszać i ................... już nie będę, Róbta co chceta :-))))))))

Tralalalaaaaa chyba będę miała taką pracę, jaką zawsze chciałam!!!!!!!! Na razie nie napiszę o co chodzi.
Proszę o kciuki w poniedziałek o 10tej!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry