reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie!:-)

Phi..a mój też potrafi bardzo ładnie pizzę ... ZAMÓWIĆ :-p
A w kuchni tylko otwiera lodówkę i zmywarkę.. zawsze coś hehe..

Paula - jak dla mnie to możesz pamiętać wyłącznie o naszych nielegalnych interesach i dzisiejszym molestowaniu :-))))))))))
Jak Twoje słoneczka się mają?

hehe Kocurek :-):-):-))))) mój też, ale z mojego telefonu :-D))))

Kocur-twój to prawdziwy strateg;)))))))))

Made a maluchy dobrze, mała przysypia, Daniel wymyśla 1001 rzeczy na śniadanie a ja go terroryzuje mikołajem;))
a o naszych interesach będę pamiętac;))

Kocurek - jak by na to nie patrzeć, sponsorujemy ten placek :-))))
A w ogóle, to chciałabym się pochwalić, że za chwilę atakuję kuchnię i zaczynam robić makowiec :-p Tradycyjny, zawijany....taki jak ze stronki, którą byłaś mi uprzejma podać ;)))

paulinko taki strateg, że hoho i manager :-p A właśnie dzwoni, że piernika w pudełku ni ma w Tesco :eek: PIERNIKA NI MA ???????

MADE - JA TEŻ!! Ja też za niego się zabieram :))))))))))))))))))

Najlepszy sklepowy piernik jaki do tej pory jadłam był od Bliklego :) Jeśli macie możliwość, to gorącą zachęcam do skosztowania. Wiem, że w Almie mają :tak:
Aha...i jeszcze zaplanowałam na dzisiaj piernikowe ciasteczka :))

dobra to widzę że forum będzie dziś rządzic w kuchni;)
Kocur a chciałaś kupic gotowy czy taki w kartoniku do pieczenia?bo moja mama kupiła ostatnio z prymatu przyprawę do piernika i na odwrocie torebki jest przepis na przepyszny piernik-dla lepszego efektu można dac dużo bakalii

a ja właśnie zobaczyłam ile mam prasowania, no nic idę, może do wigilii zdąże:-D
do później papa

reklama
paulina - tragedii nie było, za to teraz knuje jakieś teorie spiskowe, że go zdradzam, że chcę odejść itp. Paranoja :no:

lil - jestem jestem, tylko mam w diobły na głowie :sorry2:

jos - wszystkiego NAJ dla Poldusia :tak:

Ja juz przygotowana na święta, dzisiaj z Karolą będziemy jeszcze babeczki robić, mama przyniesie pierożki, cioteczna sis mnie rano obudziła co dziewczynkom ma kupić :szok: nie wiem co ją napadło bo wcześniej się mało ze sobą kontaktowałyśmy :sorry: Ja jeszcze muszę do zoologa iść po żarcie dla królika i koszatniczek i do hydraulicznego bo od kilku tygodni woda mi cieknie z ubikacji i muszę wreszcie to zrobić bo mnie trafi :dry: Wózek wyprałam wczoraj i już jest suchuteńki dzięki osuszaczowi więc zaraz go złożę, zrobię fotki i wystawiam na allegro :tak: Ehh... 3 wózki w domu to za dużo :-p szczególnie na jedno dupkowożące stworzenie :-p M rano pojechał do roboty - wróci 26 kole 11.30. A że Karola miała ospę - już strupki jej odpadają - to siedzimy sobie spokojnie w domu :tak:;-)

Miłego dnia wszystkim :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry