reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A żem powróciła bo sobie przypomniałam,że chciałam Jos zapytać o coś!
Jos czy u Was w wielkim mieście i kraju mają wodą kolońską/toaletową dla dzieciorków?
W Hiszpanii bardzooo polecane było dla niemowląt a w PL nie ma....ciekawa jestem czy u Was jest i czy używasz?

rureczka - kartka doszła - tylko była na samym końcu skrzynki a ja tam nigdy nie zaglądam ale dzisiaj sprawdziłam dokładnie - dziękujemy :tak:;-)

paulinka - na zdrówko ;-)

Carola - od trójki dla trójki ;-)A przy okazji - doczekam się tego pw z danymi dotyczącymi pozycjonowania czy sama mam kombinować? :-p I powiedz mi więcej o tej promocji 2w1 bo małżowi się spodobał ten czarny i kazał mi kupić kolejny :-p

Pok - nie pakusiaj - w drugim trymestrze te huśtawka zacznie mijać, lepiej się poczujesz a trzeci to już zupełnie luzik :tak: Będzie dobrze, uszka do góry :tak: Ja miałam ochotę wszystkich pobić jak chodziłam z Emilką bo mi przeszkadzali :-p

jos - ale czarnulek :-D:-D śliczny :tak:

A ja dalej walczę z Vectrą i końca nie widać. Moja reklamacja ma już dwie strony i szykuje się kolejna... ehh... Za to pobiegałam sobie i pozałatwiałam kilka innych spraw. Teraz sobie wzięłam leki uspokajające i mam zamiar odpocząć psychicznie :tak:

To są na tym dziwnym padole i perfumy dla bobasa yyyy... "Milky Way" na przykład ???? :szok:

Mała jeszcze nie śpi... mi głowa leci.... papa do jutra!! :*

Ostatnia edycja:
Ja to znam perfumy dla dzieci ale takich juz raczej starszakow predszkolnych.

Ja zaraz sie dowiem gdzie w genewie karabin kupic!!:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::angry::angry:
Od kilku godzin na zewnatrz... Hmmm... cos PIKA! Zakladam, ze to muzyka i tylko te dzwieki do nas dochodza... Spraawdzilam juz - nie zamontowano na skrzyzowaniu kolo nas pikacza dla niedowidzacych, kosztowalo mnie to odkrycie, ze dzis na zewnatrz smierdzi konska kupa i stajnia! :crazy:
Poza tym sledz nie byl dobry.

Uwielbiam tak marudzic!!! :-D:-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y:

Kocie,bardziej jak woda kolońska,odświeża ciało po kąpieli,ma jakieś tam swoje funkcje.Nawet Johnson&Johnson to ma,Chicco i Mustela:)
MUSTELA COLONIA BEBE S/ALCOHOL 200 ML - Colonia Mustela Colonia Bebe S/alcohol 200 Ml - FARMACIA.es

Sol,obiecuję,że solennie jutro siadam w robocie i piszę:)
A staniczki wybierasz 2 a płacisz jeden:)

Pok z tym,że Ty znalazłaś dla dzieci ale do psikania a te o których ja mówię są do ciała całego (smaruje się) i mają jeden standardowy zapach:) One są przeznaczone dla niemowląt w jakimś celu:) nie pamiętam po co

Używają jej po kąpieli do codziennej higieny niemowlęcia,bez alkoholu,naturalne ph itp
http://www.dooyoo.es/higiene-bebe/chicco-infinite-dolcezze-colonia/

http://www.ciao.es/JohnsonZs_Baby_Colonia_Dulces_Suenos__725186

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry