reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paula byłam,byłam,nie mają dostawy kapci bo zimówki zwożą (kurtki,buty itp).Pani da znać jak coś będzie:)
Mam układy z pod lady:)

Kasa wydana na pierścionek miała być na ginka na poniedziałek...ale co tam,może da na krechę:-D

dzięki Karola-układy spod lady-ciekawe;)

a co tam ginek- ale jak ładnie twoje paluszki będą wyglądac;))))))))))))))))))))

dobra mykam spac-kolorowych

Ostatnia edycja:
Hello!

Jeju, chyba pierwszy raz jestem pierwsza!
:-D:-D:-D

Dziś rozpiera mnie takie szczęście, ze hoho!!! :-D:-D:-D Nasza kochana córeczka spała pięknie dziś w nocy od 23 i... śpi nadal!!! :-D:tak::tak::tak:;-);-);-):-):-):-) Budziła się tylko na papu o 0.30, 3.30 i 7.30, a po ostatnim jedzonku wydusiła klocka, pouśmiechała się i po przebraniu zasnęła z moim M. na jednej podusi! :-D:-D:-D:-):-):-)
Ja na nogach, bo niedługo jadę do fryzjera, a poza tym żłopię kawusię. Komu? :-D

imagesmacchiatto.jpg

Dziś ubieramy też choinkę. :-):-):-)

Carolineee - jak tam samopoczucie?

Lil, Kocurek, Mademoiselle - jak tam u Was?

Sergeevna - gdzie się podziewasz?

Zizi, Młodamamusia, Paulina, Sol i wszystkie babeczki - ślę pozdrowienia!

Miłego dnia!

witam
u nas wietrznie i neta wczoraj mi braklo, ale dzis juz lepiej
wczoraj zabralam sie za okna , dalam rade je pomyc i poprasowac woale, zakladac wszystko lukasz musial po pracy bo mi juz brzuch sie stawial i skurcze w pupie i udach laply.
dzis bede w meblach sprzatac .

mary zazdroszcze ubierania choinki , u nas dopiero w wigilie rano ubieramy choinke.
do fryzjera tez sie musze wybrac.
milego dnia

Wiola - no, to żeś się napracowała! Tylko się dziś już nie przemęczaj. ;-) U nas choinka też zawsze później była, ale w tym roku mam chęć ją ubrać wcześniej. :tak::tak: A fryzjer u mnie naprawdę niezbędny! :zawstydzona/y: Mam tak zniszczone włosy, ze szok! Bez podcięcia nic z nich nie będzie, a chcę zapuścić...

hej :)

kurka leb mnie od wczoraj boli :wściekła/y:
a trzeba dzisiaj posprzatac chalupe ...

Hello!

Jeju, chyba pierwszy raz jestem pierwsza!
:-D:-D:-D

Dziś rozpiera mnie takie szczęście, ze hoho!!! :-D:-D:-D Nasza kochana córeczka spała pięknie dziś w nocy od 23 i... śpi nadal!!! :-D:tak::tak::tak:;-);-);-):-):-):-) Budziła się tylko na papu o 0.30, 3.30 i 7.30, a po ostatnim jedzonku wydusiła klocka, pouśmiechała się i po przebraniu zasnęła z moim M. na jednej podusi! :-D:-D:-D:-):-):-)
Ja na nogach, bo niedługo jadę do fryzjera, a poza tym żłopię kawusię. Komu? :-D

Zobacz załącznik 417246

Dziś ubieramy też choinkę. :-):-):-)

!

super , ze nocka udana :)
milej wizyty u fryzjera :)
ja jutro jade kupic ozdoby na choinke i sama choinke tez hehe

witam
u nas wietrznie i neta wczoraj mi braklo, ale dzis juz lepiej
wczoraj zabralam sie za okna , dalam rade je pomyc i poprasowac woale, zakladac wszystko lukasz musial po pracy bo mi juz brzuch sie stawial i skurcze w pupie i udach laply.
dzis bede w meblach sprzatac .

mary zazdroszcze ubierania choinki , u nas dopiero w wigilie rano ubieramy choinke.
do fryzjera tez sie musze wybrac.
milego dnia

uwazaj na siebie !! meble moga poczekac :)

Hej laski:)
Mary gratulacje:))) Ja ok,Ninkę przeziębienie złapało,kaszle jak opętaniec i ma stan podgorączkowy.
Dałam jej syrop,lek na przeziębienie,witaminę C i nasmarowałam plecy maścią.
Udało mi się zdobyć niespodziewaną gotówkę:))) będę szaleć w poniedziałek/wtorek:)

reklama
hejka witam w ponury weekend :) za tydzien juz swieta jejku a ja tego wcale nie odczuwam :( nie ma sniegu atmosfera zadna itp

u mnie juz 9tydzien ostatnio mam 1000 glupich mysli im blizej 3 stycznia tym bardziej sie boje tego usg itp zostaly mi te leki z poprzedniej ciazy gdy pojechalam na usg w 11 tyg a tu....
[*] ale musze byc pozytywnie nastawiona tym razem bedzie dobrze i oby ten czas szybko zlecial :D

tt9frjjg1gv777ig.png
[/url]

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry