reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE a ja myślałam, że jak od wczoraj już robiłaś, to masz tylko zrobione..

PAULINKO, my wanienkę pod prysznic (mamy podłogowy, dość dużo miejsca) i kafelki zalane, ale plecy bolą i kolana. Maciek niestety boi się być pod prysznicem z nami. Szum wody i to uczucie jak woda obija się o skórę są dla niego niezłym przeżyciem, więc muszę się męczyć na kolanach...

MARY na nk ktoś się podszył i musiał to być ktoś, kto w miarę dobrze mnie zna. A fb nie mam przez sytuację z nk poniekąd. Do tego dochodzi fakt iż konta z fb nie można usunąć. A ja nie lubię nie mieć wyboru

RURECZKO dopiero doczytałam. Dziękujemy :-) dobrze. Powoli do przodu. Znowu się wysypiam.
To nie idź za szybko. A może lepiej autkiem??

KOCURKU, zadziwiające co te nasze dzieciaki czasem potrafią robić. Inaczej też sprawa się ma jak masz w domciu swoje dziecię, wiesz na co je stać, a przyjdzie koleżanka i "nowości" widzisz.
Maciek rozdaje całuski jak mu powiem "daj buzi". Łapie mnie za policzki i otwartym buziakiem "całuje" mnie. Niekoniecznie w usta. Najczęściej w oko któreś. Wrażenie raczej soczyste... heheh

Ostatnia edycja:
reklama
kocur : nie narazaj sie !!! :)

asionek : dziex za pocieszenie :)

ide szykowac filutka i czas wyruszyc w droge :) do pozniej

Libby - można usunąć konto na FB. ;-) No, ale skoro miałaś niemiłe sytuacje z nk, to rozumiem Twoją niechęć do tego typu portali.

Oki, zmykam po druga kawusię. Mia śpi, ale zaraz się pewnie obudzi i dostanie rumianek.
:tak: Może ją zapakuję na spacer, ale muszę luknąć na termomert, bo zapowiadali -10 dziś... :baffled: A w ogóle tak mi się dobrze spało dziś, ze aż mnie kark boli i zesztywniał cały... :baffled::baffled::zawstydzona/y::laugh2::sorry2:

Coś przestój w produkcji :laugh2:

PAULINKO albo to "gryzienie" brody, nosa, ręki lub czegokolwiek innego. Albo jak Młody chce pić i siedzi na kolanach u mnie, przodem do mnie. Próbuje łapać cycucha przez bluzkę albo jak mam duży dekolt ( teraz często, bo mam co pokazać!! :-)), to łapki wsadza pod bluzkę, naciąga ją, krzyczy, przykleja usteczka do mojego dekoltu.

MARY, tak. Pozornie. Bo Ty sobie usuniesz, ale jak byś zmieniła zdanie- zawsze możesz wrócić do tego konta. Ono już na zawsze będzie w systemie. tzn., Twoje dane już na zawsze będą w bazie i podobno zdjęcia
Czy ktoś oprócz mojego chłopa też czyta regulaminy?

PAULINKO, to miłego spacerkowania. My pójdziemy później niż zwykle, bo 1) wstaliśmy za późno, 2) mamusia siedzi na bb, 3) delikwent śpi w tej chwili

To ja obiadek zacznę robić, ale jednym okiem jestem

Ostatnia edycja:
rureczka tylko spokojnie, krokiem geriatycznym proszę się poruszać :-p

asionek na początku się schylałam, ale teraz siadam na takim siedzonku wannowym, nogi trzymam w wodzie :) A niedługo razem się będziemy plumkać :))))

libby + paula ukochać rozumne dzieciaczki!!
I ich mokre buziaczki :-D

U nas biało....:rolleyes2:

Ostatnia edycja:
hej Libby a mnie obudziło dziś 17,5kg pewnego trzylatka wskakującego na łóżko;)
Ile????????????????????:szok: Ninka ma 4,5 roku a waży 12-max 13kg....szok w majtach:-(,chuchro moje małe....

:sorry2::dry::blink::-:)zawstydzona/y::baffled::sorry2::-p

No... to dla mojej majmilejszej, w nadziei, że dużo fotek z imprezki nam wklei :tak::-):-):-)
Kocie ależ Ona piękna i Ty:) Obie przeboskie:tak:

Cześć wszystkim!

No to wyspał się nasz mały trol od 21 do 8 w SWOIM ŁÓŻECZKU!!! :-):-):-):-D:-D:-D:happy::happy::happy::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2: Coś tam postękiwała, ale pogłaskałam ją po główce parę razy i spała dalej! :-):-) A mnie wraca chęć do życia! :tak::tak::tak:
A jutro Mia śmiga do dziadka, a my z M. mamy zaplanowany niemal cały dzień dla siebie!
:-):-):-):-):-) Oj, będzie się działo! :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Nic nie nadrobiłam, ale podsyłam kawkę, komu trzeba i nadrabiam w międzyczasie.

Zobacz załącznik 427708

Super wieści:))) Oby tak dalej:) Strasznie cieszą takie rzeczy:)

Hej Rureczka:)

Zaliczyłam jazdę,dzisiaj mnie męczyli o parkowania,tyłem,przodem,zawracania na 3 itp.

Wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????

Dzięki KOCIE, jak wstanie.
Tu coraz więcej betonu, szarości i psich kupek widać. Odwilż bleeeeee

CAROLA jak miałam hamować awaryjnie, tak zestresowałam się, że nie poczekałam aż instruktor doliczy do trzech....
biedaczysko
ale mi nie zgasł! I to bez instruktażu dokładnego!! :-)

To SEM sama SOBIE zdjęcie wstawiła i sama ze sobą pogadała.
Idziemy na spacerek, babole jedne

Zobacz załącznik 427769
O! A tak było jeszcze w poniedziałek...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry