reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witamy się i my :)

Jos ale akcja :szok:dobrze, że Poldusiowi nic się nie stało. W tym wieku to dużo dzieci ma takie "parcie na szkło" jak to mój mąż powiedział, moj kuzyn jak był mały szklankę ugryzł:szok:

Asionek hej :))

reklama
witam i ja :)

samopoczucie nawet o.k najgorsze ze sie przeziebilam strasznie zakatarzona jeste,m :/:/ i we wtorek na usg i wyniki nie moge sie doczekac :-) moje moj maz jeszcze bedzie to mi potowarzyszy chyba ze pojedzie zaraz po nowym roku w delegacje ;(

hej

dzieki dziewczyny :) ja jeszcze psychicznie do konca do siebie nie doszlam po wczorajszym, a poldek : zero skrupolow, wrecz przeciwnie - przezyl przygode zycia : jechal ciezarowka strazacka na sygnale!!! i na dodatek mama spedzila z nim cale popoludnie, wiec on zupelnie nie widzi gdzie jest problem... hehe

rurka : no ja ja tez mialam parcie na szkolo, tez szklanke ugryzlam jak bylam mala hehe :)

asionek : super ze nocka udana... u nas pobudka o 2 i po 5... no i pozniej chwile po 8... niby 3 godziny nie jest zle w tym wieku, nosic nie trzeba, nie placze ale kurde i tak chodze jak zombie... na dodatek wczoraj mnie chyba zawialo... gardlo mnie boli :///////////

just : jak katar remika ????

sol : jak u ciebie ????

dziewczyny ktorych male bable mialy zaparcia poradzcie cos! maly ma od 2 dni zpaarcia... zmienilam mleko ale nic nie daje... z L. wogole nie mialam tego porblemu do pewnie jakis 12-18 m-cy !!!!!!!!!!
sok pomaranczowy pije i nic... zero skutku... w nocy zeby sie nie meczyl zadziaalalam termometrem, zrobil kupke. ale pozniej po nastepnym karmieniu (butla) juz znowu czulam ze ma parcie i nic... i tak nic do teraz... :( wlasnie znowu przez i nic ... zal mi patrzec jak sie meczy no ale
przeciez nie moge non stop jechac na czopkach i termometrze bo sie przyzwyczai... woda hepar poki co nie skutkuje...

Rureczka hej :)

Asiek dobrze bedzie :) a na ile maz jedzie ??

Jos no dla malego to napewno byla przygoda zycia hehe , gorzej z rodzicami ...

co do zaparc to jedz jablka i pij actimel czy Activie :) ja jak pilam to maly robil kupska bez problemu i na watku u nas kilka dziewczyn probowalo i dzialalo :)
wlasnie tego sie balam przy MM :( czasami wlasnie dzieci maja zatwardzenia , oby przeszlo szybko !!

Jos ale mieliście przygodę :szok: kurcze nie dziwię się Poldkowi,że jest zadowolony :sorry2::-D taką przygodę będziecie pamiętać do końca życia :tak: wybacz, że się śmieję :sorry2:
a co do kupki, to powiem Ci, że u nas rekordem były trzy dni bez kupy, pij herbatkę z kopru włoskiego, bo to z pokarmem przechodzi i ułatwia wydalanie gazów i jedz jabłka, to u nas podziałało i czopek glicerynowy, wiem jak się męczy Maluch, Remi robił się czerwony i ledwo łapał oddech, ale po takich mękach kupa była :blink:

asionek, just : dzieki ! u nas sie napina ale kupy nie ma... czopka dalam juz, termometr tez... podzialalo ale nie moge tak robic 3 razy dziennie i raz w czy dwa w nocy :(((
asionek : jem jogurty activia i to nie od wczoraj, tylko juz wczesniej jadlam ale skutku nie ma...

sprobuje sie nafaszerowac jablkami :) moze to pomoze
a dzis o 18 idziemy do pediatry, nie moge patrzec jak sie meczy
moze przepisze jakies krople homeopatyczne czy cos

herbatki koperkowej tutaj nie ma :(((((

asionek, just : dzieki ! u nas sie napina ale kupy nie ma... czopka dalam juz, termometr tez... podzialalo ale nie moge tak robic 3 razy dziennie i raz w czy dwa w nocy :(((
asionek : jem jogurty activia i to nie od wczoraj, tylko juz wczesniej jadlam ale skutku nie ma...

sprobuje sie nafaszerowac jablkami :) moze to pomoze
a dzis o 18 idziemy do pediatry, nie moge patrzec jak sie meczy
moze przepisze jakies krople homeopatyczne czy cos

herbatki koperkowej tutaj nie ma :(((((

nie wiem jak jogurty ja pije actimel ten w tych malych buteleczkach :)
koper u nas pogorszyl sprawe tylko , mozez zapytac o syrop z kopru , anyzu i chyba kwiatu pomaranczy :) ja dostalam dla malego , ale bylo jeszcze gorzej z gazami i odstawilam
a natomist dzieci co im pomaga :)
w skrajnych przypadkach mozesz poprosic o syrop debridat i podac w razie co u nas tylko to daje rade :)

maly przegapil przez kupe poranna drzemke poszedl na nastepna ledwo usnal i kupa go obudzila :/ bedzie marudzenie jak nie pojdzie spac :/

reklama
Dzień dobry :))

U nas cięęęężko.... ząbki męczą cały czas - ślinienie, pchanie rączek do buzi, gryzienie smoka i tak od tygodnia ponad :sorry2: Gdzie.. od dwóch ponad!! :dry:A od paru dni pobudki w nocy co 2 godziny, wiszenie na cycu godzinami :shocked2: Ja jakoś jeszcze przytomna, ale na kawie i czekoladzie jadę non stop, zero owoców... myślałam, że to u nas zagęści kupki (my mamy odwrotny problem - kupa co 2-3 godziny i to rzadka, że hej, pomimo MM) ale gdzieeee tam ;-)

boogie katarek precz!!

jos &&&& za kupki filutka :) :) :)

made :( a ja myślałam, że z żyłami lepiej eeehhhh....

Wszystkie Was Ściskam !!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry