reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ho ho ho :-)))))
Czy dziewczynki były grzeczne? :))))))) Przyznać się, która rózgę/rózgą dostała? :-p
Uff...jak ja się cieszę, że już po świętach :cool2:
Borysek dostał cudnego konika morskiego z Fisher Price, co mu się brzuszek świeci i grają cichutko melodyjki, a w tle słychać szum oceanu...o jakie to śliczne :))))))) Wcześniej kupiłam takiego dla maleńkiej Laurki i tak mi się spodobał, że musiałam poprosić Mikołaja o takiego samego dla Boryska :zawstydzona/y:
A Maniek dostał BIG pudło klocków :-)))) z Wadera - oj ile mamy teraz domków :cool2: i dwa rodzinne samochody :-D:-D:-D
Ja dostałam perfum, Vctoria ciuchy - taki wiek :confused: , a mój szanowny jak zwykle książki :-)))))) Reasumując - Kochamy św.Mikołaja !!!!!

rureczka - ale Ci Krzysiu prezent zrobił pod choinkę :-)))))) GRATULUJĘ KOCHANA !!!! Daj znać czy made intuicja nie zawiodła :)

A teraz kaaaaaaaaaaaaaaaaawaaaaaaaaa :)))))))))))))))))))))))))))

..........ej, gdzie jesteście :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem... :)

Wreeeeszcie uuffff....
Mam kawę i chwilę spokoju ;))))

Nie udało mi się nawet złożyć Wam życzeń świątecznych :( ale ciepło myślałam o Was cały czas... :) :) :)

Ostatnia edycja:
witam i ja :)

ale chce mi sie spac dzisiaj ogarnelam troche w domku i weszlam na kompa troche sie poobijac i zobaczyc co slychac u was :)

hej :)

my mamy jakis kryzys , nie wiem czy skok czy co ? maly znowu budzi sie w nocy co 2h , a dzisiaj to nawet co 1h :szok: w dzien tez spac nie chce i ledwo go usypiam , a i tak spi mega krotko , za to ok 17 zaczyna sie ze zmeczenia marudzenie i pada , probuje go przetrzymac do tej 19 ...
za to nauczyl sie mase nowych rzeczy :) mam nadzieje , ze moje dziecie sie nawroci !

Made super , ze prezenty udane :) a konic jest sliczny racja ! jak sie podoba malemu ?? :)

Rureczka udanych lowow :)

Kocurek najwazniejsze , ze bylas myslami z nami :)

Oliwka bedzie dobrze !!!

Asionku czyli nie jestem jedyna....A w ogóle to mamy chyba jakiś kryzys z moim panem - głównie na siebie warczymy, życzliwości między nami jak na lekarstwo...o komplementach i miłym słowie to nawet nie myślimy...czy Wy też tak macie czy tylko to u nas tak??? Bo zaczynam się martwić...dziś mój pan na mnie zawarczał z tak głupiego powodu, że nie wiem o co chodzi...:eek:
!

kryzysy to ja z moim przechodzilam juz nie raz :/ raz to nawet chcialam wyjechac do Pl ... takze kolorowo nie bylo
po rozmowach jest lepiej i oby tak zostalo :)
ale wiem o czym piszesz ... nie wiem moze nowy czlonek rodziny tak wplywa na naszych facetow ??
pogadaj z nim moze cos mu lezy na sercu ?? bedzie dobrze :)

ide ogarniac chalupe , maly poszedl w koncu spac , moj poszedl do pracy dzisiaj :)

ja wczoraj zrobilam wlosy i nawet brwi machnelam :) zostaly mi pazury u rak , a tego robic nie lubie :/

Kupiłam 3 pary spodenek, niedrapki i kilka sztuk body z długim rękawem. Wszystko w kolorach neutralnych. Ale już niedługo będę szaleć na różowo lub niebiesko:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry