reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej ho

Pok-witamy z powrotem-co robiłaś jak cię nie było:-D

Sol no niestety-musisz trochę małą przemęczyc-Daniel w jej wieku budził się rano ok.6-7, potem ok 10 drzemka i ok 14 drzemka-wieczorem odpadał o 20;))-ale po południu max spał do 16

mi moja gwiazda robiła imprezę od 3 w nocy-mimo jedzonka, szalała dalej-mąż się zlitował i zajął rano łobuzami a ja pospałam do 8, bo potem się wygrzewałam w łóżeczku-dziś czeka nas wizyta u fotografa i szczepienie małej

pozdrawiam resztę i miłegodzionka

No.. nie ukrywam, ze musialam sie uwolnic od forum, zeby odzyskac psychike. A teraz potrzebne mi forum, zeby mi psychike przywrocic.

Powiedzcie... czy to moze klamac? Bo jestem skolowana jak nigdy...

Zobacz załącznik 423925

​pok !!!!!!! :)))))))))))))))))

No śpiewaj wszyściutko jak na spowiedzi !!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-)

PAULINKO, my mamy zgłosić się dopiero w sierpniu na szczepienie. :eek:
Szczepisz skojarzonymi?
Do tej pory szczepienia Majeczki i Maciusia były tak samo i myślałam, że szczepisz tak jak my 6w1..

POK, drugą krechę widzę a jestem bez soczewek i okularów! :)))))))

Ostatnia edycja:
siknelam, odlozylam, podtarlam sie, majty zaciagnelam, wode spuscilam, patrze na test... i musialam usiasc. czyli od razu.
ja sie nie ciesze, bo moj mozg jest przygotowany na IUI w cyklu, ktory sie zaraz zacznie.... uwierze jak jutro tez bedzie pozytywny...
skolowalam sie jak nigdy.

reklama
Cześć :-D

Pok no w końcu!! :-D:-D:-D:-D już raz dzisiaj gratulowałam, a teraz drugi będzie GRATULACJE!!!

Kocie podziel się czekoladką, plissss tak źle dzisiaj spałam... wczoraj oglądaliśmy KOTA W BUTACH polecam :-D Tam jest Kitty Koci Łapka i od razu pomyślałam o Tobie :-)

Libby udał się wypad?

Sol a zgłaszaliście sąsiada na policje? Ja mam przeboje ze swoim, tyle, że on sobie urządza imprezy w tygodniu do 2-3 w nocy, a później się zachowuje jak gdyby nigdy nic, w dzień też tłucze... normalnie jak gnojka widzę, to mną aż trzęsie :|

Wiolu jak z mężem? poprawiło się??

Asionek, Karola, Lil, Paulinka hej babeczki:tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry