- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
pok witaj.stesknilysmy sie
lilus czas zabrac sie za siebie i przelamac strach
lilus czas zabrac sie za siebie i przelamac strach
paulina.pro
hej ho
Pok-witamy z powrotem-co robiłaś jak cię nie było
Sol no niestety-musisz trochę małą przemęczyc-Daniel w jej wieku budził się rano ok.6-7, potem ok 10 drzemka i ok 14 drzemka-wieczorem odpadał o 20
)-ale po południu max spał do 16
mi moja gwiazda robiła imprezę od 3 w nocy-mimo jedzonka, szalała dalej-mąż się zlitował i zajął rano łobuzami a ja pospałam do 8, bo potem się wygrzewałam w łóżeczku-dziś czeka nas wizyta u fotografa i szczepienie małej
pozdrawiam resztę i miłegodzionka
Pok-witamy z powrotem-co robiłaś jak cię nie było

Sol no niestety-musisz trochę małą przemęczyc-Daniel w jej wieku budził się rano ok.6-7, potem ok 10 drzemka i ok 14 drzemka-wieczorem odpadał o 20
mi moja gwiazda robiła imprezę od 3 w nocy-mimo jedzonka, szalała dalej-mąż się zlitował i zajął rano łobuzami a ja pospałam do 8, bo potem się wygrzewałam w łóżeczku-dziś czeka nas wizyta u fotografa i szczepienie małej
pozdrawiam resztę i miłegodzionka
No.. nie ukrywam, ze musialam sie uwolnic od forum, zeby odzyskac psychike. A teraz potrzebne mi forum, zeby mi psychike przywrocic.
Powiedzcie... czy to moze klamac? Bo jestem skolowana jak nigdy...
Zobacz załącznik 423925
Powiedzcie... czy to moze klamac? Bo jestem skolowana jak nigdy...
Zobacz załącznik 423925
paulina.pro
Pok-a to zdjęcie testu po jakim czasie? zaraz po? jeśli tak to dla mnie druga krecha widoczna że lala normalnie

Czarny Kocur
Made by Made :*
pok !!!!!!!
))))))))))))))))
No śpiewaj wszyściutko jak na spowiedzi !!!!!!!! :-):-):-):-):-):-)
No śpiewaj wszyściutko jak na spowiedzi !!!!!!!! :-):-):-):-):-):-)
PAULINKO, my mamy zgłosić się dopiero w sierpniu na szczepienie. 
Szczepisz skojarzonymi?
Do tej pory szczepienia Majeczki i Maciusia były tak samo i myślałam, że szczepisz tak jak my 6w1..
POK, drugą krechę widzę a jestem bez soczewek i okularów!
))))))

Szczepisz skojarzonymi?
Do tej pory szczepienia Majeczki i Maciusia były tak samo i myślałam, że szczepisz tak jak my 6w1..
POK, drugą krechę widzę a jestem bez soczewek i okularów!
Ostatnia edycja:
siknelam, odlozylam, podtarlam sie, majty zaciagnelam, wode spuscilam, patrze na test... i musialam usiasc. czyli od razu.
ja sie nie ciesze, bo moj mozg jest przygotowany na IUI w cyklu, ktory sie zaraz zacznie.... uwierze jak jutro tez bedzie pozytywny...
skolowalam sie jak nigdy.
ja sie nie ciesze, bo moj mozg jest przygotowany na IUI w cyklu, ktory sie zaraz zacznie.... uwierze jak jutro tez bedzie pozytywny...
skolowalam sie jak nigdy.
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Cześć 
Pok no w końcu!!

już raz dzisiaj gratulowałam, a teraz drugi będzie GRATULACJE!!!
Kocie podziel się czekoladką, plissss tak źle dzisiaj spałam... wczoraj oglądaliśmy KOTA W BUTACH polecam
Tam jest Kitty Koci Łapka i od razu pomyślałam o Tobie :-)
Libby udał się wypad?
Sol a zgłaszaliście sąsiada na policje? Ja mam przeboje ze swoim, tyle, że on sobie urządza imprezy w tygodniu do 2-3 w nocy, a później się zachowuje jak gdyby nigdy nic, w dzień też tłucze... normalnie jak gnojka widzę, to mną aż trzęsie :|
Wiolu jak z mężem? poprawiło się??
Asionek, Karola, Lil, Paulinka hej babeczki

Pok no w końcu!!

Kocie podziel się czekoladką, plissss tak źle dzisiaj spałam... wczoraj oglądaliśmy KOTA W BUTACH polecam

Libby udał się wypad?
Sol a zgłaszaliście sąsiada na policje? Ja mam przeboje ze swoim, tyle, że on sobie urządza imprezy w tygodniu do 2-3 w nocy, a później się zachowuje jak gdyby nigdy nic, w dzień też tłucze... normalnie jak gnojka widzę, to mną aż trzęsie :|
Wiolu jak z mężem? poprawiło się??
Asionek, Karola, Lil, Paulinka hej babeczki

Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: