reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam drogie koleżanki :) dzisiaj tylko z doskoku, przenoszę punkt dowodzenia do kuchni:-D miłego dnia wszystkim :)

reklama
hej

kocurek : ale sie usmialam ze stratega :)

made : obiecuje ze wkleje fotki na chwile jak jakos cie zlapie obecna, tera zmaly ruch na forum, nie chce ich dlugo zostawiac na publciznym
a osoby ktore maja fb - zapraszam tam :)

DZIEWCZYNY ZYCZE WAM JUZ DZIS ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT W RODZINNEJ ATMOSFERZE !!!!!!!!!!
Pewnie ejszcze zajrze wieczorkiem :) Bo ja w kuchni nie planuje za dlugo siedziec w tym roku swieta studenckie ;)

hej :)

mnie wszystko przeszlo .. bol ucha i gardla tez :) dziwne ...

dzisiaj jeszcze na male zkupy i relax od jutra , bo pewnie cos trzeba bedzie w domu ogarnac jednak ...

Dzień dobry! BUZIAKI DLA WSZYSTKICH! Jak dam radę to będę się dziś odzywać, ale marnie to widzę... :-)

Aha dopiero wczoraj dowiedziałam się, że jest odciągacz kataru KATAREK - podłącza się go do odkurzacza...podobno rewelacja...wyciąga katar nawet z zatok...tylko kosztuje z przesyłką około 50 zł - ma któraś jakieś doświadczenia z tym związane??

ja slyszalam o tym , ale mam w domu fride i tez daje rade wyciagnac teraz te gluty ogromne , bo katar dalej mamy niestety :wściekła/y:

hej hej

Asionek a widzisz przestraszyłaś się śmierdzącej roślinki i od razu ci przeszło;)))
a zebys wiedziala :-D

paulina - tragedii nie było, za to teraz knuje jakieś teorie spiskowe, że go zdradzam, że chcę odejść itp. Paranoja :no:
M rano pojechał do roboty - wróci 26 kole 11.30. A że Karola miała ospę - już strupki jej odpadają - to siedzimy sobie spokojnie w domu :tak:;-)

Miłego dnia wszystkim :tak:

hehe taki zazdrosny ?? :)
twoj tez nie bedzie w domu na Swieta ?? :( ehh ja tez sama niestety....

hej

DZIEWCZYNY ZYCZE WAM JUZ DZIS ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT W RODZINNEJ ATMOSFERZE !!!!!!!!!!
Pewnie ejszcze zajrze wieczorkiem :) Bo ja w kuchni nie planuje za dlugo siedziec w tym roku swieta studenckie ;)

i nawazajem :)
u mnie podobnie po studencku :)

hej dziewczynki

doczytałam ze nasza Sergi jest w w drodze na porodówkę! wiec maleństwo chce przyjść na świat przed Wigilia:) trzymajmy więc za nich mocno kciuki:)

a Wam kochane życzę spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku:)

pozdrawiam

Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,
pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia
szczęścia, wiary, nadziei i pomyślności
oraz każdego dnia w Nowym Roku
wiele uśmiechu i radości!

Snoopy-Christmas.jpg
SERGI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

reklama
Kochane nasza Serg urodziła:-D:-D:-D:-D
Oto sms, którego dostałam w nocy
Cześć mam na imię Gabrysia.Urodziłam się o godz. 00.51 z wagą 3650g, siłami natury. Jestem najwspanialszym prezentem gwiazdkowym na świecie! Moja mama czuje się dobrze a tatuś pęka z dumy.

Kochane ja tak na szybko. życzę wam wesołych świąt spędzonych w cieple rodzinnym.

Ja mam dziś pogrzeb babci dlatego tak na szybko, przepraszam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry