reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogi - oj biedny Remiczek :-( Zdrówka dużo życzę :) oby szybko przeszło.

Liluś - kolejne 90 sztuk :( ja te zastrzyki już biorę od marca i miałam nadzieję na polepszenie....
Dziękuję za dobre słowo :)

Paula - dzięki :)

reklama
Boogie ja na katar chcę kupić KATAREK - masz takie coś???

nie mam, ale myślę, że nam nie pomoże, bo jak Remi był mniejszy to problemu z wyciąganiem gili nie było, a teraz nawet nosa nie da dotknąć, więc było by więcej płaczu, niż to jest warte... :no::dry: nawet chusteczką mokrą nie mogę dotknąć noska :no:

Boogie kochana ja wiem, że dzieci krzyczą przy odciąganiu kataru - ale niestety jestem zdania, że to trzeba robić na siłę - tak samo jak był czas kiedy na siłę musiałam podawać antybiotyk...Wyglądało to okropnie, czułam się jakbym robiła krzywdę dziecku...ale wiedziałam, że robię to dla zdrowia Maciusia...Połykany katar może przejść na oskrzela i płucka - trzymam za Was kciuki, żeby katarek szybko przeszedł...Jeszcze możesz JUVIT C podawać...

Lilu dzięki za słowo otuchy, właśnie mama siedzi w łazience z Małym i robi inhalację, zagotowałam cały czajnik wody i do miski, siedzą sobie tam, Mały przysnął i chwilowo cisza... ech, nawet mamine rączki nie pomagały dzisiaj :baffled: no cóż przetrwamy to!

Boogie trzymajcie się! Martynka jak miała miesiąc to dostała kataru, który trwał 4 tygodnie - wiem więc, że lekko nie jest -ale to minie. I odciągaj jak będzie źle - nie bój się protestów małego - zrobisz to dla jego dobra! I wiesz co - jest taka maść majerankowa pod nosek - o wiele lżej się wtedy dziecku oddycha!

A ja już na dziś uciekam - DOBRANOC!

Made - taka ilość zastrzyków????????????? I to codziennie??? Ściskam Cię, bo nie wiem jak inaczej mogę pomóc...

Wylądowałam u lekarza.Silny ból brzucha i krzyża,rozrywało mnie...już w nocy jak się obudziłam z bólem to wiedziałam,że coś nie tak jest:(Ok 17-stej myślałam,że rodzę...miałam skurcze w krzyżu jak porodowe,łzy mi z bólu leciały:(
Mam torbiel krwotoczną...miałam iść do szpitala ale wyżebrałam zastrzyki przeciwbólowe i puścili mnie do domu.
Leżę w łóżku,telepie mnie,jutro się odezwę...z cyklu nici:(((( Rurka,ja miałam i rzeczywiście 2 się ładnie odkleiły a 2 z farbą zlazły:( Ale są też takie na wstążeczki...malutki gwoździk i gotowe.

Karola:szok: ło matko... może to testy wychodziły z druga kreseczka właśnie przez tą torbiel? Pamiętam, że pisałaś kiedyś, że też Ci się torbiel zrobiła. Kurcze, przecież ile się tak będziesz męczyć? A myślałaś o zmianie gina? Słyszałam dużo dobrych opinii o klinice invicta w gdańsku, oni tam pomagają jak ktoś ma problemy z zajściem. Sama się tam leczę tyle u endokrynologa i ona mówiła, że w razie gdyby mi mój gin nie pomógł to tam mnie umówi. Może warto spróbować?

reklama
Rurka niestety ale nie będzie nas stać,zwłaszcza,że to ponad 100km stąd.....
Może spróbuję jeszcze jeden cykl z zastrzykiem na pęknięcie jajeczka i kończymy:((((
Płakać mi się chce:(((
A endometrium takie ładne:13,3mm...
Wczoraj i dzisiaj robiłam sikacza 25ml i też te drugie kreski wylazły po czasie...jaja,zwłaszcza,że wszystkie testy z innej firmy...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry