reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem po próbie w sklepie,w poniedziałek zadzwonią ale kierowniczka powiedziała''proszę być dobrej myśli'',sklep w miare excluziv:)

reklama
hej

carola : &&&& super wiesci :)

nam udalo sie dzis wszystkim zdrzemnac w tym samym czasie :)
co ja bym dala zeby tak bylo codziennie :) marzenie scietej glowy hehe ;)

milego wieczorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liluś - mój Maniek zaczął spać w łóżeczku jak skończył 15 miesięcy :-D)))) Tak więc, wcześniej czy PÓŹNIEJ (w naszym przypadku), ale łóżeczko się przyda ;)))

jos - szczęściaro :-p moje dzieci się jeszcze ani razu tak nie zgrały :-)

Olivka - oby się ułożyło po Twojej myśli :) Sukieneczki obie BOMBA!!! :tak:

hej hej

Asionek moja mała też ma radar jak mama wchodzi do sklepu=koniec spania=trzeba się porozglądac;)

)

oj tak hehe szkoda , ze to nie lato wtedy rozbierac nie trzeba i zmiana temp. nie jest tak duza , co jak sadze wlasnie malego wybudza :/
ale zakupy dzisiaj udane byly i maly grzeczniutki :)

Dzień dobry:)
Jestem po wizycie u ginka,rosną luzem 2 pęchole i 2 mniejsze,raczej do niczego...
W poniedziałek mam drugi monitoring,muszę iść bo wg wyliczeń owu powinna być ok 16-17dc a w zeszłym cyklu była 14/15dc więc wcześniej tym razem.
Na 13 idę do sklepu z odzieżą Lara Fabio,zaprosili mnie na próbę do pracy,idę sprawdzić warunki jakie oferują.
Od poniedziałku od 8 rano mam jazdy autem,w końcu! :)

to niech ladnie rosna dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oby praca wypalila !!
a sukienki super , w moim guscie :)
kurcze zazdroszcze wam tego Allegro !! mi sie nie oplaca kupowac i pozniej slac tutaj .. a szkoda :)

Dziewczynki pozdrawiam w locie, nie mam czasu nadrobić, ale chociaż lepiej śpimy - butla na wieczór u nas nic nie zmieniła - pomogło wspólne spanie - mała była po prostu nerwowa jak ją odkładałam do łóżeczka - a ze mną jej dobrze :-)

wazne , ze spicie dobrze , a czy razem czy osobno to juz malo wazne :) moj tez znowu z nami spi , przez katarek boje sie go samego w lozku zostawic... do tego jemu to wsumie rybka gdzie spi , ale ja tak lubie miec go kolo siebie i wsumie wysypiam sie :)
a lozeczko kiedys sie przyda hehe , moj to sie mnie juz pytal po co go tak pospieszalam z kupnem lozka koro maly prawie wogole tam nie spi ... no coz pierwsza moja dzidzia skad moglam wiedziec , ze nie bede wstanie go samego zostawic ? :)

Dzień dobry :))

Asionek - :-D mój też się buntuje na moje szwendanie się po sklepach

no dbaja maluchy o nasze portfele najwyrazniej :-D

hej

nam udalo sie dzis wszystkim zdrzemnac w tym samym czasie :)
co ja bym dala zeby tak bylo codziennie :) marzenie scietej glowy hehe ;)

milego wieczorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oby czesciej sie udawalo zgrac wspolna drzemke :) moze wsadzaj maluchy ze soba do wyra ?? :)

To jest nic!!!! W Markafoni.pl mają pierścionki ze stali nierdzewnej z 355zł na 59zł,z 670zł na 99zł itp,jeden wygląda jak z diamentem,piękny,boski,obłędny...od razu kupiłam oczywiście!!!!!!!!!!!:-D

Oooo ten:)

Zobacz załącznik 417206

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry