reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
OOOOjeju... no dlaczego człek czterema godzinami nie może się naspać.....:confused2:

Na miły dnia początek wczorajsze pospacerowe zobowiązanie koleżanki made:-p

"Wesoły Romek, e nie... to Maniek :-D"
i "Skupiony Borysek;-)"

- na odwrót ;))))
Nie mogłam wczoraj wrzucić już- lapek był w użyciu :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadam raz jeszcze życzyć Wam przyjemnej niedzieli :)))))))))) My wybieramy się do Głogowa, do teściów ;)))) To pierwsza wyprawa małej poza CITY :-D
Już się boję, bo ona nie lubi auta.......... :eek: Na razie walczymy od 4 nad ranem z bekaniem i kupką, która - o dziwo! - nie chce na światło dzienne od ponad pół doby... niepodobne to do Oleńki, mojego słodkiego zasrańca :sorry:

Hej wszystkim!

widzisz z tym koprem to roznie bywa moze dlatego lekarz kazal odstawic ?? u nas powodowal wieksze gazy ! pytalam o to lekarza i tez wlasnie mowil , ze tak bywa czasami , ze w odwrotna strone dziala
mala ma zatwardzenie jak nie dajesz nic ??

Asia - wprost przeciwnie - biegunkę!!! :szok::szok::szok::eek::baffled: Czyli co, Ty byś odstawiła? Bo ja już sama nie wiem... :confused:

Laski...
czy ktoras z was na poczatku ciazy miala problemy ze spaniem. Juz ktorys dzien z rzedu obudzilam sie o 5 rano i spac potem sie nie da... I to niezaleznie czy zasne przed 22 czy po polnocy. Okropne to!

Cześć.
pok ogromne gratulacje !!!

Wszystkie dzieciaczki takie śliczne...

A u mnie nic...nie wiem co myśleć co robić.
Żyjemy teraz w miejscu gdzie nasze ,życie tak naprawdę się rozpoczęło...to był zły pomysł...wspomnienia z tamtych czasów to wszystko takie zagmatwane...Nie wiem co dalej.

hej ho-u nas nocka średnia-pobudka po 7-o 10 mroźny spacerek, rosołek gotowy...

Sol-twój nick od razu mi się kojarzył z sagą ludzi lodu;))) ty też taka niepokorna?? a sagę lodu już dwa razy pochłonęłam i mam ochotę jeszcze raz:-D
kobieto, robisz mi straszne chęci na nowy aparat;))) mam zwykłą cyfrówkę kodaka a przydałoby się coś lepszego,ech pierw chyba będzie nowy lapek-bo na tym nie wiem czy mój mąż da radę pracę inżynierską napisać:-D, no i filmów się za bardzo nie da oglądać bo matryca się poluzowała i to co widać na laptopie zależy od tego jak się ekran ustawi:-D

Pok-ciąża i problemy ze spaniem/niespaniem to norma;))) potem będzie lepiej zobaczysz:-D

MArcepanek witaj z powrotem, a jak się ma Maciuś i Nikola?? ucałuj ich od nas

Made-widzę że czapula a'la czterej pancerni się przydaje;))) śliczności chłopaki

pozdrawiam resztę i miłej niedzieli

Witam się na chwilę - wpadłam na ukojenie nerwów do Was, ale niestety nie mam czasu doczytać. Od rana biegam, robię, krzyczę na wszystkich, bo mam stresa jakiegoś :zawstydzona/y:, mięso już prawie gotowe a tu wiadomość, że goście 2-3 godz. się spóźnią, bo jadą z daleka, śnieg zaskoczył, lampa się rozwaliła, jedzie po nich transport z Torunia, no nieważne. Masakra...I już ciasta się najadłam, bo taka głodna jestem...Chciałabym wyluzować jakoś...Ale w sumie ten śnieg oko cieszy!!!

Marcepanku witaj! Ściskam i zostań z nami - poradzimy, pocieszymy, przytulimy....

Made widzę, że u Was też zima - śliczne chłopaki - a jaki Maniuś roześmiany!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry