reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:confused: kurcze czego jeszcze nie wymyślą :szok:

Karolla ja ostatnio znalazłam w lumpeksie śliczny płaszczyk dla małej elegantki, kosztował w granicach 20 zł, gdyby nie to, że mam chłopczyka i nie miałam wystarczającej gotówki przy sobie:dry:, to bym kupiła, bo był śliczny :sorry2:w kropeczki zieloniutkie, na brązowym tle, bardzo gustowny :tak::rolleyes2:

ufff nadrobilam :)
wesolo dzisiaj bylo :)) szkoda , ze ja przepadlam na zakupach i sprzataniu :wściekła/y:

jutro wpada znajoma wiec pewnie tez mnie malo bedzie ... kurka coraz mniej czasu mam :szok: normalnie sie nie wyrabiam , chyba przestalam byc dobrze zorganiezowana , albo cos ??? :^)))

Maja padlam z tym smietnikiem i sklepami :-D:-D:-D:rofl2:

witam z rana
fjnie tak poczytac z rana co wczoraj naskrobalyscie, zaraz mi sie usmiech wlaczyl

pok
oj kochana jak czytam twoje marudzenie to az mi sie morda cieszy.nie zebym byla wredna ale jak najwiecej takiego marudzenia prosze

just, kocie ani jednej ani drugiej sobie w habicie nie wyobrazam, przeciez wy byscie nawet ksiedza na zla droge sprowadzily:-p

lilus
co do tego robota to nic a nic za bardzo wymagajaca bys nie byla:-D. jak nocka?

paulina
jak tam? odpoczelas troche? mala dala pospac?

asionek
jak znajdziesz czas to napisz wiecej co u was? tesknimy

carola ale swietne te ubranka az mi szkoda...

jos doczytalam ze goscie cie wykiwali...:cool:to nic , przynjmniej ci nie nabrudzili;-)

libby fajnie ze sie nawrocilas i jestes z nami coraz czesciej. jak tam sprawy cycowo-butelkowe?

made
halo gdzie jestes?

mloda
jak tam?
zizi, ajas co u was? odezwijcie sie

Ostatnia edycja:
just i juz mam po sniadaniu...nie dam rady nic zjesc tak mi poziom cukru podskoczyl.Remik zawsze byl slodki, sliczny ale im starszy ty coraz przystojniejszy sie robi.to spojrzenie na pierwszym zdjeciu mnie rozbroilo.prosze ucalowac od e-ciotki:-*

Wioluś nocka względna do 3 - potem miałam małą śpiewaczkę w łóżku i w sumie nie wiem czy jeszcze coś spałam czy już nie...a teraz ona by mi jeszcze pięknie spała, to ją Maciuś obudził...chyba jednak jestem za irobotem nianią!:cool::cool::cool: Przynajmniej dwa razy w tygodniu! A jak u Ciebie?

Kocurku z tym struganiem wariata to się zgadzam - fajne to jak się z kimś struga :-p - ale ja wczoraj trafiłam na ciszę na forum - i miałam wątpliwości co do swojej osoby :eek: A jeszcze chciałam wrócić do tego tematu z wczoraj rano - powiadasz, że wszyscy się Ciebie boją w kontekście tematu POTEM?? Hmm...W sumie uważam, że luz jest najlepszy w tej kwestii, bo czy stres coś zmieni? :no::sorry:

Sol a Ty jakie leki na uspokojenie bierzesz? Ja sobie czasem pozwalam na neospazminę, ale nie wiem czy jak przestanę karmić to nie będzie trzeba po co innego sięgnąć...

Jos ja zakupy lubię, ale Ciebie to chyba nie przebiję ;-) Może gdybym miała nieograniczone środki i czas to wtedy tak.... Teraz są wyprzedaże a ja nic nie kupiłam! Nie mam kiedy, nie mam za co....

Dziś miałam sen, że byłam w szpitalu na badaniu ginekologicznym - badać mnie miało trzech młodych lekarzy....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry