reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzisiaj uczyłam się smarować fioletem Emilkę - wyszło mi... no wyszło fioletowo. Bynajmniej - ciężko ją tym malować jak się wierci jak fryga. Ale prawie już jak smerf wygląda - taki wojowniczy smerf bo mazaje jej porobiłam jak się tak kręciła :-p Buzię naprawdę ciężko tym smarować :sorry:

domyslam sie jak ciezko posmarowac wierzgajacego malucha :)
ja wlasnie probowalam zrobic odcisk stopki malego i du... tak machal nozkami jak tego gipsu dotykal , ze nic nie wyszlo :( a szkoda , bo fajna pamiatka by byla...

Asiek na pocieszenie ci powiem , ze ja cala ciaze lazilam w koszmarnych upalach tutaj i jakos dalam rade :) jeszcze jak na porodowke jechalam bylo na maks cieplo hehe

wlasnie Rureczka gratki pierwszych ruchow !!! :)

reklama
:-) :-) :-) Ogromne Gratulacje Sergii !!! :-) :-) :-)
Zdrówka dla Gabrysi !!!
Piękny Prezent na Święta ..... :) :) :) :) :)

Ostatnia edycja:
Buziaki poświąteczne, bo mój pan też w domu do końca roku i o dziwo jakoś mam mniej czasu zamiast więcej! Więcej to mam w pasie chyba :-) Stęskniłam się za Wami!

Wreszcie wyszłyście z krzaków. Muszę Was poprosić o mega kciuki jutro o 15, bo mamy wizytę. Zrobi 3d i mam nadzieję, że moje dziecko pozwoli dokładnie sprawdzić czy jest Krzysiem czy Zuzią:zawstydzona/y::-D

Asiek mi po 9tc wszystko przeszlo jak reka odjal , a wczesniej zdychalam normalnie :/ tez mialam stresa , bo jak to tak nagle ... ale jak widac wszystko bylo i jest ok :)

Maja hehe skad ja to znam :) jak moj w domu to i jakos czasu mniej ...

Wreszcie wyszłyście z krzaków. Muszę Was poprosić o mega kciuki jutro o 15, bo mamy wizytę. Zrobi 3d i mam nadzieję, że moje dziecko pozwoli dokładnie sprawdzić czy jest Krzysiem czy Zuzią:zawstydzona/y::-D

to mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) oby dzidzia ladnie pokazala co ma miedzy nozkami :)

Rureczko ależ jestem ciekawa! Trzymam kciuki i dawaj zaraz znać po wizycie!

Carola????

Asionku czyli nie jestem jedyna....A w ogóle to mamy chyba jakiś kryzys z moim panem - głównie na siebie warczymy, życzliwości między nami jak na lekarstwo...o komplementach i miłym słowie to nawet nie myślimy...czy Wy też tak macie czy tylko to u nas tak??? Bo zaczynam się martwić...dziś mój pan na mnie zawarczał z tak głupiego powodu, że nie wiem o co chodzi...:eek:

Sergi Gabrysia przepiękna! Mam nadzieję, że znajdziesz chwilę czasu, żeby się z nami podzielić szczegółami!

reklama
Cześć babeczki. Wczoraj spędziłam "przemiły" wieczór nad porcelaną:eek: ostatnio tak mam, że co zjem to staje mi na żołądku i musze się tego pozbyć :( pozostaje mi tylko bułka z masłem:dry:
Na poprawę humoru zaraz wybywam na łowy dla dzidziusia:-D
Miłego dnia :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry