reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
E nic nowego. Odpoczywałam troszkę od forum, bo już jak w nałogu- od rana, w każdej wolnej chwili, a że święta niedlugo to trzeba sie było zająć czymś pożytecznym;-) A co się tutaj działo? Ominęło mnie coś ciekawego?

Co ciekawego...Mia naszej Mary trenuje spanie nocami:)
Kocur trenuje przed...nową fasolką:-D
haha:)))
Ja marudzę jak zwykle,Wiolki prawie nie widać (???)...

Rurka - dobry, dobry! :-) Jak samopoczucie? Nałóg - wiem, kochana, o czym mówisz... Tylko oczy otworzę, a już BB i FB... :zawstydzona/y::-D Nie zawsze czas pozwala na pisanie, ale staram się czytać.

To i ja się witam :-)

Carola jak Ninka się czuje?
Mary super, że Mia tak grzecznie nocki przesypia już... Dała Wam popalić trochę :-( Ale tendencja jest dobra i trzymam kciuki, żeby się utrzymała :tak: A choineczkę macie piękną! W przyszłym roku planujemy zakup żywej, bo dotąd zawsze tylko te sztuczniaki :dry:
Kocurek nooooo, Kochana... uważaj, uważaj, niespodzianki się przytrafiają... ;-)
Rurka jak się czujesz Słońce? Chyba jeszcze nie zrobiłam tego, więc gratuluję Synusia :tak:

Za 1,5 godz jedziemy z G. do nowego domku na spotkanie z właścicielem podpisać umowe najmu :-) I bardzo możliwe, że jeszcze dzisiaj dostaniemy klucze :-) Hurrra :-)

A co do przytulanek, to ja nie wiem, jak to kurczę po porodzie będzie... :sorry:
6b3aff2eb70b05c35e6c91dbb72c33a1.gif

witam się niedzielnie ;-)

made
- dasz radę :tak:

Pochwalę się -moje metody jednak działają - po 4 dniach moje dziecko przespało samodzielnie całą noc w łóżeczku :laugh2: Szkoda tylko że usypia o 2 w nocy :-p:laugh2: Ale spała do 10 w swoim łóżeczku :tak:

Hejka :)

Kocurek : wueilbiam twoje dzisiejsze wejscie smoka :)))))))))))) ani diobry ani hej tylko z grubej rury BYL SEX !!!!! :) hahahahahaha Jestes niesamowita :)
A gdyby byla fasolka - to ja tam uwazam ze roczna roznica, czy 1,5 roku to najlepsza roznica wiekowa dla rodzenstwa :) POWAZNIE :) Tylko tzreba miec odwage zeby sie zdecydowac, a jak sie odwagi nie ma... To dobrze moze dobrze zelos decyduje za nas ;)

asionek : ale ty masz zrywy... a ja juz nawet zrywow nie mam... kilka m-cy temu kupilam make up'a super korektor na podkowki... i uzylam 2 lub 3 razy dokladnie nie pamietam... meteoryty guerlain leza od roku i kisna... sie przetrminuja biedne... ale licze ze na wiosne sie zmotywuje... tylko czy sie nie ludze... :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( ??????????

carola : jak ninka ???
dziekuje ci za pocieszenie ale wiesz... malo efektywne bylo... bo ty mozesz mnie przekonywac i przekonywac a ja tam na zdjeciach i tak widze ze ty zawsze pelen super makijaz, brwi, starannnie dobrane ciuskzi, fryzurka, kolor nowy... wiec jak tu wierzyc ze tobie sie nie chce ;)
a ja od lata ide na podciecie koncowek wlosow bo szok jakie zniszczone... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :zawstydzona/y: niedlugo bed emiec je do pasa i wciaz nie dotre do fryzjera ... hehe

wiolka : where areeeee youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu???????

rureczka : hej ? jak samopoczucie????

serg : super nowina!!! jak bedziecie mie cklucze to moz euda sie przeprowadzic wczesniej???? co by was akcja P 19.12 nie zlapala...? Moze juz dzis by G. czesc rzeczy zawiozl???? z jakimis kumplami itp???
super ze bedziecie mieskzac w domku, cudownie, w sam raz na wiosne : ogrodek do wystawienia malenstwa, a poz niej do zabawy!!!!!!!!!! zazdroszcze ze hej !!!!!!!!!!

mary : super z enocka ok
u nas zaczely sie kolki, to samo co z L. Okolo 3 tygodni i bam... wymieklam i od 21 do 24 ( jak codzien) malym zajal sie maz, pozniej ja a przed 6 znow mu go oddalam, w nocy nakarmilam cycuchem, a pozniej kazalam robic butle :)
rezultat jets taki ze wstalam o 11 :)
wyspana :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) niech zyje MM :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:szok::zawstydzona/y::-):-p:-D

reklama
Jos może się uda, jeśli dzisiaj dostaniemy klucze, coś już poprzewozić :-) Korzystam aktywnie z ostatnich dni w dwupaku, wczoraj wysprzątałam, wyprasowałam całą stertę ciuchów naszych a na koniec... 4 godziny biegałam z G. po sklepach! Położna kazała się dużo ruszać po tym masażu szyjki ;-) Ale Bąbel dalej uparty siedzi :sorry: Dobrze, że energii nabrałam, czyżby syndrom wicia gniazda? ;-) Przyda się, a co! :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry