reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dostaliśmy odszkodowanie za Oliwki rękę złamaną:) haha,obstawiajcie kwoty,w nagrodę za najbliższą prawdy daję cappuchino:)

reklama
Asionek - ja już Boryskowi zakładam taki śliniak do kolan :-)))) z cieniutkiej frotki, zapinany z tyłu na napy...nie wyrobiłabym teraz z praniem tych obrzygańców :-))))
My dzisiaj spaliśmy do 10 :szok: wszyscy!!! Znaczy ja i moje chłopaki :-p bo córka już o 6:35 w autobusie siedzi :zawstydzona/y:, a mój dawca nasienia o 7 wychodzi....z reguły słyszę jak się krzątają, ale....nie dzisiaj :eek:

Olivka - nie trzymaj mnie w napięciu, bo my też dostaniemy za połamańca....i nie wiem ile przeznaczyć na Allegro :-)))))))))

Ostatnia edycja:
wow made ale pospałaś..... :shocked2:

Rany julek mam piramidę pudeł do zlikwidowania... najgorsze, że z zawartością do rozpakowania ..!

Ostatnia edycja:
No to nie poszaleję :/
A w jakich okolicznościach Oliwka złamała rękę? i jak długo miała w gipsie?

Kocurek - u mnie też karton na kartonie...i nie ma kiedy się tym zająć, wszystko zalega w piwnicy :eek: aż się boję co do niektórych zajrzeć :/

Ostatnia edycja:
Made ale to ''zwykłe'' złamanie,żadne skomplikowane.
Ale rzeczywiście to chyba więcej wydalismy na jeżdżenie na kontrolę,temblaki itd...
Złamała w szkole,pośliznęła się czy coś-oficjalna wersja (mniej oficjalna-biegała za chłopakiem)
Nie miała gipsu tylko szynę gipsową.I z 3-4tygodnie nosiła.

Kocie,ja takie pudła poupychałam w jedno pomieszczenie na dole i nieschodzę tam;-)

Ciekawe ile ta moja dostanie :sorry: Ona miała złamanie z przemieszczeniem i 8 tygodni w gipsie :-( Najgorsze, że nie mogła wystąpić w koncercie gwiazdkowym...bidulka się popłakała przed świętami :(
Teraz nadrabia zaległości, podobno nie jest źle...dość szybko sobie poradziła z zakwasami :-)

reklama
Zależy od komisji lekarskiej pewnie,jak lekarz oceni uszczerbek na zdrowiu.
Ale pewnie więcej niż my.
Mój małż uważe,że powinniśmy się odwołać itp bo podobno oni wysyłają najniższą kwotę z nadzieją,że olejesz i przyjmiesz bez odwołania.
Zmykam po Ninkę i do domu,papapa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry