E
EEnil
Gość
Paula byłam zawieźć rzeczy dziewczynom.Bardzo,bardzo dziękują.Obie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mary : wspolczuje... tez macie z tym systemem...normalnie jak w uk...a nie mas zmozliwosci jakos prywatnie, poza systemem ...? nie mam gabinetow prywatnych, moz ejakis polski lekarz co ma inne podejscie ???
asionek ja w pierwszej ciazy najwiecej w 3 trymestrze przytylam, choc na tym etapie co teraz bylam juz 7 kg na +.
jutro ubiore ta sukienke od sol, to wam sie pokaze w poniedzialek i same zobaczycie
wiola - chętnie bo mnie migrena dopadła i nie dość że mam mozaikę w oczach - ledwo widzę to łeb mi pęka w szwach
Wzięłam sobie prochy, pozmywałam i ciut mi lepiej ale łeb dalej pęka... Ale mozaika już zaczyna znikać.
Jak ja nienawidzę migreny
a ja wykazalam sie dzis inteligencja.
siostra do mnie zadzwonila czy porzycze jej 50zl bo nie ma na pampersy i mleko dla malej a we wtorek wyplate dostaje.zrobilo mi sie glupio i sie zgodzilam , choc wiem ze Lukasz bedzie zly bo jej facet nie pracuje i lezy h...do gory( ale na piwo i fajki zawsze ma).
po chwili zadzwonilam i powiedzialam jej ze moge jej porzyczyc 20zl na mleko i pampersy po Iwie bo jeszcze 200szt mi zostalo . zgodzila sie ale minelo juz 3h a jej faceta nie ma. jaki z tego moral? ze po 20 zl nie oplca sie jej przyjechac bo na mleko starczy ale na fajki dla Rafalka juz nie.
Cześć wszystkim!
Gorąco pozdrawiam, ale nie mam weny...
Wizyta u pediatry to była strata czasu. Stwierdziła, ze lekarstwem na wszystko będzie dawać małej jeść mniej, bo to jest przyczyna naszych kłopotów... Ręce opadają! OK, ja spróbuję i zobaczę, czy to pomoże. Ale tak naprawdę niczego szczególnego się nie spodziewałam po tej wizycie, tylko miałam głupią nadzieję, że może jakimś cudem usłyszę dobrą radę albo dostanę jakieś skierowanie na jakies testy dla Mii...
Miłego weekendu!
Migrena ciut ustąpiła choć dalej mam ochotę się położyć M. za niedługo wróci z uczelni bo się zrywa z wykładu skoro się źle czuję A on sam po nocy poszedł na zajęcia. Zdjęcia sobie dwa obrobiłam póki Emi mi spała.
Zobacz załącznik 425469
Tylko widzę że forum sporo obcina :/ Może później wrzucę na serwer i wkleję linki do oryginałów
hej:-) czy ktoś mnie pamięta????