mademoiselle
Fanka BB :)
Paula - powiedz, że potrzebujesz silnej motywacji
))) u mnie to działa
))

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie juz 9tydzien ostatnio mam 1000 glupich mysli im blizej 3 stycznia tym bardziej sie boje tego usg itp zostaly mi te leki z poprzedniej ciazy gdy pojechalam na usg w 11 tyg a tu....
[*] ale musze byc pozytywnie nastawiona tym razem bedzie dobrze i oby ten czas szybko zlecial![]()
Moje cudo,kto nie widział na Fcbooku to zapraszam:
Dancing Star - YouTube
Cześć Babeczki :-)
Melduję, że my już 3 dzień przeterminowani jesteśmy... :-( Gabrysiątkowi chyba "za dobrze" u mamy pod pępkiem ;-) Wczoraj miałam wizytę u położnej i "słynny" masaż szyjkiNie taki diabeł straszny, jak się okazuje! Naczytałam się, jak to boli okrutnie i w ogóle, że się siedzieć nie da, że masakra... Zacisnęłam zęby, ale usłyszałam od położnej że mam być "relax" i... było ok
Niejedno badanie u gina było dużo gorsze od tego masażu
Według tego co w karcie, szyjka już miękka i krótka, około 1-2cm tylko. Rozwarcie na 2cm. Maleństwo mocno naciska na kanał rodny i już od jakiś 2-3 tygodni gotowe jest wyjść na świat. Szkoda, że tylko w teorii
Szykujemy się z G. do przeprowadzki, która w przyszłym tygodniu. Jutro jedziemy podpisać umowę wynajmuJuz nie mogę się doczekać, a na obecne lokum dostaję powoli mentalnego uczulenia. Dzisiaj zakupy prezentów i pakowanie. Muszę być jak najwięcej w ruchu, to może pomóc Bąblowi się zdecydować na wyjście. Mam nadzieję, że nie będzie kazało nam na siebie czekać jeszcze dłużej...
No i przestałam się bać porodu ;-)
helol))))
co tam u was? u nas zimno sie zrobilo... brrrr
filutek spi, udalo mi sie wyjsc na zakupykupilam mu swteerek, a starszakowi puzzle i kilka ksiazeczek
zmeczona jetsem, ale to norma... chyba sobie strzele male ricore...
asionek : do lozka to razem ich na pewno nie wloze hehehehe![]()
Paula:-)
:-))))))))))))))))))))) NO CHŁOPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehe, ja już zamierzam użyc tekstu że to moje ostatnie macierzyńskie i trzeba je dobrze wykorzystac))))))))))
dobra muszę odsunac to miskę z ciastkami od siebie, bo nawet 6 weidera mi nie pomoże))))))))))))))ale jakie pyszoty!!!!!!!!!!!!!zwykłe kruche
)))))))))
Made 444 - No Response | Flickr - Photo Sharing!