reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula nie,dzisiaj właśnie śnieżek lekko prószy:)
I byliśmy w środku miasta nad stawkiem:) Ale rzeczywiście wygląda wiosennie:)
Ja dzisiaj byłam w H&M i KappAhl,kupiłam dziewczynkom spodnie za odszkodowanie i sweterek Nince,wszystko w kwotach po 20zł.

reklama
Karola-dobijasz mnie, wyprzedaże i rzeczy z H&M za 20zł???? czemu ja mam tak wszędzie daleko??...

u nas też troszkę poprószyło śnieżkiem i koniec;))))
a ja geniusz znów się z czymś szarpnęłam i dyski w kręgosłupie mi śmigły, cholerstwo boli...

Jos - dzięki, kochana, zakupię go sobie, bo jestem tak zadowolona z tego balsamu, że cała marka musi być dobra! :tak: Zresztą Ty polecasz, więc na pewno warto!

Marcepanek - trzymaj się, choć wiem, ze teraz Ci bardzo ciężko. Ale masz dwoje wspaniałych dzieci i męża - dla nich warto żyć! Ściskam i trzymam kciuki, by było lepiej!

Pozdrawiam wszystkie Panie!

Mia już po kąpieli, wcina jedzonko z tatą na górze, a ja się relaksuję. Choć dziś i tak miałam czas dla siebie, bo M. zabrał małą na przejażdżkę i do dziadków i się zasiedzieli. :-D:tak::happy:

Dobrej nocki i miłego tygodnia!

O żebyś wiedziała boogie :-D bo w lodówce to już same wspomnienia mieszkały:-p i cienie przeszłości :szok:

Paula,ano sweter dla małej 20zł,gruba wełna + kaptur,ostatni się trafił,w KappAhl spodnie,Oliwka alladynki z grubego materiału a Nina jeansy fioletowe.
Kurka,zła jestem bo żelazko chyba popsuliśmy...było przypalone bo mężuś robił z Oliwią papier czerpany (prasował gazety namoczone w krochmalu),wyczyściłam je solą i przetarłam octem...włączam ponownie i nie działa:no::wściekła/y:. A to żelazko kupione chyba rok temu,paragonu nie mam oczywiście,poprzednia siadło prawie identycznie:(

reklama
Marcelanku - ja nie do konca w temacie jestem, moge sie po Twoim poscie tylko domyslic. Bardzo mi przykro! Bardzo! Ale dziewczyny maja racje. Musisz wziac sie w garsc, moze poszukac sobie psychołoga? Przede wszystkim powoli zaczac wiecej jesc - to, z tego wszystkiego, chyba najlatwiejsze (choc wcale nie latwe - wiem, wazylam kiedys 42...). Bedzie dobrze tylko daj sobie szanse!

Tak bym chciala z wami posiedziec ale nie dam rady. Od godziny zasypiam... Oczy juz ciezkie... Lece...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry