reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Młodam,jak u Ciebie?
Mam wizytę u ginka na 8.40,odezwę się pewnie 10-11,mam nadzieję,że coś wymyśli.
Trzymajcie &&&&

reklama
Karola powodzenia u gina! u nas do przodu.
Ola zaczęła mi się budzic w nocy...:szok::wściekła/y: ponarzekam to może wróci do normy;-) więc budziczek o 1-2 i ok 5. dziś udało się że przespała do 5 hura. ciekawe jak będzie dzisiaj.
pogoda do d była dzisiaj i na spacerki nie poszłyśmy, ciężko jak zwykle ostatnio z popołudniowym spaniem. oo i się wygadałam.

Kocurek cóż to za rewela sposób? czekam :-)

Dzień dobry
wink2.gif

Za chwilke uciekam na praktykę jeszcze tylko oko pomalować ;] ;] i juz
biggrin.gif

Nad robie Was jak tylko się ogarnę.

Mój mężczyzna własnie dzisiaj skończył pół roczku . jej jak ten czas leci
wink2.gif

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Maran , Kocurek , Asiek , Agapa , Pysia , JUst i reszta wspaniałych pozdrawiam i przysyłam WIeLKI BUZIAK DLA KAZDEJ OSOBNO ! ; *

Hejka!

Miłego dnia wszystkim!
U nas było troszkę płaczu od 22 do 0.00... Mia męczy się okropnie z gazami... :sad: W sumie płacze tylko wtedy, gdy męczą ją te gazy i nie wiem, co oprócz masażu, delikatnego przyciskania nóżek do brzuszka oraz kładzenia na brzuszku możemy zrobić by jej pomóc... :eek: Strasznie mi jej szkoda!

Carolineee - powodzenia u gina!

hej hej kobietki
Młoda-wszystkiego naj naj dla Rafika

Młodam- a może u was też ząbki?u nas pogoda też bez sensu i czasami lepiej w domu zostac-a nasza mała też czasami psuje się w nocy ale po jakimś czasie samoistnie się naprawia, także &&&&&&&&&&& u was za szybką naprawę

Karola-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla ciebie

Mary-eh te małe bolące brzuszki-my też się namęczyliśmy okrutnie z tym-dawaj jej dalej kropelki, kładź na brzuszku i noś jak trzeba-nic więcej się nie da zrobic, ale zobaczysz jeszcze troszkę i malutkiej będzie lepiej-u nas było ciut lepiej po 1 mies. a całkowita naprawa nastąpiła przy końcówce 3 mies. ale zaczęły się zębiska;) także jak nie urok to...

jejku u Mai już widac dwie dolne jedynki-jeszcze się nie przebiły ale prawie są-można je też wyczuc palcem, kiedy smarujemy jej dziąsła żelem

miłego dzionka dla reszty!!!

Mary-eh te małe bolące brzuszki-my też się namęczyliśmy okrutnie z tym-dawaj jej dalej kropelki, kładź na brzuszku i noś jak trzeba-nic więcej się nie da zrobic, ale zobaczysz jeszcze troszkę i malutkiej będzie lepiej-u nas było ciut lepiej po 1 mies. a całkowita naprawa nastąpiła przy końcówce 3 mies. ale zaczęły się zębiska;) także jak nie urok to...

jejku u Mai już widac dwie dolne jedynki-jeszcze się nie przebiły ale prawie są-można je też wyczuc palcem, kiedy smarujemy jej dziąsła żelem

miłego dzionka dla reszty!!!

Paulinka - dzięki! :*:* Na pewno się wszystko unormuje, trzeba czasu... Teraz widzę światło we mgle, ale wcześniej sama widziałaś po moich postach, jaka zielona w tym wszystkim byłam! Pozostaje mi mieć nadzieję, ze nowe mleko jest OK dla Mii... A jaką dietkę stosujesz?

hehe Mary-dieeetka mż.;) mniej jeśc po prostu;), staram się sama ograniczac,szczególnie w słodkościach,nie jem po 18 i cwiczę weidera, gdybym się bardziej zmotywowała to już pewnie ważyła ile powinnam- ale jakoś bata nie mam na siebie;)

hehe Mary-dieeetka mż.;) mniej jeśc po prostu;), staram się sama ograniczac,szczególnie w słodkościach,nie jem po 18 i cwiczę weidera, gdybym się bardziej zmotywowała to już pewnie ważyła ile powinnam- ale jakoś bata nie mam na siebie;)

Paulinka - kochana, ale efekty są!!! :-) Kg lecą w dół, czyli działa! :tak: A czy Ty miałaś CC? Bo ja dumam, od kiedy mogę zacząć ćwiczyć mięśnie brzucha?... :eek: Od stycznia wracam na siłownię, ale nie wiem nadal, czy mogę zacząć ćwiczyć brzuch... U mnie też ta sama dieta! :-D

Witam się i ja - weekend huczny, najadłam się ciasta i miałam efekty w postaci bólów brzuszka u małej...nocka w plecy :-(

Jos witaj kochana! Niesamowita opowieść porodowa! A ja nie widziałam zdjęcia maluszka :-(

Mary wydaje mi się, że styczeń to za wcześnie na siłownię dla Ciebie. A już na pewno nie ćwicz mięśni brzucha...Na razie najlepsze będą spacerki i zajmowanie się dzieckiem - kilogramy polecą!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry