reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja już po kolacji,Nina w łóżku,Oliwia walczy z zadaniem z techniki...zejdzie jej do północy:)
Zaraz idę się kąpać i spać.

reklama
ja też już w piżamce-pachnąca;)))

Lil a mała potrafi od 6 pospac do rana-obudzi się zapewne ok 7 albo po 7;), po południu spała 40 min (do 14.40) i powiem ci że była ciężka w obsłudze;), nie dała się już położyc na drzemkę, więc ją wykąpaliśmy-teraz dojada wieczorną butlę i nyny;), nie będę się chwalic ile mi ostatnio śpi w nocy, bo znów się popsuje
Daniel rządził dziś na podwórku z dziadkiem 3 godziny-rozbierali silnik samochodowy na złom... nie powiem jaki brudny wrócił-tylko w jakim proszku ja to dopiorę;))))- i zasnął o 19-też tak do 7 rano pośpi;)))

Asionek- a twój synuś chyba bardziej do ciebie podobny co? tak stwierdzam po fotce na fb;))

nie chwal masz racje :) ja jak swojego pochwalilam to przestal ladnie w dzien spac , dobrze , ze noce zostaly hehe
co do podobienstwa to kazdy wlasnie mowi , ze bardzo do mnie podobny :) mama twierdzi , ze jak bylam malutka to wlasnie dokladnie tak wygladalam ( no siusiaka nie mialam hehe )

teoretycznie wszystkie są:cool: muszę poczekać
a pamiętasz swoje objawy??

a ból pleców na dole któraś miała, jako objaw??

ja z tego co pamietam mialam , nie moglam sie zgiac za bardzo hehe
do tego bol brzucha caly czas i piersi bolace , sluz to te pierwsze , pozniej od 6tc doszly mdlosci i mega zmeczenie :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dobrej nocki !

Dobry wieczór kobietki :happy:

Rzeczywiście ostatnio się nie odzywam, bo jakoś weny i nastroju mi brak na pisanie... Ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że na bieżąco Was podczytuję...:-)
Lil, dzięki, że pamiętasz jeszcze o zapadniętej w sen zimowy staraczce:-) Niestety u mnie nic nowego, lokatora w brzuchu nadal brak...

Nadal śledzę zmagania dzielnych mamusiek ze swoimi pociechami, doglądam jak się sprawy mają u tych dzieciów ukrytych jeszcze w brzuszkach i kibicuję mocno staraczkom ;-)

Trzymajcie się dziewuszki, pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!! :happy:

witam wszystkie panie z rana.
zawiozlam meza do pracy i teraz juz mi sie spac niechce.
pierwszy raz tej zimy mam snieg za oknem, pewnie to kwestia kilku godzin bo temp na +ale zawsze.

ajas fajnie ze zajrzalas do nas, odzywaj sie czesciej
zizi&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&oby sie@ nie pojawila

Hej Wiola :)

Ja już Karolę odstawiłam do przedszkola, nakarmiłam Emi, nastawiłam pranie i sama wcinam parówki które Emi mi skutecznie sępi :-p I też mam pielinkę śniegu za oknem ;-)

Carola - przelew wczoraj poszedł ;-)

DZIEWCZYNY WYŁAZIĆ Z WYREK :-D

Ostatnia edycja:
Melduję się zza firmowego biurka z kawką:)
Sol,ok,dzisiaj po południu wyślę:)

Ajas fajnie,że wleciałaś:)
Zizi &&&&&

Kurka,mój @ się nie chce skończyć:(

Karola - czekam z niecierpliwością ;-):blink:

Hehe Emi mi na rękach usnęła. A pinda do 3 ze mną walczyła :no: Ale ja się kłaść nie będę :no:
Ma któraś pomysł jak ją przestawić żeby nie spała do 12 tylko do 8 i żeby zasypiała o 22 a nie 1-3 w nocy?

Sol a próbowałaś ją przemęczyć (i Siebie) bez drzemki?Może wtedy zaśnie wcześniej wieczorem.To pewnie potrwa ze 4dni.

reklama
Dzień dobry!!

Ajas super, że się odezwałaś!!!!!!!!!!! A powiedz bromka nadal bierzesz czy już koniec kuracji?????? Który dzień cyklu teraz??????

Zizi i jak dziś?????????? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sol ja kiedyś czytałam, że trzeba po prostu rano budzić dziecko - może wtedy dzień będzie ciężki, ale przynajmniej wcześniej będzie miała dzienną drzemkę (też nie dać za długo spać) i wcześniej padnie wieczorem.

Wioluś to teraz z Ciebie prawdziwy kierowca co??????????????????? W ogóle nie masz lęków przed kierownicą??? Bo ja niestety miałam - teraz też mam i od 3 lat w ogóle nie jeżdżę :-(

Carola a ten sklep to Twój jest???

I dziękuję Wam - buziaczki za odzew :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry