reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:tak::-):-)
pallissa no nie za ta zołze to dostaniesz :) nie no odpuszcze Ci bo mi chumorek po mału wraca :):) ale tak dla pewności zajde do sklepu po jakąś słodycz, może też loda przechwyce :):)

dziewczyny z 2010 nie obrażajcie sie jak którejś nie odpiszemy no wiadomo my tu dłużej jesteśmy to pamiętamy wszystkie "stare" nicki a te nowe czasem nam umykają no i w tej produkcji no nie chcemy złe ale czasem i nam trzeba manto spuścić :)
:-D:-D:-Dwiesz co ja cos wiem na temat sprzedawcy poniewaz pracowalam w kwiaciarni 5 lat noi moja kierowniczka zolza!!!!nikt nie przychodzil miala menopause,,,do mnie to mialam ponad 1500 zl zarobku dniowo a jak byla sama ona to ledwie 600 700 zl,klijenci potrzeboja pogadac posmiac sie chwyty na klijentow to ja mam,

reklama
EWELINKA- to mykaj na spacerek:tak:ja tez zaraz ide z dziecmi:tak:PALLISSA- to dzialajcie i owocnych starań:tak::-Dmusi sie udac:-DMARYLKA- lody mowisz:happy:no jak pojde z dziecmi to moze zahaczymy o jakis sklep i kto wie,kto wie:rofl2:

nie no ja dla klientów niemiła nie jestem i cierpliwość tez mam i nie z jedną kilentka sobie pogadam ale mam takiego móła i dziwnie sie czuje ale wiadomo że jak klient wchodzi to trzeba dac z siebie 110% żeby wrócił i był zadowolony

Witam was kochane. Wróciłam dziś z pracy z takim samopoczuciem, ze ledwie widze na oczy:crazy:. Boli mnie potwornie głowa, gardło i jest mi niedobrze.:nerd::nerd: Czy to do ciężkiej cholery musiał stać się teraz:angry::angry:kiedy staramy sie o dzidziusia:angry::angry:Zaraz sie położę i może do jutra mi przejdzie. Mimo cięzkiej choroby poczytałam was wszystkie a zadanie było nie łatwe:tak:
mama piękny masz suwaczek a znikające dni są takie pokrzepiające.Nie wiem jak mogłaś wczoraj wybrać M jak miłość:-p:-p:-pod rozmów z bandą napalonych mamusiek:-p:-p:-p
tasiulka pasujesz , tylko dziewuchy się rozklepały, wracaj i pisz, pozdrawiam:tak::tak:
Sol moja karta kredytowa była w systemie przez 7 miesięcy od zamnknięcia, ktoś to przespał a ja tak jak ty musiałam latać po dokumenty, ty je miałaś ja zgubiłam i musiałam działać w banku od karty:baffled:
zapmarta ja juz popróbowałam wczoraj:-)a mamy podobnie staranka. Mój Pol dzisiejsze moje samopoczucie złożył na karb ciąży. OPTYMISTA:-D:-D
Kinga też miałam ból okresowy na końcu @, może to jak ktoś napisał przesilenie, idz do gina i, napewno bedzie dobrze:tak:
mlodam super planowanie, zazdroszczę ci, tez juz bym chciała a tu nam sie przedłuża z domkiem:rofl2:
Bibinka witam , pozdrawiam i zostan juz z nami. Ja robiłam badania na różyczę , tokso i hormony tarczycy i zapłaciłam 189 zł.
marylka nerwusie :-)kanapki rób do pracy i stań w drzwiach otwartych to tatusiów ściągniesz na zakupki:-p:-p
agabre ja nie wiem ale ty chyba idz do lekarza, bo to bardzo dziwne co masz
palissa tzrymam kciuki:-):-)
dziecko zobaczyło jaka mama chora i usmażyło naleśniczki:-):-):-)Aż mi łzy w oczach ze wzruszenia stanęły

no, ja już poprasowałam co trzeba, jak ja nie znoszę prasować!!! ale od czasu do czasu trzeba za żelazko sięgnąć :)

palissa udanych staranek

maryla słodycze powinny pomóc :D podnoszą poziom "hormonu szczęścia" ;)

tasiulka, jeśli chcesz to zaglądaj do nas, samo czytanie nic nie da, czasami trzeba naskrobać jakiegoś posta, ktoś odpowie, później kolejna osoba i tak się zaczyna. Oczywiście jeśli masz zły dzień też możesz się wyżyć ;)

ewelina miłego spaceru :) sama bym się przeszła ale mój mężo z pracy jeszcze nie wrócił :)

wisieńka pójdę ale dopiero 10 maja, moja gin jest poza zasięgiem a do tych z okolicy nie chcę iść, nie mam do nich zaufania.

doszła zgaga ....

Ostatnia edycja:
WISIEŃKA- czesc slonko!!!janie wybralam swiadomie m jak milosc;-)usiadlam ,mąż przelaczyl i jak zaczelam ogladac tak zlecialo a potem to juz do spania:baffled:ja przy dwojce jak sie czasem wybiore wieczorem na spacer tak jak wlasnie za chwile idziemy i potem jak usiąde to zmeczenie czai sie w kącie i tylko lypie kiedy mnie dopaść:tak:;-)syn nalesniczki zrobil-no,no-mama dobrze wychowalas syna-z glodu nie umrze,i dobry kandydat na męża jak juz cos do zjedzenia umie zrobic-pogratulowac!!!!! i kuruj sie bo to faktycznie nie mialo sie kiedy przyplątac:eek:a suwaczek tez mi sie podoba:laugh2:

Witam się:-)
Znowu mam was do nadrobienia:baffled:chyba musze wziąć urlop zeby choc raz byc na bierząco:-D
dziewczyny o mało dzis brakowało a zrobiłabym test,po powrocie z pracy,tylko ze strasznie mi sie chcialo siusiu ze juz po skapneło mi sie ze przeciez chciałam go zrobić:eek::eek:
jestem coraz słabsza:zawstydzona/y:dzis mi sie pojawiło dużo śluzu,co to moze oznaczac??

ide was troche nadrobic,może się uda:-)

KasiaWie ale Ty aparatka jesteś :):) kurcze tak bym chciała żeby Ci się udało tak jakbym to ja czekała na wynik testu :):) a na bieżąco to będziesz na l4 podczas ciąży :) bo na macierzyńskim to nie obiecuje :):):)

mi po mału humor wraca i postanowiłam zaciągnąc meza na lody pomarudzić że jest niegrzeczny - wyrzucić z siebie złość :) no a potem to juz tylko przepraszć się będziemy :):):):) więc raczej po pracy nie zajrzę :):):):)

Tasiulka - proszę nie psioczyć bo tu czasami się nie da przyuważyć nowej osoby :laugh2: Za dużo te babsztyle produkują :laugh2: Ja sama często nie widzę co kto pisze bo jak ma się 15 stron do nadrobienia to normalne że coś umyka :rofl2:

Marylka - zołzo - dobre :-D Żartuję :-D Kochana kobitko będę miała romans do Ciebie, ale to w przyszłym tygodniu :-D Ale o tym sza ;-)

Wisieńka - a bo ja chomik jestem i wszystkie papierki trzymam - nigdy nie wiadomo co się przyda :tak: Dzięki temu udało mi się zebrać papiery do zwrotu podatku - a mąż się śmiał po diabła to zostawiam :-p

mama - nie remoncik a rachunek za prąd przyszedł :-p no i komunia jest niedługo siostrzeńca Marcina więc trzeba prezent :-p No i ciucha jakiego kupić :-p

Spadam się zdrzemnąć bo padam :-p

reklama
KASIAWIE- sluz to dobry znak:tak:ale nie rob testu kobieto bo zmarnujesz sobie i na pewno wyjdzie 1 kreska a po Ci taki dól potem miec i czekac smutna do niedzieli:crazy:nie ma sensu naprawde:no:poczekaj do piatku-jutro juz czwartek.choc z drugiej strony jak chcesz to zrob i daj znac-nikt Cie sila nie powstrzyma;-)a kidy jest termin na @???w sobote czy w niedziele??MARYLKA- bedziecie sie przepraszac i bedzie brzoskwinka:)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry