reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku to chluśniem, bo uśniem!

Carola wybiorę coś ładnego :-):-) Buziak!

Tak skrótowo, bo mała woła i zaraz na spacerek lecimy...

witam nie witane jeszcze dzis panie:-)
czytam o tych waszych spacerach i az mi glupio ,bo nawet mi sie nos z domu wystawic niechce.

czuje ze zaraz made nam cos napisze:-)

Ja tam byłam się przewietrzyć na papierosie:)
Zaraz jadę na pocztę i do optyka żeby okulary nowe odebrać.

paulina ale chociaz planu sa

carola jak ja bym sobie zapalila, a nie pale od 3,5 roku

moje dziecko mnie dzis zadziwia od rana zjadla miseczke platkow z mlekiem, 2 kanapki z szynka, paroweczke i teraz wola jogurcik:szok:

Wiola ja 2 lata nie paliłam...teraz znowu przez 2 miesiące dużo,przerwa 2 tygodnie i znowu po 1-2 papierosku spalam dziennie...

reklama
Gdybym piła kawe , pewnie wypiła bym ją litrami ;-)

Obudziłam się normalnie :-D ale kto by się nie obudził dostająć miłego SMSa na dzień dobry ha :-D :-D

ciemna bułeczka z zołtym serkiem ;-) komu komu ? ?

carola ja paliłam przez 6 lat.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry