rruurrkkaa
Mama Misiatków
Witam drogie koleżanki dzisiaj tylko z doskoku, przenoszę punkt dowodzenia do kuchni miłego dnia wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry! BUZIAKI DLA WSZYSTKICH! Jak dam radę to będę się dziś odzywać, ale marnie to widzę... :-)
Aha dopiero wczoraj dowiedziałam się, że jest odciągacz kataru KATAREK - podłącza się go do odkurzacza...podobno rewelacja...wyciąga katar nawet z zatok...tylko kosztuje z przesyłką około 50 zł - ma któraś jakieś doświadczenia z tym związane??
a zebys wiedzialahej hej
Asionek a widzisz przestraszyłaś się śmierdzącej roślinki i od razu ci przeszło))
paulina - tragedii nie było, za to teraz knuje jakieś teorie spiskowe, że go zdradzam, że chcę odejść itp. Paranoja
M rano pojechał do roboty - wróci 26 kole 11.30. A że Karola miała ospę - już strupki jej odpadają - to siedzimy sobie spokojnie w domu ;-)
Miłego dnia wszystkim
hej
DZIEWCZYNY ZYCZE WAM JUZ DZIS ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT W RODZINNEJ ATMOSFERZE !!!!!!!!!!
Pewnie ejszcze zajrze wieczorkiem Bo ja w kuchni nie planuje za dlugo siedziec w tym roku swieta studenckie