reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolu wyszłam już, odkłaczyłam:-D się i teraz odpoczywam, bom się ogromnie zmęczyła:dry:

U nas w domu zawsze były białe ściany, bo niby modne, po ślubie i wprowadzeniu się mojego męża wszędzie mam kolor, od wściekłej czerwieni, po alpejską łąkę:-D

Wiolu Tobie polecam hot pink, to tego troszkę cekinów i futerka i jestem pewna, że chociaż Iwonce się spodoba:-D:-D

reklama
rureczka - ja Cię proszę....:-) Ty już dzisiaj raz wyskoczyłaś z propozycją...."pantofelków" :-D)))))
Do tej pory mnie sumienie dręczy, że ta moja najulubieńsza się tak zdystansowała :-(

Bogusiu - a kysz bałwany, sio sanki, narty i reszta ślizgów :-)))) Chcemy Wiosny!!!

:-D:-D:-D:-D:-D rurka !!

made a kapciochem chcesz????? :-p

boogie będą siedzieć i wchłaniać czystość wnętrza haha...!! bo poczęstować to nie mam czym :eek:

Ha widzisz Made? Wioli się mój pomysł podoba:-D eh pierniczki:-Dnie wybaczę Ci, że pogardziłaś pantofelkami:baffled::-D

Kocurek - dawaj :-( możesz mnie sponiewierać, tylko się już nie gniewaj na made :zawstydzona/y:

rureczka - weź....ja jestem taka podatna :-))) jeszcze się zdecyduję i stracisz dychę, plus przesyłka :-D

Ostatnia edycja:
w końcu dotarłam do końca waszej dzisiejszej twórczości....
ech u mnie nocka średnia-mała po 22 popłakała się-zasnęła o 23 jak jej dziąsełka posmarowałam, o 4 było jedzonko i trochę zabawy-o 7 Daniel wpadł mi do łóżka-o 8 kazałam mu iść do babci która miała właśnie wstać i tym sposobem pospałyśmy z Mają do 8.30
zachciało mi się dziś spacerku-potem żałowałam że w ogóle wyszłam-wieje tak że głowę chce urwać

zaczynam powoli rozumieć Kocura-moje dziecię zrobiło się bardzo wyyyyymagające-nie leżeć, nie siedzieć, tylko na rączki i bawić się z mamą- a tak fajnie już miałam z nią-na szczęście dziś zaczęła sie kulać z brzuszka na plecy bo była już tragedia jak przewracała się na brzuch i krzyczała-zasnęła niedawno

Boogie-respekt normalnie;)))dobrze ci poszło z tą dwójeczką

Libby-tak w ogóle te wszystkie mleka mm niespecjalnie smakują:-D a do tego mama pachnie tym dobrym mleczkiem więc jak tu to paskudztwo pić??? może rzeczywiście niech W. spróbuje a ty wyjdź z pokoju
a pisałaś i jedzeniu z łyżeczki jakiejś papki? to normalne że maluch pcha rączki do buzi i łapie łyżeczkę-mała ma tak co jakiś czas i mam wtedy paskudnego nerwa jak mam ją karmić-dziecko tak poznaje też nowości-a my musimy to przeżyć;))

przy okazji zabawy z małą zrobiłam małą retrospekcję i mam ogłoszenie dla brzuszków i nie tylko-w okolicach kwietnia będę mieć do zbycia matę edukacyjną (rzadko już korzystmy bo blokuje nam ruchy)MATA -KOJEC EDUKACYJNA WESOŁA FARMA CANPOL (2028213745) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., leżaczek bujaczek (rozważam przyniesienie ze strychu krzesełka do karmienia bo mała już robi tragiczne akrobacje w leżaczku) LEŻACZEK BUJACZEK+WIBRA.18kg G5914 FISHER-PRICE (2053150862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., karuzelkę Karuzela pluszowa Canpol (2044688927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., i pałąk do wózka/łóżeczka PAŁĄK BABY MIX pluszowy wózka fotelika łóżka ŁUK (2044081928) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeśli ktoś chętny proszę o kontakt na prw-jak nic nie pójdzie to pobawię się z allegro

aha i jeszcze spacerówka Chicco Simplicity - TANIO OKAZJA SUPER !!!! (2040011378) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oczywiście to nie moje aukcje-wszystko mam w stanie bdb
koniec ogłoszeń parafialnych;)

pozdrawiam resztę

reklama
Paulinka pw poszło :))

Made teraz to już za późno :(( aukcja się skończyła :nerd: a niee, wystawione ponownie:-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry