reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja też się witam i idę z mężem zapisać nasze dziecko do żłobka:-( smutno mi bardzo, bo wolałabym zostać w domu, ale muszę wracać do pracy niestety:-(

Hej:)
Jeste po wizycie.
Otóż stał się cud prawie gospodarczy i miałam owulację...z pęcherzyka jak ''kupa'',który nie wyglądał i miał nie urosnąć:))))
Ginek mówi,że owu była sobota/niedziela,ciałko żółte jest.
My działalismy wczoraj i mamy poprawić dzisiaj.Od środy luteina i czekać...
Zawsze to jakieś dobre wieści:))))

Mąż miał wczoraj imieniny...zrobiłam mu prezent,jak dzieci poszły spać założyłam czarną bieliznę,pończochy i podwiązkę:))))

Carola super w koncu jakies dobre wiesci. to jeszcze dzis sie prosze brac do roboty a potem wszystkie bedziemy trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nooo mam nadzieję,że coś z tego będzie:)))))
Przynajmniej za miesiąc czy dwa żeby się udało jak nie teraz...

Lekarz twierdzi,że mogę służyć jako przykład ciężko-dziwnego przypadku medycznego:)

Karola super wiadomości! tylko się cieszyc!:-)
Paulina kto wie kto wie, może i tak, szczerze mnie to przeraża. nie zapeszając wczoraj i dziś obudziła się nad ranem 5 i 4:30, więc odpadło dwa dni to o 1 w nocy, huraa, może tak zostanie... A kiedy Twojej zaczeły iść ząbki? i jakieś skutki uboczne były? My jutro na szczepienie.
Wiolka a ty jak się czujesz? znaczy czujecie? :-)
Mama moja u lekarza, ja czekam aż wróci i lecę na miasto, muszę wierzę i dvd odebrać i może kupię sobie cosik do spania
wink2.gif

Pogoda pod psem, więc i dziś chyba spacer mamy z głowy... oooo ciii przejaśnia się więc może pójdziemy.

mlodam co do zabkow to u nas byla goraczka jakies 2 dni zanim zab sie wybil, rozwolnienie , no i marudzenie ale marudzic to potrafila nawet 3 tyg zanim nowy zabek byl.

a co do mnie to wymioty nadal sie utrzymuja i hormony szaleja. mam ochote meza udusic za to tylko ze nie tak sie na mnie spojrzy albo odezwie:szok::zawstydzona/y:;-).no trudno .
wlasnie zrobilam sobie zdjecie swjego brzucha, ale jestem wielka

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry