reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby - ale....gdzie reszta pyszności? :-)))))) Sam sernik się robi prawie cały dzień :szok:
Maciuś śliczny :zawstydzona/y: jakie ma oczęta duże...cudowny jest :tak::-)

Paula - Ty to jesteś bysttzacha :-)))) dobrze to wydedukowałaś :-D))
Majeczka świetna hahahaaa :)))) a na czym Ona siedzi?

Mary - bardzo, bardzo się cieszę, że Mia tak pięknie pospała :-))) Oby to już się stało NORMĄ! :)))))
Kawa pyszności :))))

Kocurek - teraz to nie wiem, która ładniejsza :zawstydzona/y: jejku...jestem trochę zazdrosna :-D))))
Jesteście PRZE PIĘ KNE !!! OBIE!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo dziękuję, i tym samym żegnam, nie wiem czy mi się uda tu jeszcze dzisiaj zajrzeć, więc:
Życzę wszystkim cudownego dnia :-D

Ostatnia edycja:
reklama
KOCURKU normalnie aż oczy wytrzeszczyłam. Tyś na pewno w ciąże wcześniej zaszła i przenosiłaś o jakieś 3 miechy...
I potwierdzam- nie widać niewyspania. Ale, ale! Gdzie makijaż? Na porodówkę było oko malniętę a dla nas?
Zazdraszczam łazienki :baffled:

PAULINKO to już tak po dorosłemu. Fajnie. My nie mamy wanny...

JOS pocieszające jest to, że weekend idzie i zaciągnąć męża możesz do orki przy dzieciach

coś jeszcze miałam

a! Ja się nie śmieję z wołania "ma". Ja już z moim synem konwersację prowadzę na poziomie. I nawet dogadujemy się. :-)
no, a na kota woła "ga"

NO i RURECZKO dzień dobry. Jak humorek i samopoczucie? i/ lub ? to bardzo się wiąże

Ostatnia edycja:
Kocurek - o mamo, ale Ci ładnie siedzi córcia!!! Jeju, i dość szybko, nie? ;-);-) I dziękuję - wiesz, mnie czasem łapie dół jak kilka dni pod rząd mamy pod górkę, a do tego jeszcze nocki ciężkie, ale zaraz się poprawia i ja tez jak nowonarodzona! :laugh2: A potem znów się nieco skopie - równowaga w przyrodzie musi być! :laugh2::laugh2:

Libby - gratulacje - super, że Twój szkrab sam siada! :-) Wiesz, ja usunęłam konto na nk, ale z FB nie miałam problemów - odpukać.

Młodamamusia - ale Rafałek już duży!

Paulina - hehe, fajnie pływa! :-) Mój M. przebąkuje o pozbyciu się wanny, ale ja chcę z tym poczekać, by Mia jeszcze zdążyła się pochlapać jak podrośnie. Sama frajda dla dziecka! :-) Dlatego najpierw wyremontujemy kuchnię, a potem łazienkę i tym sposobem się odwlecze! :laugh2::laugh2:

Carolineee - ładnie Ci w brąziku!

Pok - jak samopoczucie dziś?

Asionek - a ja też lubię moje wieczory i zamiast się kłaść wcześniej - duuużo wcześniej - to ja delektuję się tym, ze mam chwilkę dla siebie!
:zawstydzona/y: :laugh2: No, ale to też ważne...

Rurka, Wiola, Młodam, Jos i wszystkie Panie - pozdrawiam i miłego weekendu!

Jos o matko co za pech :szok: dobrze , ze ci chociaz zakupy odlozyli :)

Mary swietnie , ze nocka udana i milego dnia z mezem :)

Kocurek slodziaki z was :) a mala na golaska swietnie wyglada jak tak siedzi hehe

Dzień dobry :-)
Obudziło mnie szarpanie za włosy.

Pękam z dumy. mój syn sam usiadł. Do tej pory tylko pełzoraczkował (rączki wyprostowane, leżącymi nóżkami odpychał się).

Zobacz załącznik 427704

slodzik :) pieknie siedzi gartki !!!

oj Made-ja też chcę teraz te fotki zobaczyć-trzeba trochę Kocura podpuścić-to nam na przekór zrobi;))

Libby-tak prewencyjnie;))

a my się kąpiemy ostatnio tak:
Zobacz załącznik 427716

ja juz sie doczekac nie moge jak moj tak zacznie sie kapac ;:)

Kocurek , a nie bola cie plecy jak kapiesz w duzej wannie ?? bo ja sie boje , ze mnie bolec bedzie jak sie tak naschylam ...

Jeszcze na sekundkę...
Edytowałam swojego wcześniejszego posta, ale tyle piszecie, że nikt nie zauważył :nerd:
Pozdrawiam :-))))))

Libby dziekuję, może być. Zaraz muszę wstać i wyjść z domu i wiem, że nie powinnam, ale wyjścia nie mam, sprawy niecierpiące zwłoki niestety się przyplątały:( A jak u Was? Maciuś taki ślicznyyyy!

Mary buziak, dla Was też :))

reklama
haha libby a Ola w dodatku 2 tyg przed terminem wyskoczyła :-p

Dziewczyny... a propos tych pogadanek z dziećmi, to mała Pola (z czerwca) która u nas ostatnio była, to nie dość, że tak sobie pogaduje z mamą, mama do niej "Zrób cacy Oli, zrób" - ja patrzę, a Pola moją głaszcze!! :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry