reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made :) nie chodzilo mi o afiszawanie ale chociaz o reakcje, ze "o! post jest" :)
w imieniu mamy Maxa dziekuje Ci ogromnie!

reklama
Dziewczyny a propos allegro, nie ma co się z nimi bawić w spory i wyjaśnianie, tylko od razu na policje. Ja się tak kilka razy przejechałam, spór nierozstrzygnięty, pieniądze wysłane a ja towaru nie mam. Na policje zgłoszone, oni swoją drogą a allegro na szczęście do iluś tam tysięcy pieniądze zwraca!

Mama do mnie przyjechała i zaciągnęła do szpitala. Dobrze, że sama tam pracuje, to zawsze inaczej patrzą. Zrobili ktg i co? dupa, nie słychać tętna, już panika wielka. Szybko na usg, a tam się okazało, że moja córka się odwróciła jakoś nie tak jak trzeba i że to 21 tydzień to mogliśmy nie słyszeć. Na usg wszystko dobrze. Lekarz mnie zbadał, rozwarcia nie ma. Nospa 3x1 przez kilka dni i jak do końca tygodnia się nie uspokoi to nie ma zmiłuj- szpital. Teraz już jestem spokojna i dobrej myśli. Ten dzisiejszy lekarz mi powiedział, że mamy nie lekceważyć tej szyjki i nawet z najmniejszą pierdołą na konsultacje!

Ewula piękna ta Twoja Asieńka!

Pok przy rozliczeniu podatkowym będę pamiętać :))

pok - nie przeszedł bez echa tylko każda po cichu wkleja gdzie może ;-)

Czekam z nerwicą na tego dupka i chyba sobie zaraz pójdę zapalić. Jak ćwok dzisiaj nie przylezie to wieczorem rozwiązuję umowę bo mnie coś strzela :wściekła/y: Dzisiaj nawet działa net - modem ma dobry humor :cool:

poczku, poczku - ja wiem, żeś Ty teraz wrażliwa nadto, ale tutaj taki post nigdy nie zostanie niezauważony :-p To są najlepsze dziewczyny na świecie!!! :-)))) Moje koleżanki!!! :-)))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry