reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary - Pro to jest to samo co Active - zmiana nazwy w całej serii . Jakby było u was NAN Sensitive to było by fajnie - ono jest na kolki właśnie i przy ulewaniu albo AR - też jest tym mlekiem zagęszczonym zapobiegającym ulewaniom. Trzymam kciuki że zmiana mleka pomoże - czasami dziecku zwyczajnie mleko nie odpowiada :sorry:
Mi teraz Emi pije mleko Hipp i jest ok, NAN nie chciała do buzi nawet wziąć przy czym dla mnie NAN jest smaczny a Hippa bym nie wypiła - ale to jej ma smakować nie mnie :p Do tego Hipp zwykły jest tak gęsty jak te AR czy R - tak że musi pić ze smoczka trójdzielnego na największej dziurze :szok:
http://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/nan/mleko-modyfikowane/czym-jest-mleko-modyfikowane.aspx

Właśnie przylazła moja maruda bo się nie wyspała jak wracałyśmy od lekarza i teraz śpiąca płaczliwa maruda się przytula do mojej nogi żeby ją mama na rączki wzięła :dry: niech się jeszcze chwilę zmęczy to szybciej uśnie :-D

Wiola - gratki :-D

Ostatnia edycja:
reklama
WIOLUŚ - WIEDZIAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ I AŻ CHCIAŁABYM SIĘ Z TOBĄ NAPIĆ!!!!!!!!! HEHE :)))))))

Kocurku
pocieszę Cię - padam na cyce dosłownie!!!!!!! Jak się robi cappucino zbożowe???

Mary trzymam kciuki za malutką! Dajesz radę w dzień odespać???

Sol
trzymaj się kurka....A z mężem już dobrze????

lil - no powiedzmy że chwilowo jest ok :sorry:

mary -a takie mleczko jest u was? HiPP.pl - Mleko Bo Emi chociaż nie pije HA to tym mlekiem się zapija tak że mi całą noc na nim przesypia -tak gęste jest :-p

Kocie,nie stać nas na klinikę bo tam już idę większe kwoty i u mnie bez grubej stymulacji nie będzie szansy,pewnie bez InVitro też nie:(

Wiola gratuluję

Sol,już sobie wyobraziłam Ciebie w uśmiechu bez zębów:)

Mary,współczuję...niesttey samo musi minąć...

Wiola - gratulacje!!!

Sol - dzięki wielkie! HIPP chyba jest, muszę się rozejrzeć... :zawstydzona/y: Faktycznie, moze po prostu zmiana mleka?... Sprbuję i zobaczymy... A może powinnam zrobić przerwę z tą marchwianką?... Jeju, szok, sama nie wiem... Chyba będę próbować wszystkiego po kolei. A ile czasu podawać jej inne mleko, by zauważyć czy pomogło, czy nie?

Lil - nic nie daję rady odespać... Czasem Mia prześpi kilka h pod rząd, ale ja wóczas przygotowuję jej mleko albo idę się lekko ogarnąć i zaraz ona kwili albo już trzeba ją karmić, albo płacze i ją uspokajam... Tak mi mija dzień. A w nocy nie wiem sama, ile ja daję radę pospać, a śpię na czujce w zasadzie.

Carolineee - chyba niestety masz rację..

Wybaczcie, ze tylko tyle, ale nakarmiłam Mię, zasnęła, a ja lecę jej robić nast. mleko i moooooże przyłożę głowę do poduszki...

mary - odstaw marchwiankę to po pierwsze! Po drugie - kupuj na próbę małe opakowania bo może jej mleko smakowo nie pasować i na koniec - różnice powinnaś zobaczyć po 1-3 dni :tak: Na początek podawaj po 30ml żeby jej szoku nie robić. Ja kupiłam Emi dwa inne mleka zanim trafiłam na Hipp-a i to był strzał w dziesiątkę. A na dodatek w promocji skrajnej kupiłam jej 8 op. 800g za 88 zł zamiast za 320 zł :p Fart do potęgi entej :-D Bynajmniej tamte dwa poszły do kosza :p Trzymam kciuki żeby się udało z mlekiem :tak:

Caro - to 5-tka i 6-stka więc nie ma tragedii - nie było by widać :p Ale jak mnie szlag trafi to chyba się tak skończy - bo operacja mi się nie widzi - do tego musiałabym je jeszcze raz po operacji przeleczyć kanałowo a że w 5 mam ćwieka to koszt by był około 500 zł plus odbudowa plus 6 wypełnienie to by było ok 1500 zł - nie stać mnie na to. A kiedyś bym sobie most za 600 zł wstawiła i by śladu po tym nie było :tak: :p Ehh - same kłody pod nogi :-(

Idę pożreć te prochy bo zaraz małż przylezie z roboty a ja się z koleżanką na te kolczyki umówiłam bo może coś kupi. Przymierzam się do tej biżuterii jak do jeża i chyba pójdę w innym kierunku - tylko na zamówienie i bardziej wymyślna biżuteria bo widzę że u mnie rynek przesycony takimi zwykłymi :sorry:

Sol - no i d*** - nie ma u nas tego mleka HIPP - tzn. jest marka, ale od 4 mż pod postacią kaszek, słoiczków itd. Natomiast MM nie mają! Muszę cholerka znów jechać do Szwecji!!! :eek::eek: Oki, spróbuję wprowadzić najpierw NAN H.R., bo takie jest dostępne... Potem będę kombinować z innymi, ale kupię od razu kilka małych opakowań różnych marek. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Marchwiankę od dziś przestanę gotować i z powrotem na wodzie przegotowanej... Zobaczymy.

reklama
Mary a Bebilon?Też jest wersja aptekowa dla delkatnych brzuszków,Ninka je jadła przez kilka miesięcy,no i pediatra kazał je przygotowywać na specjalnej wodzie dla niemowląt kupowanej w aptece.
Musisz tylko znaleźć nazwę mleka bo w każdym kraju inaczej się nazywa.
Bebilon w Pl,w Hiszpanii Almiron...Takie z misiem.

http://www.bebilon.pl/produkty/inne_produkty_specjalistyczne
To chyba to pierwsze

http://www.bebilon.pl/produkt/bebilon-1-comfort
Tu jest comfort

http://www.bebilon.pl/produkt/bebilon-ar
a tu AR

Poczytaj i zobacz czy Cię interesuje któreś,jak tak to pomogę znaleźć nazwę handlową u Ciebie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry