reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agapa - zazdroszczę kolejnego maluszka - ja bym chciała więcej niż dwójkę ale sytuacja nas póki co zmusiła do dwójki, może kiedyś :-D

Właśnie oglądam materiały do kolczyków i naszyjników z kryształów Swarovskiego :-)

reklama
Pobuuuuudka !!! :-):-):-D:-D:-D Ile można spać ????:szok::-p:-p To elitarny wątek dla chronicznie przemęczonych, a nie klub śpiocha :cool2:

wiolu a jakże!! Idealnie :tak::-p A czy Ty wiolu nie miałaś jakiejś impry wczoraj?? :cool2: Czy mi się przyśniło..:confused:

Idę podgrzać zrobioną dwie godziny temu kawkę :)))

Ostatnia edycja:
Mi też się chce spać...zostałam siłą zmuszona do obudzenia się bo Ninka wykombinowała strój do przedszkola i musiałam ją w to odziać...

Jest nas coraz więcej :)))))) W kupie raźniej hehe ;)))) Niech tylko ktoś tu dziś wejdzie wyspany..!!! rureczka UWAŻAJ !!! :-D

kocurku jak sie dowiedzieli ze zdalam to sama jakos impreza sie zrobila:tak:. posiedzieli do 1 a dzis wiekszosc o 6 do pracy wstawala:-). a ja zaspalam i prwie mezowi kanapek do pracy nie zrobilam.

na imprezie dopiero dzidzi odreagowala ten kilku dniowy stres i brzuch mnie dosc mocno bolal, nospa poszla w ruch i dzis jest ok.

carola no niestety czego sie nie robi dla dzieci?:-)

Wiola to był taki zestaw,że jakby mąż miał jej założyć to nie wiem co by z tego wyszlo:))))
Robisz mężowi kanapki do pracy??Ja mojemu kazałam sobie śniadanie przywieźć przed 10 w trakcie jego pracy:):-D
Haha,niech się nie rozleniwia:)

dobry;)
ja też nie wyspana czyli mogę byc z wami;)
oglądaliśmy wczoraj z mężem film na lapku- i tak nas wciągnął że siedzieliśmy do 23-zasnęłam o 24;)potem ok 2 Maja marudziła-poszło mleczko w ruch, po 6 zaczęła sie budzic-obrócona o 180 stopni w łóżeczku

pozdrawiam

reklama
CAROLA no ja nie wiem.... ale takiego jak Twój to ja nie widziała na oczy... :eek::no:

Mój sobie zażyczył kanapki ostatnio jak do Wawy jechał.. o 5 nad ranem :szok:, po wstawaniu w nocy do małej co półtorej godziny (ja wstawałam, żeby nie było) Dobrze, że chleba w domu nie było :-p:-D Bo bym jeszcze zrobiła :shocked2:

Pozdro paula a Ty gdzie uciekasz??

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry