reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Poczku takie bóle są normalne, mnie na początku bolało tak, jakbym się mocno uderzyła. Gin kazał brać nospę.
Osobiście mdłości strasznych nie miałam, ale czytałam, że warto właśnie jeść, żeby żołądek nie był pusty, malutkie porcje i powinno być lepiej :)

reklama
rureczko dzieki... uff, ze ktos tez tak mial! bylo to naprawde straszne :no:
ja z tym jedzeniem tez czytalam ale naprawde nie dam rady dzis... za godzine/poltorej bedzie pizza to moze chociaz te suche bulkowe koncowki przelkne.

Ja mdłości nie miałam, ale słyszałam, że migdały, herbata imbirowa, małe ilości jedzenia-sucharki najczęściej-pomagają.
A takie tępe kłucie to albo rozchodzi się macica, albo nie wiem co... ;-)
I jakie bezproduktywne?? Przyjemności dla mamusi = lepsze samopoczucie bejbika, czyli superproduktywnie spędzony czas.

Jak ktoś ma numer do WIOLI niech naskrobie smska!

Ostatnia edycja:
wlasnie.... gdzie wiola!? mi sie wydaje czy w ogole jej dzis nie bylo?

dzieki libby :) ale ja dzis nawet sucharka... ja chyba spac powinnam pojsc i sie obudze mniej marudna. na razie mi sie nie podoba.

ale dostalam zdjecia Remika na poprawe humoru i jest coraz coraz lepiej :D:D:D:D

Zgłaszam się zza krzaka,głowa boli.Piekę mięso na kolację i spadam spać,jutro na 8 mam jazdę a potem w teren do pracy.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry