reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurek : hahahahhaha :)

made : a ja to mam gust perfumowy bardzo zroznicowany, w zaéleznoci od sezonu pogody humoru :)
lubie slodkie zapachy typu euphoria hypnose, ale tez mocniejsz etypu classique jean paul gauthier czy addict diora... no roznie to u mnie wyglada
takze gadaj co masz! :)
i ucaluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj zygmusia :**** glonojadka :)

jos - no u mnie to też jak z frontem zapachowo ;))) Zależy od nastroju i okazji. Ale do jednych mam wyjątkową słabość, do mademoiselle :-p:-)))))

Boogi - wycałuj tego przystojnaka :* byle porządnie :cool: Jaki On jest pięęęęęęęęęęękny :zawstydzona/y: made ma słabość do Remiczka :tak:

Olivka - mmmmm Dolce Vita - kocham, ale Contradiction mi nie podpasowały :/

Mi muszą:)
Ja mam alergię na większość perfum...wystarczy powąchać i silna migrena gotowa:(
A Dolce Vita to mój ulubiony:)

Cześć Kobietki:happy2:
Czytam Was i zazdroszczę okrutnie Maluszków:-:)zawstydzona/y::cool2::-) Piękności:happy2::sorry::happy2::sorry::happy2::happy2::happy2:
Just a Twój Remik to po prostu....zakochałam się:blink::sorry2::sorry2::sorry2::tak::tak:

Zizi - hej Słoneczko :)) Chyba Cię myślami ściągnęłam :tak: Już niedługo sama będziesz takiego maluszka tulić :)))
Pamiętałam o Tobie w wigilię :zawstydzona/y: mam nadzieję, że pracowaliście należycie z mężem :-p:-)))))))

Made - Kochana jesteś:happy2:
Pracowaliśmy:tak: mocno, pod choinką;-):-D:-) może będzie jesienny dzidziuś:cool2:

reklama
hej ho;)
moja gwiazda właśnie przysnęła-no dziecko padło w 5 minut-ale specjalnie ją trochę przetrzymałam- ostatnio robi straszne jazdy ze spaniem, więc pozwoliłam sobie wyeliminowac sobie jedną jej drzemkę-szybciej zasypia na pozostałe i wieczorem- wczoraj spała od 18.30 do 8.30 (dwa karmienia po drodze;))

Ewula-mówisz wyprzedaże na 5.10.15??? idę popatrzec;))

Rurka-&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za usg-ja też obstawiam małą rureczke;)

Karola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

pozdrawiam serdecznie resztę;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry