reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry :-)
Obudziło mnie szarpanie za włosy.
mnie budzi jeszcze drapanie pazurkami po buzi :sorry2:

Cześć wszystkim!

No to wyspał się nasz mały trol od 21 do 8 w SWOIM ŁÓŻECZKU!!! :-):-):-):-D:-D:-D:happy::happy::happy::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2: Coś tam postękiwała, ale pogłaskałam ją po główce parę razy i spała dalej! :-):-) A mnie wraca chęć do życia! :tak::tak::tak:
Jak to w przyrodzie po burzy przychodzi piękny dzień :happy:
Libby - ale....gdzie reszta pyszności? :-)))))) Sam sernik się robi prawie cały dzień :szok: Bardzo dziękuję, i tym samym żegnam, nie wiem czy mi się uda tu jeszcze dzisiaj zajrzeć, więc:
Życzę wszystkim cudownego dnia :-D
robi się cały dzień jak się podjada ciasto :rofl2::-p:rofl2::-p:rofl2::-p:rofl2::-p:-D yyy eee tego, no żartowałam ;-)

KOCURKU normalnie aż oczy wytrzeszczyłam. Tyś na pewno w ciąże wcześniej zaszła i przenosiłaś o jakieś 3 miechy...
I potwierdzam- nie widać niewyspania. Ale, ale! Gdzie makijaż? Na porodówkę było oko malniętę a dla nas?
a! Ja się nie śmieję z wołania "ma". Ja już z moim synem konwersację prowadzę na poziomie. I nawet dogadujemy się. :-)
no, a na kota woła "ga"
Kocurek nas po macoszemu traktuje :rofl2::-D:-p
Rozmowy i te mądre spojrzenie, takie rozumiejące co sie mówi, fajna zabawa :tak:
haha libby a Ola w dodatku 2 tyg przed terminem wyskoczyła :-p

Dziewczyny... a propos tych pogadanek z dziećmi, to mała Pola (z czerwca) która u nas ostatnio była, to nie dość, że tak sobie pogaduje z mamą, mama do niej "Zrób cacy Oli, zrób" - ja patrzę, a Pola moją głaszcze!! :szok:
Remi "moja moja" robi z takim zamachem i pacnięciem w twarz :-D

powróciłam :cool2:

BOOGIE Szybciutko gorąca herbatka z cytryną i miodem RAZ!!! :-):-):-) Coś załatwiłaś...???

LIBBY e no ja się muszę skonsultować z made w kwestii bycia Twoją najulubieńszą, made ma monopol :-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
MARY, tak. Pozornie. Bo Ty sobie usuniesz, ale jak byś zmieniła zdanie- zawsze możesz wrócić do tego konta. Ono już na zawsze będzie w systemie. tzn., Twoje dane już na zawsze będą w bazie i podobno zdjęcia
Czy ktoś oprócz mojego chłopa też czyta regulaminy?

Libby - pewnie, to tak jak ze zdjęciami i tu na BB zresztą - wszystko, co wrzucisz do internetu, już tam jest i kto chce może sobie to ściągnąć i zrobić z tego "użytek"... :baffled: Tak już jest z internetem...

Oj, popłakała mi się żabka... Jeju, ona jakoś tak łyka powietrze, ze aż teraz złapać tchu nie mogła i się popłakała! :-( Czy Wasze dzieci też tak mają? Mia zwłaszcza przy jedzeniu łyka ogromne ilości, ale pomiędzy posiłkami ciągle też! :sorry: A potem takie hece, że się prawie dusić zaczyna!

Ostatnia edycja:
A niech im na zdrowie ten użytek !!! :-D:-D:-p

My z odbiciem mamy ciągłe jazdy :blink: mary w dzień i w nocy... u nasz dobrze działa noszenie w pionie w nosidełku :))) często w nosidełku też butlę wcina

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Kocie ja teraz nawet bezbarwnym nie maluje, bo nie mam na to weny, hmm... weny nie mam nawet na strojenie, to baardzo dziwne :dry::baffled::szok:

Mała Czarnulo!!!! Przemawia do Ciebie moja droga ciocia Boogie, co to za niespanie?!? hm :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry