reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolu wyszłam już, odkłaczyłam:-D się i teraz odpoczywam, bom się ogromnie zmęczyła:dry:

U nas w domu zawsze były białe ściany, bo niby modne, po ślubie i wprowadzeniu się mojego męża wszędzie mam kolor, od wściekłej czerwieni, po alpejską łąkę:-D

Wiolu Tobie polecam hot pink, to tego troszkę cekinów i futerka i jestem pewna, że chociaż Iwonce się spodoba:-D:-D

reklama
rureczka - ja Cię proszę....:-) Ty już dzisiaj raz wyskoczyłaś z propozycją...."pantofelków" :-D)))))
Do tej pory mnie sumienie dręczy, że ta moja najulubieńsza się tak zdystansowała :-(

Bogusiu - a kysz bałwany, sio sanki, narty i reszta ślizgów :-)))) Chcemy Wiosny!!!

:-D:-D:-D:-D:-D rurka !!

made a kapciochem chcesz????? :-p

boogie będą siedzieć i wchłaniać czystość wnętrza haha...!! bo poczęstować to nie mam czym :eek:

Ha widzisz Made? Wioli się mój pomysł podoba:-D eh pierniczki:-Dnie wybaczę Ci, że pogardziłaś pantofelkami:baffled::-D

Kocurek - dawaj :-( możesz mnie sponiewierać, tylko się już nie gniewaj na made :zawstydzona/y:

rureczka - weź....ja jestem taka podatna :-))) jeszcze się zdecyduję i stracisz dychę, plus przesyłka :-D

Ostatnia edycja:
w końcu dotarłam do końca waszej dzisiejszej twórczości....
ech u mnie nocka średnia-mała po 22 popłakała się-zasnęła o 23 jak jej dziąsełka posmarowałam, o 4 było jedzonko i trochę zabawy-o 7 Daniel wpadł mi do łóżka-o 8 kazałam mu iść do babci która miała właśnie wstać i tym sposobem pospałyśmy z Mają do 8.30
zachciało mi się dziś spacerku-potem żałowałam że w ogóle wyszłam-wieje tak że głowę chce urwać

zaczynam powoli rozumieć Kocura-moje dziecię zrobiło się bardzo wyyyyymagające-nie leżeć, nie siedzieć, tylko na rączki i bawić się z mamą- a tak fajnie już miałam z nią-na szczęście dziś zaczęła sie kulać z brzuszka na plecy bo była już tragedia jak przewracała się na brzuch i krzyczała-zasnęła niedawno

Boogie-respekt normalnie;)))dobrze ci poszło z tą dwójeczką

Libby-tak w ogóle te wszystkie mleka mm niespecjalnie smakują:-D a do tego mama pachnie tym dobrym mleczkiem więc jak tu to paskudztwo pić??? może rzeczywiście niech W. spróbuje a ty wyjdź z pokoju
a pisałaś i jedzeniu z łyżeczki jakiejś papki? to normalne że maluch pcha rączki do buzi i łapie łyżeczkę-mała ma tak co jakiś czas i mam wtedy paskudnego nerwa jak mam ją karmić-dziecko tak poznaje też nowości-a my musimy to przeżyć;))

przy okazji zabawy z małą zrobiłam małą retrospekcję i mam ogłoszenie dla brzuszków i nie tylko-w okolicach kwietnia będę mieć do zbycia matę edukacyjną (rzadko już korzystmy bo blokuje nam ruchy)MATA -KOJEC EDUKACYJNA WESOŁA FARMA CANPOL (2028213745) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., leżaczek bujaczek (rozważam przyniesienie ze strychu krzesełka do karmienia bo mała już robi tragiczne akrobacje w leżaczku) LEŻACZEK BUJACZEK+WIBRA.18kg G5914 FISHER-PRICE (2053150862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., karuzelkę Karuzela pluszowa Canpol (2044688927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., i pałąk do wózka/łóżeczka PAŁĄK BABY MIX pluszowy wózka fotelika łóżka ŁUK (2044081928) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeśli ktoś chętny proszę o kontakt na prw-jak nic nie pójdzie to pobawię się z allegro

aha i jeszcze spacerówka Chicco Simplicity - TANIO OKAZJA SUPER !!!! (2040011378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oczywiście to nie moje aukcje-wszystko mam w stanie bdb
koniec ogłoszeń parafialnych;)

pozdrawiam resztę

reklama
Paulinka pw poszło :))

Made teraz to już za późno :(( aukcja się skończyła :nerd: a niee, wystawione ponownie:-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry