reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary - a co za problem żebym Ci kupiła tu i wysłała? Albo któraś z dziewczyn? Chyba że szybciej masz do Szwecji :-) Tu jest o wiele bogatszy wybór jeśli chodzi o mleko :tak:

Spadam zaraz do koleżanki z tymi kolczykami. Tylko jakoś mi się wstać nie chce :-p

reklama
Czy któraś z Was wypróbowała już piankolinę? Faktycznie nie wchodzi w dywan i nie wysycha nawet jak się nie schowa do pudełka?

WIOLA SUPER !! :rofl2:

lil zbożowe cappuccino hehe mój wynalazek - zimna woda plus zimne mleko tak do połowy kubka, a potem pod dyszę z parą pod ciśnieniem i mamy przyzwoicie wyglądającą prawie-kawę :-D Aaa no łyżeczka Ricore oczywiście ;)))

Dziś o 13 padłam na pysk :eek: znaczy na łóżko i mówię "niech się dzieje co chce" - a działo się tak, że mała niezmordowanie na jednym cycu wisiała (i pracowała) 2 godziny !!! :szok::szok: a potem zażyczyła sobie drugiego na dokładkę - kolejna godzina :szok: Czy ja spałam??? NIE :baffled:

made jednak syn nie zakupił mleka :( nie wyślę Ci kawki... może jutro :))))) Nie zaprasuj się tylko !!!!! :-D:-D Tyle o ile - aby światło wpuścić do pokoju :-p

Ostatnia edycja:
Lil,nie wiem,ja wszelkie te ustrojstwa trzymam z dala od domu.
Ale swojego czasu używała Nina piaskoliny,ładnie schodzi.
Jako ciekawy pomysł powiem Ci,że kupiłam Nince wielką stolnicę,jak do pierogów i na tym się bawiła,nie sypało się tak wszędzie:)

lil - ja już pisałam o tej piankolinie - wygląda jak styropian w glucie :-p ale w dywan nie włazi i łatwo ją zebrać z podłogi - zwyczajnie się do siebie klei. Nie brudzi ciuchów ani mebli. Ja jestem bardzo zadowolona :tak: Karola też :tak::tak:

O mleczku było widzę... a ja podawałam Bebilon apteczny - trzy butle po 30-60 ml dziennie przez tydzień i musiałam jednak odpuścić. Straszny płacz był, nawet po kropelkach. Teraz mała znowu tylko piersią karmiona. Oczywiście ma okropne wzdęcia i gazy lecą, że hej - mimo że ja ciągle na diecie - ale przynajmniej już aż TAK nie płacze... Z karmienia mieszanego przeszłam na dopajanie herbatkami Hipp - zobaczymy...

mary powodzenia ze zmianą mleka! Oby małej któreś szybko przypasowało... :)

Ostatnia edycja:
Sol - dziękuję, kochana! Sama o tym myślałam, ale wiesz, jak mi się Mia przyzwyczai do mleka z PL, którego tu nie ma, to będę miała przekichane... :eek: Myślałam, by najpierw spróbować znaleźć tu takie, które jej będzie moze odpowiadało, może się uda. Do Szwecji mamy 1 h tylko i raz na jakiś czas tam robimy zakupy, więc źle nie mamy. W Norwegii w ogóle wybór czegokolwiek jest okropnie mały... :crazy::baffled::no: A już wyspecjalizowanych produktów to w ogóle! Np. NAN H.R. dostępny jest tylko w aptekach, zaś w Szwecji stoi w sklepach na półkach! :zawstydzona/y::confused2:

Paulina - jeju, mam nadzieję! Może to jest właśnie problem... :baffled:

Oki, zmykam, bo mała kwili.
Ciekawe, co nam dziś urządzi w nocy...

No to się wkó... - 16 listopada zabrali mi wózek do reklamacji - jeszcze nie wrócił, a ostatnio po tygodniu miałam go już czekającego na odbiór :no::wściekła/y: No szlak człowieka może trafić :crazy:

mary - to Ci będziemy wysyłać z Polski paczki hurtowych ilości :p Joke - jak masz tak blisko to chyba warto jednak kupić na miejscu :tak:

reklama
Melduje się 2w1
Wiola gratulacje, ty to jestes zdolna bestia :-D

Carola tak mi przykro, że musisz przez to wszsytko przechodzić. Ja niestety nic nie poradzę, nie znam się na tym.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry