reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil, Carola - my raz ją od 10 do 22 przetrzymaliśmy bez drzemki - po godzinie snu wariowała jeszcze 3 zanim padła :sorry2::-D

reklama
Sol to rób drzemkę - ale rano ją budź wcześniej - i drzemka też wcześniej. W takim wieku to myślę, że drzemka musi się skończyć do 15-16, żeby dziecko zdążyło się zmęczyć do wieczora. I musisz konsekwentna być - jeden dzień nie wystarczy, żeby się dziecko przestawiło.

Kocurku i wszystko jasne! Pisz nam zaraz co się działo i skąd Ty te obrazki bierzesz????????

Carola to super - ja od wielu lat chciałabym mieć jakiś sklep internetowy, ale nie mogę na nic wpaść - a Ty już długo ten sklep masz??

Jak tak spoglądam w lustro.. to.. ja nawet podobnie wyglądam :-D:-D:-D

Dziękuję i bardzo poproszę carola :tak:

hej :)

maly wstal o 5 jakos puszczal mega baki , a skonczyl na kupie po pachy sie uwalil :szok: takze przebieranie zaliczone , dobrze , ze dalej poszedl spac :) wasnie wstalismy niedawno ja kawka i ciasteczka , a maly karuzelka i nastepna kupa wlasnie idzie :/ obsrajtuch maly :-D

Sol moze zrob jak Maja pisze ?? powodzenia !

Ajas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

Kacurek chyba wygladam podobnie hehhe , czekam na drzemke malego i ide dospac :-D

ok lece malego przebrac :)

reklama
Carola - jutro mąż siądzie do pozycjonowania twojej strony a później się pomyśli co dalej - na razie skupimy się na wyszukiwarkach żeby stronę w sieci wypromować :tak: - Dziewczyny na pewno pomogą przy pozycjonowaniu - wystarczy że wejdą jak pliki już będą ustawione :tak: ja dam znać i zrobimy zmasowany atak na twój sklep w kwestii odwiedzin :tak:
MASZ PW :)

DOSTAŁAM KREDYT :-D JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - aparaciku - witaj :-D:-D:-D:-D

A z Emilką muszę zapałki założyć i jak nienawidzę sąsiada z góry tak się cieszę że remont dzisiaj zaczął bo Emilke mi będzie łatwiej obudzić i utrzymać przytomną ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry