reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie no suwaczek dobrze działa :tak: :-)

A ja do czwartku rano jestem sama z dziewczynami bo M teraz poszedł na nockę i z nocki jedzie do roboty. Ehh... muszę sobie jakiegoś chłopa chyba na zastępstwo znaleźć :-p:-p:-p:laugh2:

Haha Sol:)
My musimy dzisiaj działać a ja ledwo mówie,gardło zawalone...mąż na to:dzisiaj będzie bez całowania:)))

Pozdrawiam zza krzaka - spałam tylko do 23.30 - potem mała coś nie chciała spać - nie wiem czemu - czy ją coś bolało, czy kupki nie mogła zrobić, czy po prostu już się wyspała...Trochę po 5 przysnęła, ale to tak na godzinkę i znowu nie śpi..Cała nieszczęśliwa jestem, bo to już druga noc bez spania :-( Nie wiem jak dam dalej radę i czy dziś nie wrzucę MM na noc...Choć u nas to nie głód jest problemem, więc nie wiem czy to coś da...

hej hej

Lil przybij piątkę-moja też strasznie w nocy niespokojna była-może to na zmianę pogody?

ja gotuję ryżyk do obiadku i do gołąbków bo będę dziś robic, mam jeszcze górę prania do ogarnięcia...

dla wszystkich buziaki od Mikołaja;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry