reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
............ :unsure: no dooobrze... papa ciasteczko :hmm: Idź w połowie do rureczki, a w połowie do carolli ;-)

Już raz byłam na samym początku, teraz mam wizytę za tydzień i pewnie miło by było jakbym poszła z wynikiem, ale jak sobie pomyślę jakie to wstrętne to mi się odechciewa:crazy:

Ooooo...??? a ja się nie wyrywałam i czekałam, mając nadzieję, że mnie wcale nie skieruje :-p zresztą piłam tylko raz.. co kraj to obyczaj widzę :sorry:
Ale rureczka, jak nie masz skierowania, to musisz płacić - prywatnie chodzisz, rozumiem??

Ostatnia edycja:
kocie no w Irlandi w ogole tego badania nie ma.ale tam nawet ginekologicznie nie badaja to co wymagac ?:-)
a swoja droga poprosze o swieza porcje Olenki bo cukru mi malo

Ostatnia edycja:
Wiola - pewnie dlatego że miałam wyłączone :-p:laugh2: Już można - dzięki za info bo bym nie wiedziała :laugh2:

Kocurku - zapewne, zapewne :laugh2:

mary - współczuje - ja nie wiem co to kolki - żadna z dziewczynek nie miała :sorry: mam nadzieję że jej to szybko przejdzie :tak:

Carola - nie zasypiaj kobito - chociaż cię rozumiem bo pogoda do bani :sorry: Ja mam kanapki - mogę odstąpić :sorry:

rurka - drugie badanie jest chyba w 32 tygodniu - ja poległam - nie dałam rady ale wszyscy polecają cytrynę po tym paskudztwie :tak:

Emi mi na spacerze usnęła w wózku więc jej nie ruszałam tylko ją porozpinałam - niech sobie śpi w tym wózku :tak: Zabieram się za tłumaczenia bo miałam to w grudniu zrobić i aż głupio :zawstydzona/y: Paczka nadana więc po krzyku :tak:
NIECH TEN WÓZEK SIĘ SPRZEDA - BŁAGAM ..... Trzymajcie laski kciuki mocno bo jak go nie sprzedam to nie będę miała kasy na tego Swarovskiego a chce wreszcie interes rozkręcić bo chętnych mam tylko kasy brak na zakupy :zawstydzona/y:

reklama
Wioluś niestety już muszę zwiać, słońce dziś piękne - trzeba się na spacer szykować...A mała już nie daje mi z Wami posiedzieć - jak się zbliża pora spaceru to już marudna się robi - a to kupka, a to jeść się chce, a to spać się chce.........A w dzień to ona tylko z cycem w buzi śpi albo na spacerze właśnie.......

Carola a co na śniadanie serwujesz????????? Bo ja też czuję GŁÓD!!!!!!!

Rureczko ja też bym czekała raczej na skierowanie - a już piłaś glukozę??? Bo mi to ona naprawdę smakowała!!!!!!!!

Kocur - ja się przez Ciebie i Made od kawy uzależnię! Dopóki na BB nie byłam to wcale kawy nie piłam - a teraz jak Wy tak o tej kawie rozmawiacie to ja od razu do kuchni lecę!!!!!

Mary już bliżej niż dalej! NAPRAWDĘ!!!!!!!!!!! U mnie już o wiele lepiej jest - zwłaszcza odkąd mała praktycznie tylko na brzuchu w nocy śpi - czemu ja nie kładłam Maciusia na brzuszku??????????

Wioluś my tu o glukozie a Tobie jeszcze mało cukru :-p

Ja powoli uciekam, choć jak zwykle żal Was opuszczać...........

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry