reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś śliczności wejściówka

a ja odpadam-Maja wykąpana i śpi od 6- Daniel na maksa zmęczony-właśnie się kąpie-wymiękam przy moich dzieciach...

ale chociaż pościel zmieniłam i posprzątałam, ale już siły brak na inne atrakcje
ten tydzień w ogóle będzie szalony-jutro lecimy robic dzieciom zdjęcia do dowodu,potem szczepienie Mai-WZW, w środę M, wyjeżdża-zostaję sama do piątku-a w weekend ma zjazd na uczelni i egzaminy-przylatuje teściowa-ciekawe jak tym razem dzieci zareagują?

Karola-ta pani co ma rodzic w lutym potrzebuje nadal tych rzeczy?jeśli tak to jutro je wyśle do ciebie...

pozdrawiam resztę

reklama
Paulinka ja jeszcze na chwilkę wpadłam DOBRANOC powiedzieć, bo ledwo już na oczy patrzę- mała śpi oby już na noc!!!!!!! Ja skorzystam i też wskoczę pod kołderkę :-) A Maja to szybciutko zasnęła na noc - do rana dotrwa?????

Zizi trzymam kciuki za testowanie! Oby ten styczeń był dla Ciebie szczęśliwy i obyś wylądowała niedługo na wątku PAŹDZIERNIK 2012 :-) Oczywiście nie zaniedbując nas :-)

Sol, Jos - Wy podstawówkę zaczynałyście a ja do liceum szłam.....SZOK!!!!!!!! :szok: Ach chciałabym aby parę latek mi ubyło :-)

Ostatnia edycja:
No właśnie Pysiu - wpadaj częściej i pisz więcej :-)

Jeszcze sobie dziś o AJAS myślałam - czy nas podczytujesz????????? Co u Ciebie?????????

Carola jaki mecz??? Fajnie masz - jakieś rozrywki ciągle - a ja od 2h w piżamie siedzę...:cool:

Lil zazdroszczę Ci tej piżamy:cool2: od dwóch godzin;-) właśnie skończyłam paczkę żurawin suszonych jeść, pyszne były:cool2: aa, jeżeli mi się uda to łapię się jeszcze na wrzesień:sorry:

Zizi ja uwielbiam żurawinę!!!!!! A Ty jeszcze w pracy?? Jak nie to wskakuj w piżamy :-) I faktycznie wrzesień by wypadł, bo ostatnia @ w grudniu była - to trzymam kciuki za wątek wrześniowy :-)

I grzecznie wszystkim DOBRANOC mówię!! Kolorowych snów!!!!

hej :)
maly coraz bardziej aktywny i ja na BB nie mam kiedy wpasc ... od rana zabawa , spacery , obiad
dopiero od 19 mam chwile dla siebie i nadrabianie was :)
maly spi juz od godziny :) nie spal po poludniu przed kapiela i byla masakra taki zmeczony ...

Hello wieczornie!

A wszystkim życzę miłego wieczorku! ;-) Mia nam dziś przespała pół dnia i o 21 już po wieczornym mleczku też zasnęła. Koło 23-24 pewnie się obudzi na kolejne, oby tylko nie wcześniej... :zawstydzona/y: My jutro znów mamy kręgarza, ale chyba damy sobie spokój, bo efektu nie widzę. :baffled: A ja mam już cholera od 18 dni @!!! :eek::eek::eek: To moja pierwsza @ od porodu i zastanawiam się, czemu tyle trwa!? Nawet jeśli organizm dostraja się do pigułek, które od razu zaczęłam brać, to przecież jakieś plamienie by było parę dni i tyle, a tu cieknie ze mnie jak z prosiaka!!! :eek::no::zawstydzona/y: Czy ktoś tak miał?

Dobrej nocki, kochane!

podobno po tabsach moze tak byc ... ale lepiej to z jakims ginem skonsultuj

Asionek - ja mam tak samo!!! Nic nie mierzę, bo nie lubię, a spodnie to w ostateczności... :zawstydzona/y: Choć ostatnio mam tak, ze kupuję je też na oko i w jednym ulubionym sklepie, bo mają super jeansy, które zawsze pasują i w sumie nic tam nie muszę mierzyć. :-):-):-)

No, to powolutku zmykam. Do jutra!

no widzisz a tutaj taka rozmiarowka , ze co sklep to inny rozmiar :/ zaczynam od XS , a koncze na M :) a szkoda , bo spodni nie lubie bardzo mierzyc i przydalby sie jakis sklep z pasujacymi jak ulal spodniami :)

Łezkę dostałam taką, tylko muszę jakiś łańcuszek do niej, albo będę nosić na czarnym, eleganckim rzemyku, co go dostałam z podobną zawieszką, tylko okrągłą ... a pierścionek zaręczynowy też z Aparta :)))

piekne !! :)))

Lilus imprezka? ja bardzo chetnie:-p.
jestem podniecona, wczoraj pogadalam sobie z mezem i w koncu zacznie sie cos dziac w kwesti salonu i Iwonkowego pokoju.teraz szaleje na allegro i wymyslam od rana.narazie jeszcze musze sie wstrzymc i odlozyc troche kasy ale juz sie ciesze ze sie zgodzil na moje warunki:-D.
a swoja droga moj M to wariat, chcial brac kredyt na samochod dla mnie.ale mu wytlumaczylam ze na utrzymanie 2 samochodow nas poprostu nie stac i bardziej mi zalezy na pokoju dla dzieciakow i duzym salonie niz samochodzie.
.

super , ze maz sie dal przekonac :) takie male i duze zmiany zawsze porawiaja humorek :) no i fajnie jak w domku przyjemnie jest

Hello!

Jeju, ja dziś znów w krzakach z bólem głowy z kosmosu... :-:)-:)-( Mia nic prawie nie spała, a jak spała, to się wierciła jak szalona... Pewnie brzuszek, bo co innego. Teraz też płacze... Matulu, kiedy te kolki miną!?

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

trzymaj sie !! bedzie lepiej zobaczysz !!
a pytalas o syrop Debridat ?? malemu tylko to pomagalo na gazy , na kolki podobno tez dobry
jest na recepte

Made nie,ale ja wezmę:)
K;-)URDE...JAK WYKOMBINOWAĆ ŻEBY Z BRZUCHA POSZŁO W CYCY?:)

hehe tez o tym myslalam :)

made U nas też już kupa obecna :-D A Ola przed paroma minutami jeszcze tak się miała..

ale slodko spi :) dzieci sa takie cudne jak spia , male aniolki :)

pieknosci :)a jaka juz duza jest :)

Za namową Lil i idę pod prysznic i wskakuję w piżamkę:-):-D

Normalnie starość:-D:-D:-D

hehe ja jeszcze prasowanie musze zaliczyc i tez pizamka bedzie grana :)

reklama
ja też już w piżamce-pachnąca;)))

Lil a mała potrafi od 6 pospac do rana-obudzi się zapewne ok 7 albo po 7;), po południu spała 40 min (do 14.40) i powiem ci że była ciężka w obsłudze;), nie dała się już położyc na drzemkę, więc ją wykąpaliśmy-teraz dojada wieczorną butlę i nyny;), nie będę się chwalic ile mi ostatnio śpi w nocy, bo znów się popsuje
Daniel rządził dziś na podwórku z dziadkiem 3 godziny-rozbierali silnik samochodowy na złom... nie powiem jaki brudny wrócił-tylko w jakim proszku ja to dopiorę;))))- i zasnął o 19-też tak do 7 rano pośpi;)))

Asionek- a twój synuś chyba bardziej do ciebie podobny co? tak stwierdzam po fotce na fb;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry