ZwariowanaSol
Fanka BB :)
paulina - dzieci to skarbonki - tylko takie z żelaza - nie rozbijesz ich na starość ;-)
Carola - załóż przeciwko niej sprawę o zniesławienie i zakaz zbliżania się. To są szybkie sprawy i zazwyczaj na korzyść osoby zakładającej. Współczuję sprawy z rodzicami - sama nie mam łatwo chociaż u mnie to lepiej wygląda. Ale cóż - rodziny się nie wybiera, jedyne co można zrobić to postarać się żeby nasze dzieci nie musiały mieć żalu do nas.
made - worek, łopata i do lasu

Szkoda że ty nie podałaś w administracji swojego adresu na początku. Ale już po ptokach, mam nadzieję że jakoś się uda sprawę załatwić a ojca wywalić na zbity pysk - przepraszam za bezpośredniość ale za takie zachowanie na nic innego nie zasługuje 
Możesz go wymeldować sądownie w urzędzie miasta za niepłacenie czynszu. Wiem bo my tak wywaliliśmy byłych właścicieli bo nie chcieli się wymeldować
A Borysek śliczny
;-)
A ja się zaraz po zakupy wybieram - kolejne - dalej nie mam pomysłu dla 12-latki i 10-latka - jestem w pupie z dwoma prezentami i nie jest mi z tym dobrze

Carola - załóż przeciwko niej sprawę o zniesławienie i zakaz zbliżania się. To są szybkie sprawy i zazwyczaj na korzyść osoby zakładającej. Współczuję sprawy z rodzicami - sama nie mam łatwo chociaż u mnie to lepiej wygląda. Ale cóż - rodziny się nie wybiera, jedyne co można zrobić to postarać się żeby nasze dzieci nie musiały mieć żalu do nas.
made - worek, łopata i do lasu

A Borysek śliczny

A ja się zaraz po zakupy wybieram - kolejne - dalej nie mam pomysłu dla 12-latki i 10-latka - jestem w pupie z dwoma prezentami i nie jest mi z tym dobrze