- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Dziewczyny a propos allegro, nie ma co się z nimi bawić w spory i wyjaśnianie, tylko od razu na policje. Ja się tak kilka razy przejechałam, spór nierozstrzygnięty, pieniądze wysłane a ja towaru nie mam. Na policje zgłoszone, oni swoją drogą a allegro na szczęście do iluś tam tysięcy pieniądze zwraca!
Mama do mnie przyjechała i zaciągnęła do szpitala. Dobrze, że sama tam pracuje, to zawsze inaczej patrzą. Zrobili ktg i co? dupa, nie słychać tętna, już panika wielka. Szybko na usg, a tam się okazało, że moja córka się odwróciła jakoś nie tak jak trzeba i że to 21 tydzień to mogliśmy nie słyszeć. Na usg wszystko dobrze. Lekarz mnie zbadał, rozwarcia nie ma. Nospa 3x1 przez kilka dni i jak do końca tygodnia się nie uspokoi to nie ma zmiłuj- szpital. Teraz już jestem spokojna i dobrej myśli. Ten dzisiejszy lekarz mi powiedział, że mamy nie lekceważyć tej szyjki i nawet z najmniejszą pierdołą na konsultacje!
Ewula piękna ta Twoja Asieńka!
Pok przy rozliczeniu podatkowym będę pamiętać )
Mama do mnie przyjechała i zaciągnęła do szpitala. Dobrze, że sama tam pracuje, to zawsze inaczej patrzą. Zrobili ktg i co? dupa, nie słychać tętna, już panika wielka. Szybko na usg, a tam się okazało, że moja córka się odwróciła jakoś nie tak jak trzeba i że to 21 tydzień to mogliśmy nie słyszeć. Na usg wszystko dobrze. Lekarz mnie zbadał, rozwarcia nie ma. Nospa 3x1 przez kilka dni i jak do końca tygodnia się nie uspokoi to nie ma zmiłuj- szpital. Teraz już jestem spokojna i dobrej myśli. Ten dzisiejszy lekarz mi powiedział, że mamy nie lekceważyć tej szyjki i nawet z najmniejszą pierdołą na konsultacje!
Ewula piękna ta Twoja Asieńka!
Pok przy rozliczeniu podatkowym będę pamiętać )
ZwariowanaSol
Fanka BB :)
pok - nie przeszedł bez echa tylko każda po cichu wkleja gdzie może ;-)
Czekam z nerwicą na tego dupka i chyba sobie zaraz pójdę zapalić. Jak ćwok dzisiaj nie przylezie to wieczorem rozwiązuję umowę bo mnie coś strzela Dzisiaj nawet działa net - modem ma dobry humor
Czekam z nerwicą na tego dupka i chyba sobie zaraz pójdę zapalić. Jak ćwok dzisiaj nie przylezie to wieczorem rozwiązuję umowę bo mnie coś strzela Dzisiaj nawet działa net - modem ma dobry humor
E
EEnil
Gość
Pok,dokładnie,ja na Facebooku wrzuciłam
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Sol skąd macie internet? My mamy Vectrę i też ciągle takie cyrki
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Pok wklejone dalej
mademoiselle
poczku, poczku - ja wiem, żeś Ty teraz wrażliwa nadto, ale tutaj taki post nigdy nie zostanie niezauważony To są najlepsze dziewczyny na świecie!!! :-)))) Moje koleżanki!!! :-)))))
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Made a Twoja najlepsza Kocia koleżanka to gdzie jest?
mademoiselle
rureczka - oj mój Kocurek dzisiaj przy desce :-))))) nie przeszkadzać !
reklama
E
EEnil
Gość
Hehe,sprząta podłogi Kuzynka (?) pewnie zawita zaraz
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: