reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
My mieliśmy misia ze świecącym brzuszkiem,grał piękne kołysanki (hiszpańskie),miał czujkę i jak dziecko się budziło zaczynał delikatnie świecić i grać kołysankę...Obłęd:)

made : dziekuje !!!! sliczny konik :) i klapsik dla Z. od ciotki ;)

lil : dziekuje, poslucham na you tube!!!! martynka slodka :)))))))))

kocurro : dziekuje !!!! z checia sie napije,a najchetniej to bym podala sobie to ricore dozylnie :)
jak Ola?????

Carola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& - jak ktoś tu wcześniej napisał ten stary rok już się kończy - nowy będzie zuuuuuuupełnie inny!!!! Jakoś tak styczeń wydaje mi się super miesiącem na pozytywne testowanie!

Tak pobieżnie tylko dziś, bo lecę zaraz na szczepienie - ale sił brak, bo od rana latam, a nocka jakaś kiepska była...chyba małej bokiem wychodzi to moje świąteczne jedzenie i tony czekoladek...

Karolla kochana nie pali się :tak: i oczywiście trzymam kciuki i bardzo, bardzo przepraszam, że nie wkleiłam tego mmsa, ale był u nas gość, potem kąpiel i padłam razem z Remikiem :sorry2: wybaczysz mi mam nadzieję :rolleyes2:

Jos
heheheh jak czytam Twoje posty i pomyślę, że chcesz mieć jeszcze jednego Maluszka, to wiem, że choćby nie wiem co się działo każda kobieta da radę :-p z jednym , z dwójką , z trójką :-D ucałuj ode mnie te maleńkie rączki i nóżki :tak:

Made śliczny ten konik :tak: ech Zygmunto pewnie zaczyna ćwiczyć dziąsełka, jak nie urok, to sraczka :-D:-D:-D

Kocurku a jak Oleńka przez święta przebrnęła? w Wigilię skończyła 3 miesiące :cool2:

Ewula trzymam kciuki za Zen przed porodowy :tak:

Rurka &&& za wizytę, ważne, żeby Maluszek był zdrowy;-)

jos - wlałam Zygmuntowi i jestem :-))))) Perfum Kochana raczej nie w Twoim guście, ale made go kocha :tak: tak go kocha, że się nim "podpisuje" :-p:-D)))) A Ty jakie pachnidło lubisz?

Liluś - ja też się objadłam, ale o dziwo ten mój glonojad jak wchłaniał, tak wchłania nie protestując :-)))) kap[ucha, pierogi, makiełki, fasola....yyy :zawstydzona/y: no nie mogłam się oprzeć :))))
Aha...a chłopem to się nie przejmuj, u nich często występuje takie końcoworoczne załamanie psychiki :-)))
Ucałuj przecudną Martynkę :*:*:*

Boogi - tak jak piszesz....SRACZKA :-D:-):-D:-))))))))) Pokazałabyś made Remiczka, co? :zawstydzona/y:

reklama
Co to ja miałam... zapomniałam, bo mała czarna - a to kupa, a to herbatka, a to ją nagrywać, bo dyndającego tygryska za nogę na macie łapała po raz pierwszy :-), a to teraz woła co tchu, bo ją położyłam na chwilę wbrew jej woli oczywiście :-p... i co to ja miałam.... może za chwilę, bo intensywność wzrasta :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry