reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nam normalnie kole 400 zł przychodził na 3 miechy, ale my mamy wszytko w prądzik więc niestety :-( A po za tym w Kielcach jest w porównaniu z innymi drogo za prąd czy gaz :dry: Ale po zimie jak się ciągle grzało wodę a to do mycia a to do kąpieli to tak wyszło, po za tym my jeszcze na etapie uczenia się rozporządzania kasą i jeszcze nie wiem jak tą termę ustawiać żeby dobrze było :sorry:

reklama
Sol jej powiedzieli ze jak zaczniei krwawic to wtedy zaczną zabieg,bo coś tam ma zamknięte (nie wiem oo co chodzi) przepisali jej jakąs maść za 200zł gdzie niegzie w aptece nie ma i trzeba ją sprowadzac.

Łaskawie proszę nie nastawiać Kasii na testowanie dzisiaj, bo tylko dzięki niej się trzymam. A @ mam dostać jeszcze wcześniej, bo już w piątek.. I chybas kurna nie wytrzymam..
Nie mam co prawda testu (na szczęście)...ale nie problem kupić...
Tylko tak się cholernie boję, że zobaczę jedną kreskę, co jest bardzo prawdopodobne... Bo jestem pierwszy cykl bez tabletek.. No i ostatni @ to bylo jedynie krwawienie z odstawienia.. No i nie wiadomo tak naprawdę kiedy ta owu mogła być..co za tym idzie.. nie wiem nawet kiedy dostanę ten pieprzony okres. Czuję, że nie wyjdzie.. Bo piersi nie tak i śluz jak przed @.. zmienił się z kremowego..na śliski.. e tam.
Już się dołuję.

hejka Harsh
pamietasz mnie jeszcze
zobaczylam Cie tu wlasnie dzis i postanowilam napisac
planujecie kolejnego bobaska,strasznie sie ciesze i trzymam kciuki za pozytywny test

Harsh choc zaszalejemy i zatestujemy dzis obie:-D
Tylko u Ciebie byłby wynik moze bardziej prawdziwy niz u mnie,no ale skoro po tabletkach to w sumie nie wiesz ile trwa cykl,ja juz obmyslam plan co jak dzis zatestuje i jak wyjdzie 1 krecha a co jak wyjdą 2,hahaha chora jestem:-)​

Harsh, kasia - proszę mi tu nie wariować!!! :-D Dziewczyny - poczekajcie chociaż do piątku co? Za obie trzymam kciuki ale nie wariujcie - żadnego kupowania testów!!!

dorotka - witam ciężarówkę :-D A mnie pamiętasz? :-D

Jeju - zgłupieje przy was z tym testowaniem bo i mi się głupawka udziela :-D a ja mam jeszcze dwa tygodnie :-D Całe życie z wariatami :-p :-D

ja nie musze kupować bo mam:-D dobrze ze Ci sie udziela głupawka,nie bedziemy z Harsh same:-)
Ja tu nie chce widziec tego forum jak na tesowanie bedzie czekac z 5 albo wiecej dziewczyn,wtedy to będzie głupawka:-):-):-):-)

[

dorotka - witam ciężarówkę :-D A mnie pamiętasz? :-D

Jeju - zgłupieje przy was z tym testowaniem bo i mi się głupawka udziela :-D a ja mam jeszcze dwa tygodnie :-D Całe życie z wariatami :-p :-D

jasne ze Cie pamietam Sol
a Ty kiedy zaczynasz starania,bo suwaczek wskazuje ze juz

Będzie wesoło - jak w psychiatryku :-D
Dzisiaj mój małżonek stwierdził że jestem zdrowo pier....ta :-D Bo mu się przyznałam że w nocy jak mi się nudziło to zaczęłam gadać do brzucha :-D

dorotka - miał być wrzesień (teoria ze stycznia) potem tak schodziło aż zgwałciłam męża :-D Więc testuję za dwa tygodnie :-p Ale nie nastawiam się na ten cykl bo to drugi cykl po odstawieniu anty a ja bez Clo mam małe szanse :-p

kasia - bo cię zdzielę - nie drażnić Harsh proszę :-D czekać grzecznie jak przykazali do dnia @ :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol u mnie drugi cykl po plastrach i juz 128 dni do porodu
trzymam kciuki za testowanie za 2 tyg
zresztą jak juz tu znajome buzki widze to mam nadzieje ze sie nie obrazicie ze co jakis czas do Was zajrze
a teraz ciazowe fluidki wysylam Wam

reklama
:-):-):-)Oj dziewczyny widzę , ze namawiacie sie na szaleństo. Kasia ty to jakbys Harsh na wódkę chciała naciągnąć albo chociaż kiosk obrobić:-):-):-)sol ja myslę, ze je juz nic w pionie nie utrzyma a my możemy tylko kciuki trzymać:-p:-p:-pZobaczymy ciebie z 2 tyg.Mówisz, ze gadasz do brzucha, to ciekawe..... :-p:-p:-p:-pA co mu mówiłaś?????:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Ja się jeszcze gorzej czuję, spać nie mogę, zaczynam kichać. Jasna cho... musi mi to przejść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie pamietam kiedy ostatnio chorowałam:angry::angry::angry::baffled::baffled::baffled:
dorotka gratuluję i pozdrawiam i slij fluidki slij

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry