reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
UWAGA, UWAGA otwierać szeroko okna,lecą placuszki ziemniaczane!!!!mniam:-)

Karola-mój syn ważony na początku stycznia-17,5kg na 105cm wzrostu, no ale jak ktoś startuje z wagą urodzeniową 4,2kg na 56 cm to nie ma co się dziwić, że w wieku 3,5 roku jest wielkości 4,5 latka;)-ubranka na 110-116;))

MARY nie do końca. Po 11.09 począwszy od Twittera, gdzie wówczas posługiwano się nickami, rząd UK i USA naciskał na właścicieli/ twórców aby konta były rzeczywiste. Właśnie ze względów bezpieczeństwa niekoniecznie narodowego. Od tego czasu większość portali wymaga w mniejszej lub większej mierze danych osobowych. Dane te są od tej chwili przechowywane, zdjęcia też. Dla organów ścigania przede wszystkim. Pomijam nielegalne ich sprzedawanie lub zwykłe hakerstwo albo też jak to w przypadku mamy05 tu i w moim na nk było- kradzież tożsamości lub włam.
Oczywiście można nakłamać rejestrując się i użyć adresu specjalnie stworzonego tylko do aktywacji takiego konta.
Nie zgadzam się na to, nie zgadzam się na śledzenie mnie przez jakieś służby czy ludzi. Niedługo będziemy musieli chipy dzieciom i sobie wszywać pod skórę...

Pomijając to co napisałam, uważam że takie portale to pochłaniacze czasu. Hipokryzja? Nie sądzę. Od bb potrafię odejsć. Na nk siedziałam godzinami oglądając tylko foty.
Każdy ma wybór oczywiście.
Nawymądrzałam się. Możecie mnie teraz zbluzgać. Czekam.

KOCIE nie trzeba nic konsultować. Idź do tapicera się... :-p:-p:-p
:-D

Zaraz nadrobię...

Ostatnia edycja:
Libby-a przyjmiesz to dzielnie na klatę;))?? oczywiście żartuję;))każdy ma wolny wybór i wybiera to co mu pasuje, i tyle
też już po spacerku? u nas zaczął padać deszcz ze śniegiem-ale nic,poszliśmy, Maja pod folią w wózku, Daniel z parasolką;),Maja zjadła o 2 obiadek a teraz pochrapuje słodko-może pośpi do 4 -tzn. taką mam nadzieję;)

Ja mam cichą nadzieję, że WIOLA po potwierdzeniu siurdolka, po wyprzedażach szpera...

A co tooo??????:szok:

Leżę :-D

KOCIE teraz na egzam nie trzeba umieć zatoczki. Czasem instruktorzy nawet nie uczą tego. Moją kumpelę dopiero mąż nauczył już po zdaniu egzaminu.
Mam nadzieję, że za tego tapicera to nie dostanę w makówkę??...co?
PAULINKO ja tak tylko...no....chciałam się wypowiedzieć...:sorry2:
My już po. Za ciepło ubrałam się i tak mi jakoś źle się chodziło. A i żadnej koleżanki nie spotkałam. mój synuś śpi. Wyciągnęłam go śpiącego, rozebrałam i śpi nadal

Ostatnia edycja:
Libby-ja tylko tak,spoko spoko;)

ja też mam nadzieję że u Wioli wszystko w porządku...już dziś próbowałam pokrzyczeć na bb i ją obudzić.jejku ale my panikary, nie odzywa się chwilę a my się zaraz martwimy;)

Libby-mi się jeszcze nigdy nie udało wyciągnąć śpiącej małej z wózka i położenie do łóżeczka (no chyba że liczyć okres noworodkowy),zawsze mi się budzi;)

Ostatnia edycja:
reklama
aha miałam się pytać-lekarz pozwolił ci na rozszerzenie twojej diety-czy jeszcze szlaban?

aha, jestem strasznie ciekawska...a coś wiadomo co z tą paczką na poczcie polskiej?

wow, a ja właśnie sprawdzam ceny biletów lotniczych na wielkanoc do uk-ale potaniały..zamiast ok.2tys. za naszą 4 w dwie strony-może wyjdzie ok 1600zł;)),tylko jeszcze dostaniemy ich dowody i bukujemy;)
do uk w jedną stronę na jedną osobę za 70zł;) oczywiście Maja ma najdroższy bilet;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry