reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
............ :unsure: no dooobrze... papa ciasteczko :hmm: Idź w połowie do rureczki, a w połowie do carolli ;-)

Już raz byłam na samym początku, teraz mam wizytę za tydzień i pewnie miło by było jakbym poszła z wynikiem, ale jak sobie pomyślę jakie to wstrętne to mi się odechciewa:crazy:

Ooooo...??? a ja się nie wyrywałam i czekałam, mając nadzieję, że mnie wcale nie skieruje :-p zresztą piłam tylko raz.. co kraj to obyczaj widzę :sorry:
Ale rureczka, jak nie masz skierowania, to musisz płacić - prywatnie chodzisz, rozumiem??

Ostatnia edycja:
kocie no w Irlandi w ogole tego badania nie ma.ale tam nawet ginekologicznie nie badaja to co wymagac ?:-)
a swoja droga poprosze o swieza porcje Olenki bo cukru mi malo

Ostatnia edycja:
Wiola - pewnie dlatego że miałam wyłączone :-p:laugh2: Już można - dzięki za info bo bym nie wiedziała :laugh2:

Kocurku - zapewne, zapewne :laugh2:

mary - współczuje - ja nie wiem co to kolki - żadna z dziewczynek nie miała :sorry: mam nadzieję że jej to szybko przejdzie :tak:

Carola - nie zasypiaj kobito - chociaż cię rozumiem bo pogoda do bani :sorry: Ja mam kanapki - mogę odstąpić :sorry:

rurka - drugie badanie jest chyba w 32 tygodniu - ja poległam - nie dałam rady ale wszyscy polecają cytrynę po tym paskudztwie :tak:

Emi mi na spacerze usnęła w wózku więc jej nie ruszałam tylko ją porozpinałam - niech sobie śpi w tym wózku :tak: Zabieram się za tłumaczenia bo miałam to w grudniu zrobić i aż głupio :zawstydzona/y: Paczka nadana więc po krzyku :tak:
NIECH TEN WÓZEK SIĘ SPRZEDA - BŁAGAM ..... Trzymajcie laski kciuki mocno bo jak go nie sprzedam to nie będę miała kasy na tego Swarovskiego a chce wreszcie interes rozkręcić bo chętnych mam tylko kasy brak na zakupy :zawstydzona/y:

reklama
Wioluś niestety już muszę zwiać, słońce dziś piękne - trzeba się na spacer szykować...A mała już nie daje mi z Wami posiedzieć - jak się zbliża pora spaceru to już marudna się robi - a to kupka, a to jeść się chce, a to spać się chce.........A w dzień to ona tylko z cycem w buzi śpi albo na spacerze właśnie.......

Carola a co na śniadanie serwujesz????????? Bo ja też czuję GŁÓD!!!!!!!

Rureczko ja też bym czekała raczej na skierowanie - a już piłaś glukozę??? Bo mi to ona naprawdę smakowała!!!!!!!!

Kocur - ja się przez Ciebie i Made od kawy uzależnię! Dopóki na BB nie byłam to wcale kawy nie piłam - a teraz jak Wy tak o tej kawie rozmawiacie to ja od razu do kuchni lecę!!!!!

Mary już bliżej niż dalej! NAPRAWDĘ!!!!!!!!!!! U mnie już o wiele lepiej jest - zwłaszcza odkąd mała praktycznie tylko na brzuchu w nocy śpi - czemu ja nie kładłam Maciusia na brzuszku??????????

Wioluś my tu o glukozie a Tobie jeszcze mało cukru :-p

Ja powoli uciekam, choć jak zwykle żal Was opuszczać...........

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry