E
EEnil
Gość
Idę nogi ogolić,może na jakieś przytulanki się załapię....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie wiem jak maly bedzie w nocy spal :/ ja kaszle malo , ale jednak staram sie mega cicho , a za kazdym razem Nat przebudza sie przy czyszczeniu nosa to samo , a wczesniej nawet sie poplakal
zostawic malego z mezem w sypialni i na karmienie mnie zawola czy jak ? ehh , ze tez musilo mnie chorobsko wziasc
ja gdzie czytalam chyba w jezyku niemowlat , ze bole brzuszka moga byc jak dziecko za duzo je , albo za czesto.. ale to juz sama wiesz najlepiej czy tak jest i czy rada lekarza ma podstawy
co do opieki to wiesz tak naprawde nie ma nic co calkiem zlikwiduje bole , gazy , kolki ... ja probowalam wszystkiego i du...
po niektorych specyfikach od lekarza jeszcze gorzej bylo i co z tego , ze cos dawali jak poprosilam , tez za bardzo sie nikt nie przejmowal , bo to normalne takie problemy i tyle
i wsumie troche racji maja jakby niepatrzec
ale wiadomo mama zawsze szuka pomocy gdzie sie da bo patrzec jak dziecko sie meczy jest bardzo ciezko
Asionku - dużo zdróweczka! Może niech Cię faktycznie mąż obudzi na karmienie? A co do nas i naszych bolączek... Masz rację i tyle! Ja mam "Język niemowląt", ale jeszcze nie miałam nawet czasu przeczytać... Wiesz, ja próbowałam pójść Twoją metodą i odstawiłam wsztystko, ale wówczas pojawił nam się poważny problem z kupką... Dlatego jedyne, co teraz stosuję, to mieszanka zaparzonej herbatki koperkowej z ekstraktem słodowym i dodaję kilka łyżeczek do każdego mleka. Kupa jest normalna i min. raz na dobę. Nie wiem czemu, ale ta dziwna lekarka - pediatra odradziła nam herbatkę koperkową, ale pozwoliła używać sam ekstrakt... Przecież koperek ma pomagać na wyprukanie, to jak to odstawię, to Mia już w ogóle nie będzie puszczać bączków i chyba jej ten brzuszek pęknie!
i!
oki,ja już też wypachniona+brewki wyregulowane, paznokcie przycięte, ogolone nóżki+peeling ciała i balsamacja:-)
nurofen uszykowany jakby coś-mała od 20 budziła się już 5 razy z płaczem-albo z bólu albo wciąż ze strachu...osz ta moja teściowa
hmmm a pisałyście dziś o wadze do wzrostu-to ja chyba jestem największy kurdupel na forum - 163cm do 62/63 kg wagi, ale tak patrząc-proszę się nie śmiać-mam lekką dietkę+weider+2 dzieci i jakby dooopka mi chudła???... albo to jakaś fatamorgana
oki,kolorowych kobietki,papa
Asionek - bo mój pierwszy nick jaki w ogóle miałam - też na BB to była viwiane Tak tez będzie się chyba nazywała moja firma ale z tym ciiii... ;-) A Sol jakoś się później później przypałętało do mnie. Koleżanka stwierdziła że mam charakterek jak Sol z Ludzi Lodu i jakoś tak przylgnęło - bynajmniej reaguję na oba nawet na ulicy Nawet mój mąż czasami mówi do mnie per Viwi i jak rozmawiamy ze znajomymi z gier to mówi nie Aśka czy moja żona tylko Viwi właśnie ;-) Sol jest zasadniczo tylko na BB, Viwiane odkąd skończyłam 9 lat
http://viwi.aq.pl/IMG_0156b.JPG
http://viwi.aq.pl/IMG_0172.JPG
http://viwi.aq.pl/IMG_0205a.jpg