reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam i ja oj dawno mnie nie bylo tutaj ale postaram sie zagladac o wiele czesciej swieta spedzone u tesciowej nawet udane ale nie ma to jak u siebie w domu :)

za tydzien jade na pierwsze USG <jupi> nie moge sie doczekac ale z drugiej strony sie z lekka stresuje zero oznak ciazy na poczatku mnie mdlilo a teraz nic moze to i dobrze czasami mnie pobolewa tylko podbrzusze....

HEJ :)

ewula : &&&& za szybki porod :)

rurka : hej :)

asiek : kciuki za usg !!!

asionek : dziekuje, poldek juz duzo mniej kaszle i mniej upierdliwy jest
maly ma lekki katar ale odpukac poki co sie nic nie rozwija, nie kaszle
robie mu plukanie serum + prorinelem i dzis o 16 ide po krople na katar homeopatyczne
mialam isc rano ale niania nawalila i nie mam jak wyjsc

a poz atym to jestem cala happy bo dorwalam na internecie 2 super wyprzedaze
pierwsza sucre de pain - dla mnie, stroj kapielowy spodnie i kapa plazowa, stanik normalny wszystko z a53 euro zamiast ponad 500! szoooooooook :)

a druga to wyprzedaz dla dzieci, ciuszki pizamy i maskotki :)
kompeciki sucre d'ogre super za 9 zamiast 40, spodnie za 4 zamiast 40... i najlepsze : maskotki za 1 i 2 euro zamiast od 12 do 20 :)
zrobilam zapas dla wszystkich dzieci w rodzinie tych malych poza brzuchem i tych jeszcze w ;)

hej :)
i juz po Swietach :) moj ma jezcze dzisiaj wolne trzeba wykorzystac :-D

Asiek mi po 9tc przeszly wszystkie objway i zaczac sie super czas z pelnia energii itd. , takze korzystaj , bo na koncowce to juz latwo nie jest ;)

Ewulka ciekawe kiedy urodzisz ?? moze na Sylwka ?? :)

Jos widze zakupy udane :) dobrze , ze juz lepiej z malym ! :)

Dzisiaj uczyłam się smarować fioletem Emilkę - wyszło mi... no wyszło fioletowo. Bynajmniej - ciężko ją tym malować jak się wierci jak fryga. Ale prawie już jak smerf wygląda - taki wojowniczy smerf bo mazaje jej porobiłam jak się tak kręciła :-p Buzię naprawdę ciężko tym smarować :sorry:

hej hej
ja chyba muszę sobie zrobic jakiś szlaban na jedzonko po świętach;)))))))))))
mam męża w tym tygodniu w domku także za często mnie nie będzie

Ewula-&&&&&&&&&&& byście wytrzymały do nowego roku

Rurka-gratki pierwszych ruchów maleństwa-to taka piękna chwila-bo później na końcówce ciężko wytrzymac z kopniakami;)))

Asiek-bez nerwów-ja bym chciała ciąże bezobjawową bo maluchy dały mi popalic...;)) &&&&&&&&&&&& dla ciebie

dzieki racja im blizej tym gorzej zwlaszcza ze termin porodu mam na 24 lipca sam srodek lata :szok: coz mam nadzieje ze nie bedzie tak strasznych upalow

ja obie ciąże przechodziłam w upały-choc po pierwszej obiecywałam sobie nigdy więcej porodu w wakacje;)-niestety kiepsko jest kiedy temperatura daję popalic-ale powoli dacie radę;)

a jest może gdzieś Libby? jestem ciekawa czy ma już pierścionek?:-D

reklama
no wlasnie na poczatku mnie mdlilo spac sie chcialo itp a od 2 tyg cisza zadnych objawow za tydzien na usg juz sie doczekac nie moge :)

szkoda ze mojego pawla nie bedzie jest w delegacji wtedy :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry