reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil wspolczuje nocki . ja najpierw siedzialam z Iwa do 23 zeby zasnela w swoim lozku a o 3 w nocy i tak do mnie przyszla .rano o 6.30 Lukasz mnie obudzil zeby zrobic mu kanapiki wstalam a za mna wstal maly cien i juz broi od rana.
co do zakupow mam tak samo, uwielbiam je strasznie ale jestem ograniczona przez te same czynniki i w sumie tez nic na wyprzedarzach nie kupilam.
ale za to poprawilam sobie nastroj wczoraj bo zakupilam karnisze i kinkiety do salonu.
a jeszcze w tym tyg musimy po farby jechac do leroya , najchetniej pojechalam bym sama z Iwa jak Lukasz w parcy ale on boi sie mnie sama do Torunia puscic:-p:zawstydzona/y:

reklama
Wioluś no to gratuluję zakupów! Ja bym chciała sobie chociaż jeden pokoich urządzić...mam nadzieję, że przed czterdziestką zdążę! A jeśli chodzi o jeżdżenie to jak pewnie czujesz się w Toruniu??? Mnie trochę denerwuje tu ilość samochodów! Wszędzie korki, nerwowi kierowcy..ja mieszkam w takim miejscu, że prędzej wszędzie na pieszo dojdę!

lil ja czuje sie pewnie ale moj maz nie bardzo:-D.mi akurat podoba sie to ze masz wszedzie swiatla, ze sa korki( masz czas zeby sie zastanowic). no i ogolnie mysle ze juz czas zeby samemu pojechac , ale Lukasz sie boi o swoijego kombiaka ze zrobie mu hatchbacka.:-p.
lil my robimy remont( zaznacze jednego pokoju) ale to tez nie jest tak kolorowo, wzielismy kredyti dlatego bedzie wprowadzony program oszczednosciowy.np nie lupie wozka (nawet uzywanego).

a tak w ogole moje zaproszenie co do odwiedzenia nas nadal aktualne.bedziesz mogla sama zobaczyc ze luksosow u nas nie ma

mloda obudz sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
hej :)

kawe duzo kawy poprosze :-D

Wiola hmm jak u nas ?? dobrze maly jest mega grzeczny (wlasnie sam sie bawi w lozeczku ) , zdarza sie , ze pomarudzi , ale to tylko jak juz zmeczony jest i zasnac nie moze :/ a tak luz :)

tylko kurka znowu gazow cala masa :wściekła/y::szok: mowilo sie , ze przejdzie to po 3 miesiacu i co ?? :wściekła/y: przez to jak wstawal raz ok 4.30 na karmienie tak budzi sie znowu ok 2.30 , 4.30 i pozniej to juz laduje na mnie zebysmy do rana dospali :( doslownie jak na poczatku ...
z bekaniem problemow nie ma , bo jeszcze na cycu potrafi sobie odbic , ale te gazy to porazka :/

Just jej jaki on sliczny :))))

Maja hehe ja poprosze o nianie na noce :) chociaz jedna zebym mogla cala przespac :))

Mloda hej widze tez sie nie wyspalas ? :)

cos mialam jeszcze , ale zapomnialam :/

OMG CAROLINE nie miałam pojęcia, że są perfumy dla bejbików:szok: Akurat ciuszki dla dzieci sygnowane nazwiskami znanych projektantów i firm nie dziwią mnie. Bardziej, gdy za ten biznes biorą się motoryzacyjne potęgi Autopolki - Wielkie marki dla najmłodszych

Libby perfumy są ale ja nie pisałam o perfumach tylko o wodach kolońskich do pielęgnacji niemowląt.To jest środek czysto do higieny...ma po prostu zapach.
:confused: kurcze czego jeszcze nie wymyślą :szok:

Karolla ja ostatnio znalazłam w lumpeksie śliczny płaszczyk dla małej elegantki, kosztował w granicach 20 zł, gdyby nie to, że mam chłopczyka i nie miałam wystarczającej gotówki przy sobie:dry:, to bym kupiła, bo był śliczny :sorry2:w kropeczki zieloniutkie, na brązowym tle, bardzo gustowny :tak::rolleyes2:

Oooo trza było dzwonić,byśmy razem go kupiły:))))
Dzień dobry :-D:-D:-D ja na momencik, zaraz przyjdzie do nas Kari :szok:

sprawdźmy od rana zawartość cukru w cukrze :rofl2::-D:rofl2:

Nooo nie mogę...jakie piękności z rana!!!! Cudeńko prześliczne...ehhh ten Remik,poskradał nam serducha...taki mały a już podbija jak Casanova:)

Mloda pobudka!

Asionku jak się dwa razy w nocy budzi to też super - naprawdę! Mojej koleżanki synek do 4 miesiąca przesypiał całe noce - a potem do 2 roku życia budził się co 1,5 godziny - ona biedna się namęczyła, bo jak on miał rok to do pracy wróciła i musiała codziennie o 5.20 do pracy wstawać- także różnie bywa z tym spaniem - głowa do góry! Może Ty po prostu idź wcześniej spać? Ja mam takie doświadczenie, że najlepszy sen to ten do pierwszego karmienia w nocy - trwa najdłużej i wtedy najbardziej regeneruje się i mama i dzidzia :-)

Carola wyślij mi adres Ninki :-) Coś na walentynki jej wyślę - w ramach podziękowań - mama mówi, że doszedł list do mnie - będę go miała dziś - a jutro to będę leżeć i pachnieć :-) DZIĘKUJĘ !!!!!!

Mała się obudziła to tyle popisałam...

ja już dzisiaj nie tykam nic słodkiego, Remik pobił wszelkie rekordy cukrości;)) nawet te 3 pączki w kuchni mnie nie przekonają-swoją drogą-co ta moja rodzina uparła się w tym tyg. na pączki???;))

wczoraj wyłączyłam lapka, ale nie poszłam spać tylko z mężem oglądałam film-przytuliłam się do niego a on zdziwiony co się stało-oj trzeba się za chłopa wziąść bo po tych 2 tyg. posuchy coś z nim nie tak:-D

w nocy raz sie tylko zbudziłam i nie mogłam znaleźć sobie pozycji do spania...

a dziś mam dzień bez 'muszenia'-dziś nic nie muszę i już!!!chyba za duże tempo sobie ostatnio zarzuciłam...
Maja śpi-humor dziś względny, koooopa odbębniona w grafiku-jak wstanie dam jej coś do zjedzenia i na spacer póki nie pada
a dla reszty kochanych pozdrowionka i miłego dnia

Pok-fajnie się przeżywa twoją ciążę-podejrzewam że czeka nas kilka fajnych miesięcy z tobą;))) a dla pocieszenia-wyśpisz się dopiero jak twoje dziecko wyprowadzi się z domu;)))
a to dla cioć bez FB;)
Zobacz załącznik 427310

reklama
Kaaaaaaaaaawyyyyyyyy...!!!!!! DUŻO !!!!

Mała chwilę przysnęła....

lili rozbawiłaś mnie od rana :))))))))))))))))) niezły sen hehe

boogie
:rolleyes: kochany Remi .......

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry