reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KasiaWie ale Ty aparatka jesteś :):) kurcze tak bym chciała żeby Ci się udało tak jakbym to ja czekała na wynik testu :):) a na bieżąco to będziesz na l4 podczas ciąży :) bo na macierzyńskim to nie obiecuje :):):)

nic nie mów...ja juz mam poprostu dość,chyba poprostu zrobie ten test i tyle,bedzie jedna krecha to bede psioczyc i sie wam tu zalic,beda dwie to będe wariować w drugą strone,juz nie moge,chce wiedziec czy jestem sama czy jest na dwoje...
póki nie chce mi sie siku to jest dobrze :-) :-) hahaha ja juz sama sie smieje z teg co pisze

mama termin mam na niedziele (obliczyłam to jeszcze raz sama,bo na poniedz to mi program wyliczyl,ale on obliczyl jako co 29 dni a ja ostatno mam co 28)

reklama
mama nie będę skromna tym razem, Maciek jest na prawdę dobrze wychowany. Bardzo samodzielny, dzentelmen, dobrze sie uczy, umie zrobić wszystko co jest potrzebne w zyciu codziennym : uprasowć, włączyć pralkę, zrobić jakis obiadek. Obiiadki przede wszystkim bo on uwielbia gotowanie i może kiedyś bedzie sławnym kucharzem. No chyba, ze wybierze raczej drugą pasję piłkę ręczną:-):-):-)Jak sobie pomyslę, ze trzy lata temu był takim łobuzem to, aż nie wierze , ze mógł tak wydorośleć.:-):-):-)
kasiawie jutro juz czwartek łabuziaro wielka:-):-):-)a ten sluz to czytałam na jakims forum, że dziewczyny czekały na @ a okazywało sie, ze @ nie będzie bo jest dzidzia i tez miały obfity sluz. Zyczę ci tego :-):-):-)
Sol Ja tez upycham wsio a potem robię wielkie porządki i wywalam za dużo:-):-)
mama miłego spacerku i wróci do nas dziś jeszcze:-p:-p
Ja też ide się połozyć!!!Wrócę o niebo zdrowsza:-):-):-)

KasiaWie jak dziewczyny tak pisza o tym śluzie to asz ja się nakręciłam na twoje testowanie, a wiesz może i masz racje może zrób test tylko jak robisz przed terminem to zrób rano np jutro może będziemy jusz opijać:):):) oby :) trzymam kciukasy żeby były 2 krechy no musza byc i koniec ja kazałm im więc mają być bo jak nie to im coś powiem :) (tak tak to ja jedynak)

KASIAWIE- to dalej rob test i zaraz daj nam znac my tez czekamy na ten Twoj teścior;-)WISIEŃKA- tak wychwac syna to powod do dumy-mam nadzieje,ze mi tez sie tak uda:tak::-Dpoloz sie i odpocznij,pewnie,po takim dniu>>>SOL- to co Ty za rachunek dostalas ze az kredyt potrzebny:eek:

dobra kobitki ja już zmykam zaraz mężuś po mnie zajdzie - no przynajmniej tak mówił ehhhh :):)
rozmnazajcie sie :) dozobaczyska jutro :):):):) to ja wasz pokemon :):):):)

Chyba zaraz padnę:-)
teraz mnie namawiaja,a ja jedynie dzięki wam jesczze nie zrobiłam:tak:jutro rano nie zrobie bo musze wstac o 5.40 i wszystko robic jak najszybciej,a nie chce sie rano spóźnic do pracy jesli bym zobaczyła (lub nie) dwie kreski.
Teraz nie zrobie bo nie chce mi sie siku:-Dchyba ze później-zobacze jakie bede miec nastawienie:szok:
w pierwszej ciąży robiłam test popołudniu tylko ze to było po spodziewanej@

maryla ja tez jedynak:-pale staram sie nie byc egoistka:sorry:ale marudna jestem:-):tak:

mama - 715 zł :-p bo to taki od grudnia do końca kwietnia a my termę założyliśmy przeca po tym wypadku i uczymy się jak najoszczędniej wychodzi :-p A kredyt bo ciężko ostatnio u nas z jakąkolwiek kasą - dlatego tak walczyłam o kasę ze szkoły a Marcina ścigam żeby pokończył te strony bo by na życie nie starczyło :-( Bo jak Marcin miał Sanok to dawaliśmy radę ale bez drugiej pensji u nas ciężko :-( Więc bardzo się cieszymy z tych Starachowic bo inaczej nawet by mowy o drugim dziecku nie było :-(

Dziewczyny a tak zmieniając temat moze bedziecie wiedzialy...
Moja znajoma leży w szpitalu,była w ciąży i stwierdzili u niej obumarłą ciąże,powiedzieli ze bedzie miec zabieg,ale juz tak kilka dni odwlekają bo czekają az zacznie krwawić,czy to normalne??po co ma zacząc krwawic?dlaczego juz jej tego zabiegu nie zrobią??

Kasia - bo lepiej żeby sam organizm "wydalił" niż żeby zabieg robić :tak: Szybciej organizm dochodzi do siebie - okrutne ale zdrowsze. Zabieg zawsze jest inwazyjny i nie jest obojętny dla organizmu :tak: Mi też czekali aż dali mi oxy i poszło - udało się bez zabiegu choć to 12 tydzień był :-(

reklama
SOL-:szok::szok::szok::szok:taki rachunek to faktycznie masakra-ja mam tyle za rok jak podsumuje wszystkie:tak:no ale zaplacic i zapomniec:tak:i dobrze ze sa Starachowice to bedzie i 2 dzidzia:laugh2:KASIAWIE- my tu tez niecierpliwie czekamy za Twoim testowanie,takze dalej,zmuś sie i nasikaj;-):tak::-Dno dobra -spacer czas zacząć:happy:wroce kolo 21:tak:buziaki i tęsknijcie:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry