reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just co ty mowisz polnoc? ojej ja juz dawno spie o tej godzinie.:-D:zawstydzona/y:
co u was?
najlepsze zyczenia dla Remika , kawal chlopa juz z niego . ostatnio widzilam zdjecia na FB ale sie zmienil

reklama
Rurka w Hiszpani zapisują dzieci już w momencie zrobienia testu a i tak często czekają na miejsce po urodzeniu bo lista długa...

Wiolka u nas jak to mówi babcia "stara bieda i nowej nie ma", czyli względny spokój :tak: Remi rośnie jak szalony, ja może tego nie zauważam, ale rośnie mi chłopaczysko, właśnie koleżanki były na chwilkę i jedna z nich widziała Remika jak był malutki, miał półtorej miesiąca i teraz była w ciężkim szoku :tak: zęby ciąg dalszy, ale teraz nasiliły się bardzo i niestety jest problem z załatwianiem się, tzn Remi robi kupkę co dwa trzy dni, a potem się męczy jak jest już czas załatwienia się i tak jakoś czas nam mija :sorry:

a jak tam Twój Skrzacik i jak Ty się czujesz? :happy:

just a juz jakis zebol wyczuwalny ? ojeju biedny Remik jak pamietam jak Iwa sie meczyla przy robieniu kupy miala wtedy 3 miesiace ale tak czy tak szkoda dzieciaczka jak sie meczy.
a co do starej bidu to lepsza stara niz nowe problemy:-D
u nas ok Iwa rozbrywna jak zawsze, wygania mnie na kurs bo chce zeby babcia przyjechala i z nia jezdila po znajomych.a ja hmm hormony szaleja, meza nie lubie obecnie, wymiotuje nadal w sumie nic nowego:-)

hej hej

Karola-super wieści-czyli nie jest tak źle-a lekarz fajnie cię nazwał;)

Wiola-super brzusio i chyba też tęsknie za moją legalną piłeczką...

u nas też paskudna pogoda-dużo wieje...ale ubrałam małą w kombinezon, zapięłam w śpiworek w wózeczku (w końcu kupiłam nowy na allegro-taki czerwony kaiser-coś mam zboczenie z tą czerwienią;)) i było git

Młodam-a co do ząbkowania to nie skutki może uboczne a objawy: ślinienie na maksa, nerwowośc, kłopoty z zasypianiem, gryzienie wszystkiego , niejedzenie butli, katar, biegunka, gorączka-tyle mi się udało zaobserwowac przy Danielku i przy Mai

pozdrawiam resztę

cisza na wątku to idę gofry robic;)

Ostatnia edycja:
Byłam z Ninką u fryzjera,łaskawie zgodziła się na podcięcie włosków o cały 1 (jeden)cm
shocked.gif
laugh.gif
yes2.gif

Ja też podcięłam swoje odrastające coś na głowie:)
I słuchajcie co się wydarzyło...
zadzwoniła mamunia roku,myślałam,że dzwoni powyzywać mnie jak zwykle i nie odbierałam ale dzwoniła natrętnie i skapitulowałam...mówię ''halo'' a ta w ryk i przepraszać zaczęła...że ona nie chciała,że prosi o wybaczenie itp itd...
Nie wiem co sobie wyobraża ta kobieta,że co???Że zadzwoni a ja jej wszystko wybaczę,zapomnę i dziecko oddam????
Fałszywa łajza...grunt jej się pali pod nogami to przyłazi w łaskę...
angry.gif

mad.gif
no.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
angry.gif
angry.gif
angry.gif
eek.gif
realmad2.gif

Karola - współczuję takiej matki - ale jak to się mówi - rodziny się nie wybiera, a na zdjęciach trzeba stać z brzegu żeby się szybko odciąć :tak:

A ja jestem niezauważana więc spadam dalej coś pichcić :cool:
paczka mi się sprzedała - pisać szybko - która bo mail z bb :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry