reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ostatnia edycja:
Też dobre :-) ale ja bym się bała, bo jeszcze mógłby zaprzeczyć :)))))))
Ech...wesoło się zrobiło, a choinka czeka pod prysznicem ;) uciekam zatem, wejdę później :))))

maran : hej... wspolczuje nocek... to normalne z eprzy takim zmeczeniu nie masz na nic ochoty, nawet na swieta! ja tez padam na pyszczek i nie mam ochoty na zadne pichcenie, wysyla,ie kartek itp
ograniczylam sie do choinki ( ubierali synek i tata) i kupienia/zapakowania prezentow
upieke jedno ciasto w formie w kstzalcie choinki a reszta zarelka bedzie ze sklepu... po prostu zronbimy lepsza kolacje, bez zadnych salatek ciast i i wszelkich innych... dla naszej 4ki wystarczy :)
na szczescie dzieci bardziej sie interesuja choinka i tym co pod nia niz stolem ;) takze nie ma co so bie narzucac presji !!!

Jos pewnie:)
Ja zamówiłam paszteciki,pierogi,rybę po grecku,do tego 2 galaretki z kurczaka,jakieś rybki ze szpinakiem.
Wczoraj domówiłam w moim ulubionym miejscu ciasto marchewkowe,kołduny i chleb razowy z ziarnami ich wyrobu:)
Sama zrobię tylko sałatkę i jakieś 2 mięsa upiekę:) Wystarczy:)

Kurka,Ninka ma coraz gorszy kaszel i gorączkę coraz wyższą...chyba nas lekarz dzisiaj czeka... :(

carola : zdrowka dla ninki...oby przeszlo szybko...
pasztecikow czy pierogow barszczu to ja tutaj nie znajde :(((((((((((( kiedys trzeba bedzie sie nauczyc robic hehe
a poki co beda dania francuskie ... :(

u mnie juz 9tydzien ostatnio mam 1000 glupich mysli im blizej 3 stycznia tym bardziej sie boje tego usg itp zostaly mi te leki z poprzedniej ciazy gdy pojechalam na usg w 11 tyg a tu....
[*] ale musze byc pozytywnie nastawiona tym razem bedzie dobrze i oby ten czas szybko zlecial :D

szybko zleci glowa do gory :) napewno bedzie ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Moje cudo,kto nie widział na Fcbooku to zapraszam:
Dancing Star - YouTube

hehe jak sobie tancuje :-D

Cześć Babeczki :-)

Melduję, że my już 3 dzień przeterminowani jesteśmy... :-( Gabrysiątkowi chyba "za dobrze" u mamy pod pępkiem ;-) Wczoraj miałam wizytę u położnej i "słynny" masaż szyjki :-p Nie taki diabeł straszny, jak się okazuje! Naczytałam się, jak to boli okrutnie i w ogóle, że się siedzieć nie da, że masakra... Zacisnęłam zęby, ale usłyszałam od położnej że mam być "relax" i... było ok :tak: Niejedno badanie u gina było dużo gorsze od tego masażu :yes: Według tego co w karcie, szyjka już miękka i krótka, około 1-2cm tylko. Rozwarcie na 2cm. Maleństwo mocno naciska na kanał rodny i już od jakiś 2-3 tygodni gotowe jest wyjść na świat. Szkoda, że tylko w teorii :sad:

Szykujemy się z G. do przeprowadzki, która w przyszłym tygodniu. Jutro jedziemy podpisać umowę wynajmu :tak: Juz nie mogę się doczekać, a na obecne lokum dostaję powoli mentalnego uczulenia. Dzisiaj zakupy prezentów i pakowanie. Muszę być jak najwięcej w ruchu, to może pomóc Bąblowi się zdecydować na wyjście. Mam nadzieję, że nie będzie kazało nam na siebie czekać jeszcze dłużej...

No i przestałam się bać porodu ;-)

w koncu malenstwo wyjdzie :) a skoro masaz byl to moze i dzisiaj w nocy juz sie zacznie :)
a o masazu to mi nic nie mow :szok: mnie bolal gorzej jak porod :wściekła/y: istna masakra hehe
moze male czeka az sie przeprowadzicie ??
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&, za malo bolesny porod i szybka akcje :)))

helol :)))))

co tam u was? u nas zimno sie zrobilo... brrrr
filutek spi, udalo mi sie wyjsc na zakupy :) kupilam mu swteerek, a starszakowi puzzle i kilka ksiazeczek :)
zmeczona jetsem, ale to norma... chyba sobie strzele male ricore...

asionek : do lozka to razem ich na pewno nie wloze hehehehe :)

moj spi padniety maruda :)
hehe tak wlasnie myslalam , ze razem to ich nie polozysz ;-):-D

Paula :-D:-):-D:-))))))))))))))))))))) NO CHŁOPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D

hehehe, ja już zamierzam użyc tekstu że to moje ostatnie macierzyńskie i trzeba je dobrze wykorzystac;)))))))))))

dobra muszę odsunac to miskę z ciastkami od siebie, bo nawet 6 weidera mi nie pomoże;)))))))))))))))ale jakie pyszoty!!!!!!!!!!!!!zwykłe kruche;))))))))))

Made 444 - No Response | Flickr - Photo Sharing!

ja moge dokonczyc te ciastka :) jak jeszcze masz ;-)
dobry ten kot :-D

mieszkanie posprzatane , maly spi jak wstanie kapiel bedzie , ja sie ogarnelam pazury i samoopalacz nawet machnelam moze jeszcze brwi strzele ? :) jutro na zakupy swiateczne , ozdoby na choinke i moze w koncu skompletuje do konca prezent dla mojego malza ... :)

asionek kobito jak ty to robisz ze mas zenergie na samoopalacze brwi i inne... normalnie podziwiam, nie rozumiem i zarazem czuje sie jak niechluj................................................... :)
ja sie ograniczam do prysznica i jak depilacje strzele to super zabiegi byly :)
o makijazu i innych jeszcze nie mam energii myslec... mam nadzieje,z e to wroci... po pierwszej ciazy 2 tygodnie "po" biegalam w korkachmakijazu, odswiezeylam balejaz i inne... a teraz sie motywuje do szczoteczki do zebow
czy ktos tak ma jeszcze ??????????????
PROSZE MNIE POCIESZYC ZE TAK :)

ja uciekam do wyrka, poki mlodziez spi :) do jutra!

reklama
No, choinka ubrana!!! :happy2::happy2::happy2:
Jakoś dzień nam szybko zleciała, zaraz trzeba się kłaść... Oby nam córcia spała i dziś... Jeju, aż się boję, czy taki fuks może nam się znów przytrafić jak wczoraj... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja zaliczyłam też fryzjera i jestem bardzo zadowolona - wreszcie! :-D:-D Oby teraz moje bidne włosiny nieco odżyły!
Zakupiłam dziś też krem przeciw rozstępom, które mi niestety na brzuchu wyskoczyły... :eek::sorry2: Oby się choć ciut riozjaśniły, a będzie dobrze, bo duże nie są na szczęście.

Asionek - no, to ładnie się dziś obrobiłaś! ;-);-)

Sergeevna - kciuki za poród! :-)

Asiek - spokojnie, staraj się myśleć pozytywnie.

Carolineee - jak Ninka?

Wybaczcie, ze nie doczytam wszystkiego, ale czas zmykać powoli... M. walczy z Mią - już wykąpana dawno, wieczorne jedzonko dostała, zasnęła, ale... przebudziła się i zaczęła swój koncert... :zawstydzona/y: Oby nie potrwał długo, wczoraj tak nam ładnie zasnęła... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobranoc!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry