reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary - Pro to jest to samo co Active - zmiana nazwy w całej serii . Jakby było u was NAN Sensitive to było by fajnie - ono jest na kolki właśnie i przy ulewaniu albo AR - też jest tym mlekiem zagęszczonym zapobiegającym ulewaniom. Trzymam kciuki że zmiana mleka pomoże - czasami dziecku zwyczajnie mleko nie odpowiada :sorry:
Mi teraz Emi pije mleko Hipp i jest ok, NAN nie chciała do buzi nawet wziąć przy czym dla mnie NAN jest smaczny a Hippa bym nie wypiła - ale to jej ma smakować nie mnie :p Do tego Hipp zwykły jest tak gęsty jak te AR czy R - tak że musi pić ze smoczka trójdzielnego na największej dziurze :szok:
http://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/nan/mleko-modyfikowane/czym-jest-mleko-modyfikowane.aspx

Właśnie przylazła moja maruda bo się nie wyspała jak wracałyśmy od lekarza i teraz śpiąca płaczliwa maruda się przytula do mojej nogi żeby ją mama na rączki wzięła :dry: niech się jeszcze chwilę zmęczy to szybciej uśnie :-D

Wiola - gratki :-D

Ostatnia edycja:
reklama
WIOLUŚ - WIEDZIAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ I AŻ CHCIAŁABYM SIĘ Z TOBĄ NAPIĆ!!!!!!!!! HEHE :)))))))

Kocurku
pocieszę Cię - padam na cyce dosłownie!!!!!!! Jak się robi cappucino zbożowe???

Mary trzymam kciuki za malutką! Dajesz radę w dzień odespać???

Sol
trzymaj się kurka....A z mężem już dobrze????

lil - no powiedzmy że chwilowo jest ok :sorry:

mary -a takie mleczko jest u was? HiPP.pl - Mleko Bo Emi chociaż nie pije HA to tym mlekiem się zapija tak że mi całą noc na nim przesypia -tak gęste jest :-p

Kocie,nie stać nas na klinikę bo tam już idę większe kwoty i u mnie bez grubej stymulacji nie będzie szansy,pewnie bez InVitro też nie:(

Wiola gratuluję

Sol,już sobie wyobraziłam Ciebie w uśmiechu bez zębów:)

Mary,współczuję...niesttey samo musi minąć...

Wiola - gratulacje!!!

Sol - dzięki wielkie! HIPP chyba jest, muszę się rozejrzeć... :zawstydzona/y: Faktycznie, moze po prostu zmiana mleka?... Sprbuję i zobaczymy... A może powinnam zrobić przerwę z tą marchwianką?... Jeju, szok, sama nie wiem... Chyba będę próbować wszystkiego po kolei. A ile czasu podawać jej inne mleko, by zauważyć czy pomogło, czy nie?

Lil - nic nie daję rady odespać... Czasem Mia prześpi kilka h pod rząd, ale ja wóczas przygotowuję jej mleko albo idę się lekko ogarnąć i zaraz ona kwili albo już trzeba ją karmić, albo płacze i ją uspokajam... Tak mi mija dzień. A w nocy nie wiem sama, ile ja daję radę pospać, a śpię na czujce w zasadzie.

Carolineee - chyba niestety masz rację..

Wybaczcie, ze tylko tyle, ale nakarmiłam Mię, zasnęła, a ja lecę jej robić nast. mleko i moooooże przyłożę głowę do poduszki...

mary - odstaw marchwiankę to po pierwsze! Po drugie - kupuj na próbę małe opakowania bo może jej mleko smakowo nie pasować i na koniec - różnice powinnaś zobaczyć po 1-3 dni :tak: Na początek podawaj po 30ml żeby jej szoku nie robić. Ja kupiłam Emi dwa inne mleka zanim trafiłam na Hipp-a i to był strzał w dziesiątkę. A na dodatek w promocji skrajnej kupiłam jej 8 op. 800g za 88 zł zamiast za 320 zł :p Fart do potęgi entej :-D Bynajmniej tamte dwa poszły do kosza :p Trzymam kciuki żeby się udało z mlekiem :tak:

Caro - to 5-tka i 6-stka więc nie ma tragedii - nie było by widać :p Ale jak mnie szlag trafi to chyba się tak skończy - bo operacja mi się nie widzi - do tego musiałabym je jeszcze raz po operacji przeleczyć kanałowo a że w 5 mam ćwieka to koszt by był około 500 zł plus odbudowa plus 6 wypełnienie to by było ok 1500 zł - nie stać mnie na to. A kiedyś bym sobie most za 600 zł wstawiła i by śladu po tym nie było :tak: :p Ehh - same kłody pod nogi :-(

Idę pożreć te prochy bo zaraz małż przylezie z roboty a ja się z koleżanką na te kolczyki umówiłam bo może coś kupi. Przymierzam się do tej biżuterii jak do jeża i chyba pójdę w innym kierunku - tylko na zamówienie i bardziej wymyślna biżuteria bo widzę że u mnie rynek przesycony takimi zwykłymi :sorry:

Sol - no i d*** - nie ma u nas tego mleka HIPP - tzn. jest marka, ale od 4 mż pod postacią kaszek, słoiczków itd. Natomiast MM nie mają! Muszę cholerka znów jechać do Szwecji!!! :eek::eek: Oki, spróbuję wprowadzić najpierw NAN H.R., bo takie jest dostępne... Potem będę kombinować z innymi, ale kupię od razu kilka małych opakowań różnych marek. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Marchwiankę od dziś przestanę gotować i z powrotem na wodzie przegotowanej... Zobaczymy.

reklama
Mary a Bebilon?Też jest wersja aptekowa dla delkatnych brzuszków,Ninka je jadła przez kilka miesięcy,no i pediatra kazał je przygotowywać na specjalnej wodzie dla niemowląt kupowanej w aptece.
Musisz tylko znaleźć nazwę mleka bo w każdym kraju inaczej się nazywa.
Bebilon w Pl,w Hiszpanii Almiron...Takie z misiem.

http://www.bebilon.pl/produkty/inne_produkty_specjalistyczne
To chyba to pierwsze

http://www.bebilon.pl/produkt/bebilon-1-comfort
Tu jest comfort

http://www.bebilon.pl/produkt/bebilon-ar
a tu AR

Poczytaj i zobacz czy Cię interesuje któreś,jak tak to pomogę znaleźć nazwę handlową u Ciebie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry