reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maran-oj współczuję tych bezsennych nocy :/ Mój Maniek też miał takie akcje z zębami, wychodziły po kilka sztuk na raz. Umęczone dziecko i my razem z nim. Niechaj te zębiska już wyjdą i dadzą Wam się wyspać :tak:

jos - ja też piłam herbatkę na laktację, z HIPPa ;))) Pomogła!

reklama
heloł;)

mała przysypia, przedostatnia porcja ciasteczek się piecze, lasagnia zjedzona-tzn. jeśli ktoś ma ochotę to jeszcze jest;), chałupka ogarnięta, jeszcze łazienka została-ale dałam czadu i mój kręgosłup mówi nie...

Sergi-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby masaż szyjki ruszył maleństwo

Made-widzę że rady Sol pomogły;) mam nadzieję że sprawy nabiorą teraz korzystniejszego obrotu;)

Jos-tobie za takie cudeńka (T. i L.) należy się taki pierścionek bez żadnej przeceny;))))))))))))))))))

Wiolka-do góry brzuszkiem, a to już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

pozdrawiam

Paula - dziękuję Kochana :*
A powiedz mi, jak mam w 6W w tabelce: serie i powiedzmy są 2, to czy wykonuje się je bezpośrednio po skończonej pierwszej? :confused:

mi się wydaje że tak Made-ja tak robiłam-jedna po drugiej a potem po trzeciej;), było więc seria-2 min na przywrócenie oddechu, druga seria, znów 2 minuty wiadomo na co;) i trzecia potem;)

aha, babcia męża zmarła dziś w nocy, trochę żal

Paula -przyjmij wyrazy współczucia :( Pewnie nie jest Wam teraz łatwo...
Odnośnie 6W...kurde, chyba liczyłam na inną odpowiedź, szczerze-ja już wymiękłam, a gdzie do końca?

dzięki Made-no nie jest łatwo, ale to lepiej bo babcia była już w ciężkim stanie a od dwóch lat była na poziomie rozumowania dwulatka...tylko ona była taka kochana-jako pierwsza zaakceptowała mnie w rodzinie męża-zawsze jak do niej przychodziliśmy na kawkę miała kupione ciasto dla mnie;) dla męża nie zawsze;) i mimo swoich 80 lat zawsze zrobione paznokcie:szok:,gdzie ja się swoich wstydziłam:-D, taką ją chcę pamiętac-uśmiechniętą, z siwiutką trwałą, pędzącą po mieście ze swoją laską i koleżanką u boku;) żeby ją zastac w domu, pierw trzeba było się umawiac:-D

a co do tej 6, to mówiłam że nie ma łatwo;) ale efekty:-D, ja muszę pierw pojechac do mojej pani kręglarki i kręgosłup poprawic bo mi już bark wysiadł a potem wracam z powrotem do 6;)

Paula - szkoda, że zostaną Ci tylko wspomnienia, ale jakże piękne :)
Ja mam w pamięci moją prababcię, która kochała mnie jak nikt inny, niestety śmierć jest częścią tego życia i trzeba się i z nią zmierzyć.

Ja sobie pooglądałam na youtube żywe białka po 6W i to mnie jakoś tak motywuje do dalszej harówy :-D)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry