reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Podziękujesz jak będziesz w wyszukiwarce na 1 stronie - teraz do roboty ;-) Jutro M zacznie robić pliki - to chwilę potrwa - pod koniec tygodnia wkleimy tu link i dziewczyny zaczną wchodzić raz dziennie na stronę żeby ją wypromować - ja rzucę też linka do znajomych - nawet jak nic nie kupią to będzie kolejne wejście na stronę a to plus dla nas w rankingu :tak: Podejrzewam że jak w przypadku większości mojego męża stron - w ciągu miesiąca się wybije na 1 stronę ;-) a na bank będzie w pierwszej trójce :tak: - Wtedy ruszysz z dziewczynami dupkę wiosną na Łysą górę i na samym szczycie napijemy się po kielonku :-p:-D

wrocilam
poszlam sie polozyc do Iwy i wlasnie sie obudzilam, mam 2 h na kompnie, golenie, sniadanie i wyjechanie z domu

sol u nas Iwa tez nam tak robila no i niestety budzilam ja rano a potem na sile kladalam na drzemke, a placzu przy tym co niemiara.teraz sama sie potrafi polozyc w dzien a nawet jak nie to o 22 juz spi ale za to do 10 w rano a dla mnie to juz jest duzo.

lil nie boje sie jezdzic, przeciwnie bardzo mi sie to podoba, dzis mialm lekko stracha jak zobaczylam ten sniego ale damy rade:-)

wiola - też się będę musiała przemęczyć - a propo idę obudzić pierona :-p

JAK JA NIENAWIDZĘ TEGO CWELA CO NADE MNĄ MIESZKA!!!!!!!!!DAMSKI BOKSER, DRZE MORDĘ NA ŻONĘ, PSA TRAKTUJE JAK WOREK DO SZARPANIA I ZNĘCANIA SIĘ A SKÓ************ PI*********** JEST O ROK ODE MNIE STARSZY !!!!!! JUŻ MÓJ M. Z SĄSIADEM Z 3 SZYKOWALI SIĘ NA USTAWKĘ ŻEBY MU NASTUKAĆ ALE USPOKOIŁYŚMY ICH BO ZA ***** NIE WARTO SIEDZIEĆ :NO:

ewula ...???:-):-):-)sergi... ???:-):-):-) CO TAM U WAS ????

pysia!!! Ty podglądaczu Ty...
;-):-p:-D

libby zapomniałam ostatnio się zachwycić Wami, a już Maciusiem w szczególności!!! :tak::tak::-):-D

sol zdolna i pomocna z Ciebie bestyja :tak::tak::tak:

asionek no Twój misiaczek to CAŁA WYKAPANA TY :-D i wcale nie wydaje się być jakiś duży kabanek - wręcz przeciwnie :tak: A w ogóle to jest prześliczny - z tymi włoskami zarastającymi skronie :rofl2:

No nic - mam kawę=będę żyć :-D Mam też śliwki w czekoladzie i dwie właśnie gdzieś się zapodziały ... :rolleyes2: Mała zasnęła parę minut temu..

sol Cwelowi można tak nastukać, że się nie zorientuje kto i co i jak..... chętnych do takiej roboty nie brakuje ;) ... a zgłaszaliście na policję...?

Ostatnia edycja:
Carola a na allegro działasz?? Tam jest większy ruch - a co do sklepu to będziemy klikać linki tak jak ciocia Sol nam każe :-) Będzie dobrze :-)

Wioluś też w końcu muszę doopsko ruszyć i za kierownicą zasiąść!

Kocurku uwielbiam śliwki w czekoladzie! MNIAM!

Tak szybko, bo na spacer czas się zbierać....

Wiola - no niestety tak jest :wściekła/y:

Kocurku - zobaczymy skutek - póki co nie ma co zapeszać ;-) Ale małża ścignę :tak:

reklama
lili O wybaw mnie od tych śliwek ja Cię bardzo proszę!!! :-D:-p:-D A w kwestii śmiesznych obrazków, to wstukuję sobie jakieś hasełko typu "cat coffee" w googla i w grafikach jest tego krocie :tak: Ale Kamil zna sporo wyjątkowo śmiesznych stronek, to jak nie zapomnę, to dam znać - sama też się pośmieję dla poprawy nastroju :tak:

No i tyle mi mała pospała... typowo :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry