reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
co do irobota + dziecko to mam bardzo wielkie watpliwosci, a taka pelzajaca po podlodze zabawka to rajna spraw a;)
mojemu poldkowi to tylko kulka metalowa daje rade... i to i tak jeszcze nie wiem jak dlugo ;)

reklama
HAHAHAHA mam nadzieję, że wiesz, że żartuję sobie :sorry2::sorry2::sorry2:

boogie kurczę... ja kiedyś byłam taka miła i grzeczna i w ogóle... teraz bym jednak sobie nie pozwoliła na takie lekceważenie... nie przejmuj się, to był akurat TABORET :dry: sporo ich jeszcze po urzędach siedzi... w edukacji też bym czystki zrobiła.....
to dziwne, ale takie "pańcie na taboretach" czują swoistą władzę, pełno takich w urzędach, dziekanatach, itp... :wściekła/y::wściekła/y:

Ja bym chciała takiego irobota, który jako niania by mi służył...w nocy, żeby spał z dzieckiem i karmił...w dzień się zabawił, poszedł na spacer.....czytał książeczki.....czasem może obiad ugotował i wyprał.......w sumie nie byłabym pazerna i to by mi wystarczyło......Nawet mogłabym sama odkurzać i wynosić śmieci...:errr::errr::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Paulinka dopisałaś mi gdzieś co Majeczka ma w buzi? Do tej siateczki wkładasz cały kawałek jabłuszka czy jak?

Ja bym chciała takiego irobota, który jako niania by mi służył...w nocy, żeby spał z dzieckiem i karmił...w dzień się zabawił, poszedł na spacer.....czytał książeczki.....czasem może obiad ugotował i wyprał.......w sumie nie byłabym pazerna i to by mi wystarczyło......Nawet mogłabym sama odkurzać i wynosić śmieci...:errr::errr::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Paulinka dopisałaś mi gdzieś co Majeczka ma w buzi? Do tej siateczki wkładasz cały kawałek jabłuszka czy jak?

hahahahahaahahhaha Lil nie byłabyś pazerna :-p:-p:-p te śmieci mnie rozbroiły :sorry2::-D

EEE.. ja bym nie chciała, żeby za mnie czytał :sorry2: w ogóle żadnej niani bym nie chciała :-p Ja chcę wszystko sama robić i bawić się i wtedy maleństwo będzie mnie najbardziej kochało :-p:-p:-p MNIE!! :rofl2:

kocie : pazerny ty na uczucia futrzaku :)

just : pewnie ze wiem ! znaczy ze posadzasz mnie o brak pocuzcia humoru, tak ??? :)

a ja tam moge miec do pomocy w domu robota, ktory bedzie robil wszystko. wszystko POZA jednym :
zakupami :-D

Kocurku no i wywróciłaś kota ogonem -zawstydziłam się, bo jakby moje dziecko najbardziej kochało irobota to byłoby mi strasznie przykro:zawstydzona/y::-p dziękuję za sprowadzenie na ziemię- ale chwila z marzeniami była miła tak na wieczór :tak:

Boogie śmiech to zdrowie :-)

Moja przyjaciółka ma dziś 34 urodziny i chcąc być szczera napisałam: "Nie wiem czy śmiać się czy płakać? Gratulować czy współczuć? Podobno starość nie radość, ale może dla Ciebie zrobi wyjątek.......":-p;-) Czy coś nie tak ze mną dziś? Czy to znak, że czas się wyspać?? :errr::errr::errr:

Jos hehe - dobre - a myślisz, że po co ja chcę śmieci wynosić? Od śmietnika do sklepów już niedaleko :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurrek :sorry2::sorry2::sorry2: ja bym troszkę czasu chciała dla siebie, tyci tyciutko :zawstydzona/y: a resztę czasu rezerwuje tylko dla Remika :-D

Jos moja droga :rofl2: jak Ty nie masz poczucia humoru, to ja jestem zakonnicą :-D:rofl2::-D a widzisz gdzieś tu habit????? :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry