Hejka
Kocurek : wueilbiam twoje dzisiejsze wejscie smoka

))))))))))) ani diobry ani hej tylko z grubej rury BYL SEX !!!!!

hahahahahaha Jestes niesamowita

A gdyby byla fasolka - to ja tam uwazam ze roczna roznica, czy 1,5 roku to najlepsza roznica wiekowa dla rodzenstwa

POWAZNIE

Tylko tzreba miec odwage zeby sie zdecydowac, a jak sie odwagi nie ma... To dobrze moze dobrze zelos decyduje za nas
asionek : ale ty masz zrywy... a ja juz nawet zrywow nie mam... kilka m-cy temu kupilam make up'a super korektor na podkowki... i uzylam 2 lub 3 razy dokladnie nie pamietam... meteoryty guerlain leza od roku i kisna... sie przetrminuja biedne... ale licze ze na wiosne sie zmotywuje... tylko czy sie nie ludze...

((((((((((((((((((((((((((((((((((( ??????????
carola : jak ninka ???
dziekuje ci za pocieszenie ale wiesz... malo efektywne bylo... bo ty mozesz mnie przekonywac i przekonywac a ja tam na zdjeciach i tak widze ze ty zawsze pelen super makijaz, brwi, starannnie dobrane ciuskzi, fryzurka, kolor nowy... wiec jak tu wierzyc ze tobie sie nie chce

a ja od lata ide na podciecie koncowek wlosow bo szok jakie zniszczone...

niedlugo bed emiec je do pasa i wciaz nie dotre do fryzjera ... hehe
wiolka : where areeeee youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu???????
rureczka : hej ? jak samopoczucie????
serg : super nowina!!! jak bedziecie mie cklucze to moz euda sie przeprowadzic wczesniej???? co by was akcja P 19.12 nie zlapala...? Moze juz dzis by G. czesc rzeczy zawiozl???? z jakimis kumplami itp???
super ze bedziecie mieskzac w domku, cudownie, w sam raz na wiosne : ogrodek do wystawienia malenstwa, a poz niej do zabawy!!!!!!!!!! zazdroszcze ze hej !!!!!!!!!!
mary : super z enocka ok
u nas zaczely sie kolki, to samo co z L. Okolo 3 tygodni i bam... wymieklam i od 21 do 24 ( jak codzien) malym zajal sie maz, pozniej ja a przed 6 znow mu go oddalam, w nocy nakarmilam cycuchem, a pozniej kazalam robic butle

rezultat jets taki ze wstalam o 11
wyspana

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) niech zyje MM

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)