ZwariowanaSol
Fanka BB :)
No niestety sporo zależy od aparatu Ja się przekonałam jak zrobił mi we Wrocku kolega zdjęcia - diametralna różnica do tego dobre oprogramowanie korygujące niedociągnięcia kolorystyczne i drugi korygujący defekty skórne i wychodzi super A co do siostry - jak mi małż kiedys powiedział - każda potwora znajdzie swego amatora - jak jej pasuje to nie powinnaś się wtrącać tylko trzymać swojego stanowiska - jakby nie było to ich związek i ich życiesol ale najgorsze jest to ze on jej pasuje
zdjecie sliczne, kurcze nawet nie wiedzialam ze tyle od aparatu zalezy
Karola - ja???? szczuplutka Chryste ja ważę 72 kg - tylko fakt u mnie sporo wagi w kościach - może dlatego nigdy nie byłam połamana Powiem Ci tylko że jak ważyłam 54 po laparoskopii to moja szefowa wysłała mnie do domu bo się mnie przestraszyła - wyglądałam jakbym miała skórę naciągniętą na kości Więc moim cichym marzeniem na ten rok to waga 60-64 kg - może mi się udaSol nie przedłużyłaś w końcu włosów czy to nieaktualna fotka?
Piękne z Was kobitki a Ty chyba bardzo szczuplutka?
eee - jakie oczyska ja mam brzydkie oczyska Za to Emi ...helol
sol : slicznie ty masz te oczyska !!!
Dzieci nakarmione oglądają bajki - moja chwila ciszy. Ja sobie łyknęłam Linea tabletkę i zjadłam obiadek - mam cicha nadzieję że z tym mi się uda chociaż ze 3-4 kg schudnąć Bo u mnie ćwiczenia odpadają ze względu na kręgosłup szyjny - ehh - starość nie radość Siadam do fotek to je na serwer wrzucę i wam pokażę ;-)