- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Ooo a ja sobie Just wyobrażam w habicie hehe
a mówią, że cicha woda brzegi rwieUuuuuuu... a mnie też było by dobrze w takim stroju Ten kaptur.... te rękawiska... ehhh.. CUUDO !! No naprawdę ))))))))))) i bez skojarzeń w dodatku
ja teżJa uwielbiam czytac jak kocur z made strugaja wariata :-)
Czarny Kocur
Made by Made :*
Ale nic żeśmy dzisiaj nie nastrugały No cóż.. trzeba będzie nadrobić !!
Ostatnia edycja:
E
EEnil
Gość
A żem powróciła bo sobie przypomniałam,że chciałam Jos zapytać o coś!
Jos czy u Was w wielkim mieście i kraju mają wodą kolońską/toaletową dla dzieciorków?
W Hiszpanii bardzooo polecane było dla niemowląt a w PL nie ma....ciekawa jestem czy u Was jest i czy używasz?
Jos czy u Was w wielkim mieście i kraju mają wodą kolońską/toaletową dla dzieciorków?
W Hiszpanii bardzooo polecane było dla niemowląt a w PL nie ma....ciekawa jestem czy u Was jest i czy używasz?
ZwariowanaSol
Fanka BB :)
rureczka - kartka doszła - tylko była na samym końcu skrzynki a ja tam nigdy nie zaglądam ale dzisiaj sprawdziłam dokładnie - dziękujemy ;-)
paulinka - na zdrówko ;-)
Carola - od trójki dla trójki ;-)A przy okazji - doczekam się tego pw z danymi dotyczącymi pozycjonowania czy sama mam kombinować? I powiedz mi więcej o tej promocji 2w1 bo małżowi się spodobał ten czarny i kazał mi kupić kolejny
Pok - nie pakusiaj - w drugim trymestrze te huśtawka zacznie mijać, lepiej się poczujesz a trzeci to już zupełnie luzik Będzie dobrze, uszka do góry Ja miałam ochotę wszystkich pobić jak chodziłam z Emilką bo mi przeszkadzali
jos - ale czarnulek śliczny
A ja dalej walczę z Vectrą i końca nie widać. Moja reklamacja ma już dwie strony i szykuje się kolejna... ehh... Za to pobiegałam sobie i pozałatwiałam kilka innych spraw. Teraz sobie wzięłam leki uspokajające i mam zamiar odpocząć psychicznie
paulinka - na zdrówko ;-)
Carola - od trójki dla trójki ;-)A przy okazji - doczekam się tego pw z danymi dotyczącymi pozycjonowania czy sama mam kombinować? I powiedz mi więcej o tej promocji 2w1 bo małżowi się spodobał ten czarny i kazał mi kupić kolejny
Pok - nie pakusiaj - w drugim trymestrze te huśtawka zacznie mijać, lepiej się poczujesz a trzeci to już zupełnie luzik Będzie dobrze, uszka do góry Ja miałam ochotę wszystkich pobić jak chodziłam z Emilką bo mi przeszkadzali
jos - ale czarnulek śliczny
A ja dalej walczę z Vectrą i końca nie widać. Moja reklamacja ma już dwie strony i szykuje się kolejna... ehh... Za to pobiegałam sobie i pozałatwiałam kilka innych spraw. Teraz sobie wzięłam leki uspokajające i mam zamiar odpocząć psychicznie
Czarny Kocur
Made by Made :*
To są na tym dziwnym padole i perfumy dla bobasa yyyy... "Milky Way" na przykład ????
Mała jeszcze nie śpi... mi głowa leci.... papa do jutra!! :*
Mała jeszcze nie śpi... mi głowa leci.... papa do jutra!! :*
Ostatnia edycja:
Ja to znam perfumy dla dzieci ale takich juz raczej starszakow predszkolnych.
Ja zaraz sie dowiem gdzie w genewie karabin kupic!!
Od kilku godzin na zewnatrz... Hmmm... cos PIKA! Zakladam, ze to muzyka i tylko te dzwieki do nas dochodza... Spraawdzilam juz - nie zamontowano na skrzyzowaniu kolo nas pikacza dla niedowidzacych, kosztowalo mnie to odkrycie, ze dzis na zewnatrz smierdzi konska kupa i stajnia!
Poza tym sledz nie byl dobry.
Uwielbiam tak marudzic!!!
Ja zaraz sie dowiem gdzie w genewie karabin kupic!!
Od kilku godzin na zewnatrz... Hmmm... cos PIKA! Zakladam, ze to muzyka i tylko te dzwieki do nas dochodza... Spraawdzilam juz - nie zamontowano na skrzyzowaniu kolo nas pikacza dla niedowidzacych, kosztowalo mnie to odkrycie, ze dzis na zewnatrz smierdzi konska kupa i stajnia!
Poza tym sledz nie byl dobry.
Uwielbiam tak marudzic!!!
Znalazlam o perfumach dla niemowlat!
Perfumy dla niemowląt – eau de senteur
Nie wiedzialam, ze taka moda jest Czego to ludzie nie wymysla!
Perfumy dla niemowląt – eau de senteur
Nie wiedzialam, ze taka moda jest Czego to ludzie nie wymysla!
E
EEnil
Gość
Kocie,bardziej jak woda kolońska,odświeża ciało po kąpieli,ma jakieś tam swoje funkcje.Nawet Johnson&Johnson to ma,Chicco i Mustela
MUSTELA COLONIA BEBE S/ALCOHOL 200 ML - Colonia Mustela Colonia Bebe S/alcohol 200 Ml - FARMACIA.es
Sol,obiecuję,że solennie jutro siadam w robocie i piszę
A staniczki wybierasz 2 a płacisz jeden
Pok z tym,że Ty znalazłaś dla dzieci ale do psikania a te o których ja mówię są do ciała całego (smaruje się) i mają jeden standardowy zapach One są przeznaczone dla niemowląt w jakimś celu nie pamiętam po co
Używają jej po kąpieli do codziennej higieny niemowlęcia,bez alkoholu,naturalne ph itp
http://www.dooyoo.es/higiene-bebe/chicco-infinite-dolcezze-colonia/
http://www.ciao.es/JohnsonZs_Baby_Colonia_Dulces_Suenos__725186
MUSTELA COLONIA BEBE S/ALCOHOL 200 ML - Colonia Mustela Colonia Bebe S/alcohol 200 Ml - FARMACIA.es
Sol,obiecuję,że solennie jutro siadam w robocie i piszę
A staniczki wybierasz 2 a płacisz jeden
Pok z tym,że Ty znalazłaś dla dzieci ale do psikania a te o których ja mówię są do ciała całego (smaruje się) i mają jeden standardowy zapach One są przeznaczone dla niemowląt w jakimś celu nie pamiętam po co
Używają jej po kąpieli do codziennej higieny niemowlęcia,bez alkoholu,naturalne ph itp
http://www.dooyoo.es/higiene-bebe/chicco-infinite-dolcezze-colonia/
http://www.ciao.es/JohnsonZs_Baby_Colonia_Dulces_Suenos__725186
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: